Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE

Hover Effects

TRUE
HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Header Ad

Son yazılar:

latest

Ads Place

Erkeklerin nefret ettiği 7 kadın türü

Erkekler ne kadar 'her çiçekten bal alan arılar' gibi gözükse de beraber olacakları kadınları seçerken çok dikkatli olurlar.  ...

Erkekler ne kadar 'her çiçekten bal alan arılar' gibi gözükse de beraber olacakları kadınları seçerken çok dikkatli olurlar. 

İlişkinin ilk dönemlerinde kimse kendisi gibi davranmayacağı için zamanla kadının içinden çıkan diğer özellikleriyle karşılaşan erkekler arkalarına bakmadan kaçıyorlar. Şimdi okuyacaklarınız içinde size ait bir özellik varsa oturun ve düşünün. Belki değiştirmeniz gereken bir yönünüz olduğunu kabul eder ve sevgilinizi kaybetmezsiniz.

Çekişmeli kadınlar: Çekişmeli kadınlar defansif kişiliklerdir. Sürekli kavga çıkarmak, trip atmak, şımarmak, ilgi görmek, dikkat çekmek isterler. Bu tarz kadınların hayatında uzun süreli bir ilişki olması çok zordur. Öfke ve saldırganlık noktasına hızla gelebilen bu kadınlardan erkekler uzak dururlar. Bu tip kadınlar erkeklerin öfkelenmesine sebep olurlar.

Anaç kadınlar: Erkekler her ne kadar annelerine bayılsalarda onlar gibi davranan kadınlara tahammül edemezler. Ona ne zaman ne yapacağını söyleyen, anneleri gibi boğarak onlara sahip çıkan kadınlar erkeklerin uzak durmak istediği kadınlardır.

Meraklı kadınlar: Bazı kadınlar CIA, KBG'dan daha araştırmacıdır. Bu sorgu ve gizlice araştırma durumu erkekleri iter. Banka hesap özetinden, telefon faturası özetine kadar her şeyi araştırırlar. Her şeyi bilmek isterler. Bu işlemleri yapmak her ne kadar bazen işe yarasada erkekler fark ettikleri anda sinirleri yerinden oynar ve kendine güvenmeyen bir kadınlar beraber olmak istemezler. Çünkü bilirlerki açıklanamayacak ya da yanlış anlaşılacak bir durumda kadın tahammül edilemez bir noktaya gelecektir.

Mükemmeliyetçi kadınlar: Erkeğe sahip olmak isteyen kadındır. Sürekli eleştirirler, erkeği kişisel malları gibi görürler. Bu durum erkeğin kafasında 'acaba?' sorusunu yaratır. Erkek; 'madem benden memnun değil o zaman daha iyisini arayacak' diye düşünmeye başlayacak ve ilişkiyi siz onu terk etmeden bitirecektir.

Muhtaç kadınlar: Erkeğine bir ahtapot gibi sarılmış, yük olan kadınlar. Bu tip kadınlar duygusal olarak her şey için erkeğine bağımlıdır. Kendi varlığından bile erkeğin sorumlu olmasını isterler. Erkeği olmadan nefes alamayacağını, öleceğini söyler ve belli ederler. Bu durum erkeği korkutur.

Bağımlı kadınlar: Bu tarz kadınların dünyası sadece sevgilisinin etrafında döner. Kız arkadaşlarıyla görüşmezler, kendi başlarına hiçbir şey yapmazlar. Kendi hayatları yerine erkek arkadaşlarının hayatlarını yaşarlar. Bu durumda erkekler bu tip kadınlara saygı duymamaya başlarlar.

Kendini geliştirmeyen kadın: Erkekler kültürsüz ve kendini geliştirmeye kapamış kadın istemezler. Kendilerini her ortamda taşıyabilecek, güler yüzlü, bilgili ya da en azından bir fikri olan kadınları tercih ederler.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Sosyal Sorumluluk Projesi

Hiç yorum yok

Yorumlarınızı bekliyoruz

Ads Place

Net Gazete Haber | | Diyet | Kadınca | Zayıflama | Spor | Sağlık | Güzellik | Yaşam | Moda | Cinsel Sağlık | Haber |
Bumerang - Yazarkafe