Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE

Hover Effects

TRUE
HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Header Ad

Son yazılar:

latest

Ads Place

Çok Renkli Flormar Ürünleriyle Güzelliğinizi Yansıtın!

Özenle oluşturduğu koleksiyonları ile ürün yelpazesini sürekli geliştiren Flormar, yenilik arayışında olan kadınlara birbirinden kaliteli ür...

Özenle oluşturduğu koleksiyonları ile ürün yelpazesini sürekli geliştiren Flormar, yenilik arayışında olan kadınlara birbirinden kaliteli ürünler sunuyor.

Kadınlarına renkli bir dünya sunma amacıyla yola çıkan Flormar, modanın başkenti Milano'da kurulmasına rağmen 1970 yılından beri bir Türk markası olarak yoluna devam ediyor. 2012 yılından itibaren dünyaca ünlü kozmetik firması Yves Rocher ile güçlerini birleştiren marka, 7 kıta üzerinde 90'dan fazla ülkede kadınların güvenini kazanıyor. Global bir marka olma yolunda her geçen gün büyük adımlar attığı gibi renkli kozmetik alanında da Türkiye'de lider konumdaki markalar arasında yer alıyor. Makyaj ürünlerinin yanı sıra cilt bakım ürünleri, parfüm ve aksesuarları ile de adından söz ettiriyor.

Flormar Pretty Serisi ile Yazın Sıcaklığı Makyajınızda

Ürünlerinde dinamik, çarpıcı ve dayanıklı renk tonları ile dikkati çeken Flormar, kişiliğinizi yansıtabileceğiniz ve yaratıcılığınıza ilham veren koleksiyonları ile çok seviliyor. Metalik ışıltılarla gözlerinize vurgu yapabileceğiniz Pretty serisi; yaza yakışan canlı renklere sahip ruj seçenekleri, bronzluğunuzu vurgulayacak pudra seçenekleri ve hacimli kirpik görünümü sağlayan maskara çeşitleriyle kullanıcıların beğenisini kazanıyor. Sende Flormar ailesine yeni katılan koleksiyonları takip ederek en moda renkleri makyaj çantana ekleyebilirsin.

Devrim Yapan Nail Enamel ile Sağlıklı Tırnaklar

Capcanlı renklere sahip kalıcı ojeleri ile tam not alan Flormar; nefes alan özel formülü sayesinde benzersiz bir oje deneyimi sunuyor. Tırnaklarının nemini korumaya yardımcı özel ojeler, standart ojelerle kıyaslandığında çok daha kısa sürede kuruyor. Tırnaklarının çok daha sağlıklı uzamasına yardımcı olan ojeler sayesinde her zaman kusursuz görünen tırnaklara kavuşabilirsin.

Flormar'ın yenilikçi formüllerine sahip ruj seçenekleri içeriğindeki doğal yağlarla dudaklara bakım yapıyor. Güneşin zararlı etkilerine karşı koruyucu etkisi de bulunan seri, şık ve kullanışlı ambalajları ile fazlasıyla seviliyor.

CC ve BB kremleri ile de son dönemde adından sıklıkla söz ettiren Flormar; yüz, göz, dudak, tırnak ve vücut ürünleri ile birlikte nemlendirici ve temizleyicilerden oluşan cilt bakım ürünleri ve birbirinden hoş aromalardan oluşan parfümleri ile her zaman bakımlı olmanın en pratik yolunu sunuyor. Renklerin en güzel tonlarına koleksiyonlarında yer veren Flormar ürünlerine Kozmela ayrıcalığıyla sahip olabilir, kişiliğini ve duygularını yansıtmanın en kolay yoluna kavuşabilirsin.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Sosyal Sorumluluk Projesi

Hiç yorum yok

Yorumlarınızı bekliyoruz

Ads Place

Haber | Sağlık | Diyet | Kadınca | Zayıflama | Spor | Otomobil | Güzellik | Yaşam | Moda | Cinsel Sağlık | Psikoloji |