Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE

Hover Effects

TRUE
HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Header Ad

Son yazılar:

latest

Ads Place

İngilizce İş Görüşmesi Nasıl Yapılır?

İngilizce İş Görüşmesi Nasıl Yapılır? konusarakogren.com Personellerinizin yabancı dil gereksinimini ve beklentilerini ilk aşamada belir...

İngilizce İş Görüşmesi Nasıl Yapılır? konusarakogren.com


Personellerinizin yabancı dil gereksinimini ve beklentilerini ilk aşamada belirlemeniz gerekir. Yabancı dil eğitimini kaç personelin alacağı ve bu kişilerin hangi profillerde olduğu, eğitim bütçesinin ve şeklinin belirlenmesi kapsamında kritik detaylar olduğunu unutmamak gerekir. Örnek olarak; sayı olarak fazla personellerin yabancı dil düzeyleri birbirlerine yakın ve firma binası uygun olması halinde, firma açısından kendi bünyesinde bu eğitimi sunmak kesinlikle avantajlı görülmektedir. Bununla beraber sayı olarak az ve seviyeler farklı olduğu zaman eğitmenlerin firmalara yönlendirilmesinin maliyet olarak avantajlı olmaması da dikkat çekmektedir. Böyle bir durumda firmalar, personellerini eğitim sunacağı kuruma yönlendirmelidir. Bu durumla birlikte eğitim görecek personellerin hangi bölümde çalıştığı ve yabancı dili nerede kullanmayı tercih edeceği de önemli detaylardan biridir. İngilizce iş görüşmesi dahilinde de bu tür araştırmalar ve kıstaslar belirlemeniz mümkündür. Satış biriminde çalışarak yabancı kökenli insanlarla İngilizce satış görüşmesi gerçekleştirmesi gereken bir personelin yabancı dil ihtiyacının bilgi işlem biriminde çalışarak işlerini sürdüren bir personelin İngilizce gereksinimi farklı düzeylerdedir.

Bu tür kıyaslamalarda; bir personel daha fazla konuşma ağırlıklı eğitim programına gerek görürken, diğer personel okuduğunu yazmaya ve anlamaya gerek duyacaktır. Bazı firmalar da üst düzey yöneticilerinin oldukça hızlı bir şekilde yabancı dil becerilerini geliştirmesine gereksinim duyabilir. Firmalara yönlendirilecek bir eğitmenle direkt olarak yabancı dili özel ders almasını talep edebilir. Maliyet artacak olsa dahi yöneticilerin zamanının verimli kullanması ve vakit kazanması bakımından bu tür bir eğitim imkanı daha avantajlı görülmektedir. Yine bu aşamada, firma eğitimlerinde sektörüne uyumlu mesleki yabancı dil içeriklerinin ve ilgili terminolojilerin talep edilip edilmediği, iş İngilizcesiyle alakalı destek beklentilerinin bulunup bulunmadığı da öngörülmelidir. Pratik İngilizce cümlelerinizi geliştirerek sizler de bu aşamayı hızlandırabilir ve destek sağlayabilirsiniz. İhtiyacınıza uygun iş İngilizcesi eğitim programlarına da karar vermeniz gerekir. Firmalar bu aşamada eğitim yöntemlerini, yabancı dil eğitimi alacak personellerin sayısı ve binalarının şartları kapsamında değerlendirme yapmalı ve karara varmalıdır. Bu noktada alternatifler farklı olabilir. Kendi firma binasında yabancı dil sınıfı açabilir ve personellerin firmadan uzaklaşmadan yabancı dil eğitim alması sağlanabilir.

Aynı şekilde personellerin tercih edeceği yabancı dil eğitim kurumlarının standart eğitim yöntemine ve açık sınıfına katılmalarını da sağlamak mümkündür. Ayrıca personellerine yabancı dil eğitim kurumu ya da firma bünyesinde yabancı dili özel ders olacak şekilde sunmak da değerlendirilebilir bir alternatiftir. Bu noktada üst yönetim tarafınca onay alınarak kurumsal yabancı dil eğitim bütçelerinin ne olacağı da önem taşımaktadır. Firmalar, bütçe dahilinde olup kendine en ideal çözümleri sağlayabilen yabancı dil eğitim kurumlarıyla çalışma yöntemini tercih edebilir. Ayrıca http://www.konusarakogren.com/blog/ydsde-yanlislar-dogrulari-goturur-mu/ web adresi aracılığıyla da yabancı dil eğitim alternatifi gönül rahatlığıyla değerlendirilebilir. Son derece ekonomik bir çözüm olan bu imkanı sizler de değerlendirerek başarılı ve profesyonel sonuçlar elde edebilirsiniz. Bu konuda yapmanız gereken yalnızca web adresini incelemek ve direkt olarak iletişime geçmeyi başarmaktır. Konuşarak Öğren sistemi kapsamında sunulan tüm alternatifleri net bir şekilde öğrenerek ayrıntılı inceleme yapmanız gerekecektir. Bu sayede sizin ve personelleriniz için en uygun olan eğitim alternatifini değerlendirme imkanınız da olacaktır.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Sosyal Sorumluluk Projesi

Hiç yorum yok

Yorumlarınızı bekliyoruz

Ads Place

Haber | Sağlık | Diyet | Kadınca | Zayıflama | Spor | Otomobil | Güzellik | Yaşam | Moda | Cinsel Sağlık | Psikoloji |