Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE

Hover Effects

TRUE
HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Header Ad

Son yazılar:

latest

Ads Place

Teknede Düğün Fikri

Teknede düğün denince akıllara durgunluk veren özel tasarımlar ve lüks içerisinde yapılan eğlenceler gelse de, aslında durum gerçekte böyle...

Teknede düğün denince akıllara durgunluk veren özel tasarımlar ve lüks içerisinde yapılan eğlenceler gelse de, aslında durum gerçekte böyle değil. Uygun fiyatlar ve yüksek fiyatlar arasında değişen teknede düğün, gemide düğün fiyatları kişinin tercihine ve taleplerine göre değişebilen bir rakam aralığında. Gelin ve damatları çok heyecanlandıran teknede düğün fikri, birkaç önemli detayın çözülmesi ile eşsiz bir düğüne dönüşebiliyor.

Teknede Düğün Organizasyonu İçin Farklı Konseptler

Teknede düğün fiyatlarını yüksek bulan çiftler ise, teknede düğün kampanyaları ile hayallerini gerçekleştirebilirken, bu hizmete tabi olan ekstraları da ücretsiz alabilmek mümkün hale geliyor. Kraliyet ailesi, peri masalı gibi hazırlanan konseptler ile teknede düğün fikri, gelinleri ve davetlileri çok heyecanlandırıyor. Maskeli balo edasında hazırlanan konseptlerden, özel tasarım tabak çanaklara varana kadar tüm detaylar düğün organizasyonları tarafından ince ince tasarlanarak, düğün gününe hazır hale getiriliyor. Düğünlerin olmazsa olmazı pastalar, balonlardan bardaklara varana kadar her şey düğün konsepti ile bir uyum içerisinde hazırlanarak, davetlilerin beğenisine sunuluyor.

Yaz boyu düğünleri hakkında konuşulmasını isteyen çiftler ise, sıradaşı organizasyonlara imza atarken, düğüne giriş müzikleri ve düğün sonunda yapacakları gösteriler ile davetlileri bir hayli şaşırtabiliyor. Gelin ve damadın teknede karaoke yapmasından, özel danslarına varana kadar çeşitli aktiviteler ile, benzersiz bir düğün hayal eden çiftler; çoktan kolları sıvamış durumda. Düğün tarihini aldıktan hemen sonra, teknede düğün için organizasyon firmalarının kapısını çalan çiftler, içlerinden en beğendikleri organizasyon firması ile çalışmayı tercih ederek, düğün gününü ince ince tasarlıyor bile. Düğün talepleri haricinde de hizmet veren organizasyon firmalarının teknelerinin kapısını nişanlanacak çiftler de çalabiliyor.

Teknede Nişan Konsepti de Son Zamanlarda Tercih Edilmeye Başlandı

Sözlenmiş çiftler, nişanları için unutulmaz bir gün tasarlamanın peşindeyken, sıradışı bir konsept olan teknede nişan fikri ile araştırmaya başlıyorlar. Teknede nişan fiyatları ve yatta nişan fiyatları bu konuda en merak edilen konular. Her bütçeye hitap edebilen teknede düğün fikri ile gençler, heves ettikleri gibi nişanlanabiliyor ve mutluluklarına destek olabilmenin sevincini hem aileler hem de davetliler yaşıyor. Teknede nişan yapmak isteyen çiftler, teknede düğün kampanyalarından yararlanabildiği için çok şanslılar. Düğün veya nişan organizasyonu fark etmeksizin, kapılarını tüm aşıklara açan düğün organizasyon şirketleri çiftlere, böylelikle küçük bir hediye vermiş oluyor. Teknede düğün veya teknede nişan gününü kapan çiftler, mutluluk ile tüm hazırlıklara son hızla devam etmekteler.

Gelinliklerini teknede düğün konseptine uyum içerisinde satın alan ya da tasarlatan gelin adayları; çiçeklerden rengarenk taçlara kadar prensesler diyarından çıkıp gelmiş edası ile bu yaz da süzülecekler. Tüm gözlerin üstünde toplanmasını isteyen çiftler, mendillerinden çiçeklerine kadar tüm detayların özel olarak tasarlanmasını talep ederken, havai fişeklerin bile günün anlam ve önemine uygun olmasını istiyorlar. Kalp, gelin ve damat formunda, ve ada göre hazırlanan havai fişeklerin gökyüzünü süslemesiyle, çiftler ve düğün organizasyonları teknede düğün konseptini her yaz bir tık öteye taşımayı başarıyorlar.

Teknede Düğün Ne Zaman Yapılmalı?

Aşıkların, düğünleri veya nişanları için en merak ettikleri soru bu olsa gerek. Teknede düğünün ne zaman yapılmasının uygun olacağı tarih veya ay…

Teknede düğün veya teknede nişan konsepti düşünen çiftlerin, öncelikle düğün organizasyon şirketinin sunacağı alternatifleri değerlendirmesi gerekir. Örneğin, hava durumu gibi değişkenler dolayısıyla düğünlerinin olumsuz etkilenmemesini isteyen çiftler, düğün organizasyon şirketlerinin bu gibi durumlar için çözüm önerisi olup olmadığını öğrenmeliler. Çünkü, büyük bir heyecanla ince ince düşünülmüş hayaller, bir yağmur damlası ile kırılabilir.. Bu sebepte, teknede düğün, teknede nişan yapacaklar için yaz mevsiminin ilerleyen günleri en uygun zaman olacaktır.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Sosyal Sorumluluk Projesi

Hiç yorum yok

Yorumlarınızı bekliyoruz

Ads Place

Net Gazete Haber | | Diyet | Kadınca | Zayıflama | Spor | Sağlık | Güzellik | Yaşam | Moda | Cinsel Sağlık | Haber |
Bumerang - Yazarkafe