Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE

Hover Effects

TRUE
HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Header Ad

Son yazılar:

latest

Ads Place

Örgü Şal Modelleri Mükemmel Bir Aksesuar

2018’e girdiğimiz şu günlerde soğuk ve serin havalar etkisini göstermeye devam ediyor. Bunun için vücudunuzu sıcak tutacak farklı desen ve m...

2018’e girdiğimiz şu günlerde soğuk ve serin havalar etkisini göstermeye devam ediyor. Bunun için vücudunuzu sıcak tutacak farklı desen ve motiflerde işlenmiş müthiş örgü şal modelleri kıyafetlerinizle bir bütün olarak uyum içerisinde şık kombinler oluşturacağınız içeriktedir.  Örgü dünyası içerisinde yer alan bayanların yakinen bildiği modeller arasında ilk sıralarda yer alır. Rengârenk görselliği ile tasarımında kullanılan çeşitli desenler bayanların ilgi odağındadır. Geçmiş yıllara göre 2018 modellerinin cazip içeriği ve görselliği ile göz kamaştıracağını söyleyebiliriz. El işi sanatlarının el emeği göz nuru olan bu tasarımlar bir estetik harikasıdır. Kusursuz olarak işlenmiş olup soğuk kış günlerinin vazgeçilmezi, bayanların görselliğine şıklık kazandıran mükemmel bir aksesuar parçası olarak ön plana çıkmaktadır.

Estetik ve Mükemmellik

El işi olarak işleneceği gibi makine tezgâhlarında da işlendiğini biliriz. El işi göz nuru olarak işlenen örgü şal modelleri içeriğinde işleyenin sevgisini taşımaktadır. Farklı teknik ve desenlerin her birinde sevgiyi göreceksiniz.  Estetikliği ile mükemmelliğe imza atan, kullanıcısına kendini sevdiren, gönül rahatlığı ile hediye edebileceğiniz örgü şallar sevdiklerinize sunacağınız en güzel hediye çeşitlerinden birisidir.  Her zaman kullanabileceğiniz içerikte farklılık gösterirler. Yalnız kış mevsiminde değil; ilkbahar ve sonbahar gibi serin geçen mevsim aylarında da sizin tercihiniz örgü şallar olacaktır. 2018 de tercihinizi kıyafetinizle uyum sağlayacak, kombin oluşturacak ve şıklığınızı mükemmelleştirecek, bayan modasında sizleri zirveye taşıyacaktır.Bu modeller arasında örümcek şal örgü,firkete şal örgü, file desenli şal örgü ve baklava desenli şal örgü bulunur.

2018 Modelleri İncelenmeli

Elbiselerimizin tamamlanmasına yardımcı olan bu modeller her bayanın vazgeçmek istemediği önemli bir aksesuar parçasıdır. Sıcak bir kış arzu eden bayanların 2018 örgü şal modellerini incelemesinde fayda var.  Zengin bir tasarım modelinin sevgi ile yoğrularak görücüye çıkarıldığı birbirinden eşsiz desenlere sahip olan şal örnekleri sizlerin yüzünü güldürecek içeriktedir. Her bir örneğinde kendinizi tanımlayacağınız desen ve motifler elbiselerinizle uyumluluk oluşturacak görselliktedir. İş toplantılarınızda, seyahatlerinizde, eş dost ziyaretlerinizde, günlük kullanımınızda tercih edeceğiniz, sizlere mükemmellik sunan bu örnekler soğuk ve serin havalarda size arkadaşlık edecektir.

Gelinlik ile Uyumlu Modeller

Diğer taraftan şık tasarımların yer aldığı 2018 yılı örgü şal modelleri gelinler içinde vazgeçilmez olarak gösteriliyor. Gelinlik ile uyumluluğu esas alınan modeller beyaz renkte üretilir. Desen ve motifleri ile gelinliğe görsellik kazandırırken soğuk havada gelini korur. Peki; bu içerikteki modeller nasıl yapılır derseniz el emeği göz nuru olup tığ ile işlendiğini sizlere söyleyebilirim. Ancak bazı modellerde şiş kullanıldığı da olur. Tığ ile ilmek ilmek dokunan örgü şallar kolay bir tasarıma sahiptir. İnanın sizlerde bunu rahatlıkla yapabilirsiniz. Sizlere bir önerim var kesinlikle ağır iplik kullanımından kaçınınız.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Sosyal Sorumluluk Projesi

Hiç yorum yok

Yorumlarınızı bekliyoruz

Ads Place

Haber | Sağlık | Diyet | Kadınca | Zayıflama | Spor | Otomobil | Güzellik | Yaşam | Moda | Cinsel Sağlık | Psikoloji |