Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE

Hover Effects

TRUE
HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Header Ad

Son yazılar:

latest

Ads Place

Kış düğünleri için beş ipucu

Radisson Blu Türkiye Otelleri kış aylarında evlenecek çiftlere sıcacık bir kış düğününü "Something blu" uzmanlığında planlama olan...

Radisson Blu Türkiye Otelleri kış aylarında evlenecek çiftlere sıcacık bir kış düğününü "Something blu" uzmanlığında planlama olanağı sunuyor. "Something Blu" konsepti düğün uzmanları kış düğünleri için ipuçları veriyor.

Çiftlerin yaşamlarındaki en özel günlerden biri olan düğünleri planlamak, diğer birçok organizasyondan daha karmaşık, çok detaylı ve dikkatle ele alınması gereken bir organizasyondur. Kış düğünlerini planlamak daha da büyük dikkat gerektirir. Dışarıdaki soğuk havaya karşın, düğün mekanında konukların içini ısıtacak davetkar bir ortam yaratmak önemlidir. Radison Blu'nun "Something Blu" düğün konsepti çiftlere davetiyeden menüye, dekorun renklerinden mekanı aydınlatacak ışık düzenine kadar tüm ayrıntılarla mükemmel bir kış düğünü için mükemmel bir planlama desteği sunuyor.

Çiftlerin hayalindeki düğünü planlamak düşünüldüğünden daha çok vakit alabilir. Ayrıca düğünü organize ederken birçok küçük detaylar ve aksilikler çıkabilir. Ortaya çıkabilecek sorunlara karşı hazırlı olmak çok önemlidir. Radisson Blu'nun "Something Blu" konseptiyle düğün planlamalarına destek veren tecrübeli ekipleri, kış düğünü planlamanızı kolaylaştıracak 5 önemli noktaya dikkat çekiyor.

Mekan seçerken kış trafiğine, otopark olanaklarına dikkat edin
Düğün planlamaları mekanı seçerek başlar, kış düğünlerinde mekanı seçmek kış aylarındaki hava koşulları ve artan trafik nedeniyle ayrıca önem taşır. Kışın sert hava koşullarında mekanın kolay ulaşılabilir olması en önemli unsurdur. Ayrıca, konukların mekana girmek için soğuk havada hatta yağmur ya da kar altında yürümemesi, düğüne gelip giderken seçtiğiniz mekanın önünde trafiğin tıkanmaması için uygun otopark koşulları bulunması da dikkat edilmesi gereken noktalar.

2017 kışında düğün temasında sadelik ve doğallık öne çıkıyor
Düğünün temasını belirlemek planlamanın ilk aşamalarından biri olmalıdır, çünkü diğer her şey temaya göre belirlenir. Geleneksel, modern, kültürel gibi tema seçeneklerinin değerlendirirken dekorasyonu ve renkleri de temaya göre ayarlayabilirsiniz. Kış düğünlerinde sıcak bir ortam yaratacak sıcak renkler, 2017 düğün temalarındaki sadelik ve doğallık trendiyle birleştirilebilir. Düğün temaları seçilirken; gelinlikten makyaja, renkler ve dekorasyonlar birbiriyle uyumlu halde olmalı ve seçilecek çiçekler temayı bütünlemeli.

Menü seçiminde sıcak dokunuşlar
Kış düğünlerinde menüler ve sunumlar ayrı bir özen ister. Tavuk ve balık gibi beyaz etler yerine kırmızı etler tercih edilebilir, sıcak tatlılar da kış düğünlerinin vazgeçilmezidir. Davetlilerin kahve ve çay alabilecekleri bir bölüm ayarlanmış olması bir de bunu yanında ısıtılmış bir sigara içme alanı bulunması, konukları çok rahatlatır. Ayrıca menü seçiminde vegan, vejeteryan ya da glütene alerjisi olan konukların olup olmadıklarını bilmek de önemli detaylardan biri. Düğün menüsü başlangıç, ana yemek ve pastadan oluşan en az üç aşamayı içermeli ve en önemlisi de menü seçerken mutlaka tadım yapılmalı.

Unutulmaz bir düğün için ışık, ses ve müzik uyumlu olmalı
Doğru aydınlatma seçimi temayı ve düğündeki tüm dekorasyonu ortaya çıkarır. Bir düğünü unutulmaz yapan faktör; ışık, ses ve müziğin uyum içinde olmasıdır. Ayrıca aydınlatma ve ışık, fotoğraf çekimi için en temel unsurdur. Fotoğrafların güzel olması için kaliteli bir aydınlatma tercih edilmeli, önceden aydınlatma, müzik, dans, giriş, ses efektleri ve fotoğraflar için prova yapılmalıdır. Kış düğünlerinde ışık mekanın sıcak görünümünü sağlamada da kritik rol oynar.

Kış düğünlerinde kritik bir detay; Vestiyer
Yaz düğünlerinde mekanlarda vestiyer hizmetinin olup olmaması çok önemli olmayabilir ama söz konusu kış düğünü olduğunda mekanda mutlaka bir vestiyer, hem de geniş bir vestiyer olmalı, konuklar düğüne gelirken ve giderken sıra beklememeli ve paltolarını bulmak için çok zaman kaybetmemeli. Bu konuda bir tatsızlık ya da karışıklık yaşanmaması için vestiyer hizmetine maksimum önem vermek gerekir.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Sosyal Sorumluluk Projesi

Hiç yorum yok

Yorumlarınızı bekliyoruz

Ads Place

Net Gazete Haber | | Diyet | Kadınca | Zayıflama | Spor | Sağlık | Güzellik | Yaşam | Moda | Cinsel Sağlık | Haber |
Bumerang - Yazarkafe