Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE

Hover Effects

TRUE
HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Header Ad

Son yazılar:

latest

Ads Place

GurmeFest İstanbul’un Tarihi Belli Oldu!

Bu yıl ikincisi düzenlenen Açık Hava Gurme Lezzetler Festivali GurmeFest, 5-7 Ekim tarihlerinde Sarıyer Event Garden’da lezzet severlere, gu...

Bu yıl ikincisi düzenlenen Açık Hava Gurme Lezzetler Festivali GurmeFest, 5-7 Ekim tarihlerinde Sarıyer Event Garden’da lezzet severlere, gurme lezzetler, eğlenceli etkinlikler ve konserler ile unutulmaz bir festival deneyimi yaşatmaya hazırlanıyor.

Geçtiğimiz yıl 253 seçkin lezzet markası ile 12 bin ziyaretçiyi bir araya getiren Gurme Fest 5-7 Ekim tarihleri arasında Sarıyer Event Garden’da bu yıl ikinci kez gerçekleşecek. Merakla beklenen festivalde gurme restoranlar, cafeler, yiyecek- içecek firmaları, gurme lezzetler ve seçkin markalar eğlence ve lezzet dolu bir festival ortamında lezzet severler ile bir araya gelecek. Festival katılımcıları ünlü şefler tarafından hazırlanan bir birinde farklı lezzetleri tatma ve satın alma fırsatı elde edecek. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da GurmeFest İstanbul’un medya&basın sponsorluğunu Digitürk ve Favori Lezzetler üstleniyor.

Sektörü Bir Araya Getiriyor
Gastronomi sektörünün tüm oyuncularını birbirinden farklı lezzetler ve eğlenceli etkinlikler ile bir araya getirerek Türkiye’de bir ilki gerçekleştiren festival, aynı zamanda festival alanında oluşturulacak görüşme alanları ile gastronomi sektöründe yeni iş birliklerinin oluşmasına ve Franchise görüşmelerine keyifli ve güvenilir bir ortam sağlayarak ev sahipliği yapacak.

Gastronomi Sektörünün Usta İsimlerinden Workshoplar
Geçtiğimiz yıl festivalin usta isimleri arasında yer alan Sedef İybar, Ece Vahaboğlu, Murat Bozok’un sağlıklı yaşamda yemeğin önemine dair yapmış oldukları Gastro Show ve söyleşiler festival katılımcıları arasında yoğun ilgi gördü.

GurmeFest İstanbul’da lezzet markalarının yanı sıra Eks Mutfak Akademisi, Le Cordon Bleu, Chef’s Table Mutfak Akademisi gibi önemli mutfak akademilerinin usta şefleri festival boyunca çeşitli workshoplarla gastronomi ilgililerine unutulmaz bir deneyim yaşattılar.

Türkiye’nin ilk gurme lezzetler festivaline üniversitelerin katılımı da oldukça yoğundu. GurmeFest’in ilk yılında Beykent Üniversitesi, Özyeğin Üniversitesi, Gelişim Üniversitesi, Okan Üniversitesi, İstanbul Aydın üniveristesi gibi Türkiye’nin önde gelen üniversitelerinin Gastronomi Bölümü öğrencileri Gastroshowlar, söyleşiler, workshoplar, etkinlikler ve bir birinden gurme lezzetler ile festivalde yer aldı.

Gastronomi ilgilileri bu yıl da festival boyunca uzman konuk, akademisyenler ve usta şeflerin liderliğinde söyleyişi, panel ve demonstrasyonlara katılım sağlayarak sektörün en önemli isimlerinden eğitim alma fırsatı yakalayabilecekler.



Festival Eğlencesi Bu Yıl Daha İddialı
Geçtiğimiz yıl festival boyunca yapılan etkinlikler, dans gösterileri DJ performansları, after party ve konserler ile katılımcılarını eğlenceye doyuran Gurme Fest sahnesinde Grup Art İstanbul, "Türk-Rock" müziğinin sevilen ismi Özge Fışkın, Türk-Pop müziğinin başarılı yorumcusu Zeynep Casalini ve Latin Night Kapanış Partisi ile Ayhan Sicimoğlu & Latin All Stars ziyaretçilere müzik ve eğlence dolu bir festival yaşatmıştı. Gurme Fest, bu yıl festival sahnesinde yer alacak ünlü isimler, dj performansları, dans gösterileri ve dopdolu içeriği ile çok daha iddialı gösterilere hazırlanıyor.
Sarıyer’in doğal ortamında geçireceğiniz lezzet dolu festivalde, butik lezzetleri ve tadı damakta kalan nadide sunumları tatmanın yanında beğendiğiniz lezzetleri satın alabilecek, usta şeflerin atölye çalışmalarına da katılabileceksiniz.

Gastronomiyi eğlence ile buluşturan Türkiye’nin ilk açık hava lezzet festivali GurmeFest, tadım ve ikramlar, atölye çalışmaları, dans gösterileri ve konsept partileri ile tüm lezzet tutkunlarını festival ruhunu doyasıya yaşamaya davet ediyor.

GurmeFest İstanbul biletleri ise Mobilet’te.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Sosyal Sorumluluk Projesi

Hiç yorum yok

Yorumlarınızı bekliyoruz

Ads Place

Net Gazete Haber | | Diyet | Kadınca | Zayıflama | Spor | Sağlık | Güzellik | Yaşam | Moda | Cinsel Sağlık | Haber |
Bumerang - Yazarkafe