Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE

Hover Effects

TRUE
HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Header Ad

Son yazılar:

latest

Ads Place

Aşkınızın ömrünü uzatma rehberi

İlişkinin başlarında birbirini çılgınca seven iki insan bir süre sonra nasıl olur da birbirlerinden köşe bucak kaçmaya başlar? Bu noktay...

İlişkinin başlarında birbirini çılgınca seven iki insan bir süre sonra nasıl olur da birbirlerinden köşe bucak kaçmaya başlar? Bu noktaya gelmemek için çiftlere bazı sorumluluklar düşer. İşte aşkın ömrüne ömür katacak uzman tavsiyeleri…

Eğer aşkınızın sonsuza dek sürmesini istiyorsanız aşağıdaki hatalara düşmemeye özen gösterin. Cicim ayları geçtikten sonra, birçok çift birbirlerine ‘Nasıl olsa benim’ düşüncesiyle yaklaşma hatasına düşer.

“Nasıl olsa benim” demeyin

Birbirine alışmanın getirdiği umursamazlık ve özensizlik her ilişkiyi sıradanlığa sürüklüyor ve bu sıradanlık, taraflardan biri, ‘Beraberliğimizin bir anlamı kalmadı’ diyene kadar sürüyor. İlişkiyi bir bebek gibi düşünün. Bebeğinize birkaç yıl bakıp sonra ‘Nasıl olsa kendi kendine büyüyor’ deyip bir kenara mı atacaksınız? Aşkınıza sahip çıkın ve her aşamasında ona emek vermeye hazır olun. Uzun ilişkilerde seksin seyrekleşmesi normaldir. Fakat bunun rutine dönüşüp dönüşmemesi sizin elinizde.

Rutine dönüştürmeyin

Sorunun temeli belki de şu; erkekler sekse ulaşmak için aşık oluyor, kadınlarsa aşka ulaşmak için seks yapıyorlar. Ancak sonuçta iki taraf da mahremiyet ve yakınlığa ihtiyaç duyuyor. Hissettiklerinizi, sıkıntılarınızı, özlemlerinizi paylaşın. Yatakta tek başınıza fantezi kurmak yerine birlikte fanteziler geliştirin. Böylece cinsel yaşamınız sıcaklığını ’9,5 hafta’dan daha uzun süre koruyabilir.

Eski sevgiliyi unutun

Bazen geçmişteki bir ilişkinin gölgesi bugünün mutlu aşkının üzerine düşebilir. ‘Yeni sevgilim doğru insan mı? Yoksa benim için hala mücadele eden eskisine mi dönmeliyim?’ gibi kuşkular güzel giden bir ilişkiyi bir süre sonra zehirlemeye başlar. Büyük bir ihtimalle yeni büyük aşkın diğer kahramanı bu kararsızlıktan, bu gidip gelmeden sıkılır, hevesi kaçar ve ilişkiyi bitirir. Eğer eski sevgilisiyle ilgili tereddütleri olan sizseniz tavsiyemiz; onu unutun! Çünkü aynı suda iki kere yıkanılmaz. Kendinize ve yeni aşkınıza gerçek bir şans tanıyın.

Olduğu gibi kabul edin

Farklı ilgi alanları, geleceğe dair bambaşka beklentiler, hayaller ve birbirine ters bakış açılan çoğunlukla ayrılığa sebep oluyor. Yani ‘Zıtlar birbirini çeker,’ sözü tam bir palavra! Tabii ki, karakterleriniz aynı olmak zorunda değil. Beraberliğinizi sürdürmeyi gerçekten istiyorsanız ve bu şekilde de aşkta mutlu sona ulaşabileceğinize inanıyorsanız, o zaman önce sevgilinizi değiştirme fikrini unutun. Onu şu anki haliyle, hiçbir şekilde başka bir insan yapmaya çalışmadan ve size ters gelen davranışlarından şikâyet etmeden kabul etmelisiniz, tabii o da sizi.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Sosyal Sorumluluk Projesi

Hiç yorum yok

Yorumlarınızı bekliyoruz

Ads Place

Net Gazete Haber | | Diyet | Kadınca | Zayıflama | Spor | Sağlık | Güzellik | Yaşam | Moda | Cinsel Sağlık | Haber |
Bumerang - Yazarkafe