Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE

Hover Effects

TRUE
HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Header Ad

Son yazılar:

latest

Ads Place

Yakınlaşmanın 8 yöntemi

Erkek arkadaşınızla en yakınlaştığınız an sanılanın aksine seks öncesi değil sonrasıdır.Sizin için hazırladığımız yöntemleri kullanarak aran...

konu baslikErkek arkadaşınızla en yakınlaştığınız an sanılanın aksine seks öncesi değil sonrasıdır.Sizin için hazırladığımız yöntemleri kullanarak aranızdaki bağı güçlendirebilirsiniz.

Bir durup düşünün. Seviştikten sonra siz ve erkek arkadaşınız genellikle ne yapıyorsunuz? Büyük ihtimalle ya yemek yiyor, uyuyor ya da televizyon seyrediyorsunuz. Seks sonrası birkaç saatin aranızdaki bağı güçlendirmek için en ideal zaman dilimi olduğunu düşünürseniz bu yaptıklarınız pek de romantik değil. Orgazm olduktan sonra salgıladığınız hormonlar, birbirinize yakınlaşmanızı sağlar. Bu nedenle bu durumdan yararlanmaya çalışın. Korkmayın çünkü ağdalı konuşmalar yapıp birbirinizin gözlerine derin derin bakmanız gerekmiyor. Minik jestlerle ve farklı yaklaşımlarla çok büyük fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Sonrası da çok önemli
Sevgilinizle sadece seksten önce değil sonra da yakınlaşabilirsiniz. Kendisine odaklandığınızı gören partneriniz bu hareketi karşılıksız bırakmayacak ve o da sizinle yakından ilgilenecektir.

1-Eğer açsanız, pizza sipariş etmek yerine dolapta hazır tuttuğunuz kırmızı şarap ve peynir çeşitlerini tercih edin. Böylelikle biraz önceki tensel titreşimlerinizi daha uzun süre canlı tutabilirsiniz. Ayrıca kırmızı şarabın içindeki antioksidan içerikler kan akışınızı hızlandırarak ikinizi de büyük ölçüde rahatlatacaktır. 

2-Seksten sonra duş almak yerine birbirinizin boynuna masaj yapabilirsiniz. Zirveye ulaştığınızda salgılanan bağlanma hormonları oksitosin ve prolaktin, farklı temaslarla tetiklenebilir. Bu masaj birbirinize hissettiğiniz yakınlığın perçinlenmesini sağlayacaktır. 

3-Sevişmeye başlamadan önce cep telefonu, dizüstü bilgisayar ve televizyon gibi açma düğmesi olan her şeyi kapatın. Böylece sadece birbirinize odaklanabilirsiniz.

4-Seksten sonra kendi tarafınızda uzanmak yerine, ona dokunacak şekilde yayılın. Örneğin onun elini tutabilirsiniz. Bu tür pozisyonlar sizi bağlantı halinde tutmaya yetecektir.

5-Seviştikten sonra birkaç tane mum yakarak romantik atmosferin devam etmesini sağlayabilirsiniz. 

6-Sonraki bütün planlarınızı iptal edin. Seksin ardından bir an önce ofise gitmek, bir arkadaşınızla buluşmak veya spinning dersine katılmak zorunda olmanız biraz önceki ruh halinizden eser bırakmaz. Planlarınızı erteleyin ve birkaç saati sevgilinizle beraber hiçbir şey yapmadan yatağın içinde geçirin. 

7-iPod'unuza romantik parçalar yükleyin. Seçtiğiniz şarkıların beraber geçirdiğiniz güzel zamanları hatırlatan melodiler olmasına özen gösterin (beraber gittiğiniz bir konserde dinlediğiniz şarkılar olabilir). Yalnızca bu şarkıları dinleyerek konuşmadan da birbirinize yakınlaşabilirsiniz. 

8-Seksten sonra birbirinizi giydirin. Yavaşça sevgilinizin gömleğinin düğmelerini ilikleyin ve onun da elbisenizin fermuarını çekmesini isteyin. Bunu yapmanız özellikle hayvanlarda bulunan ve birbirleriyle ilgilendiklerinde ortaya çıkan içgüdüsel sahiplenme duygusunu tetikler.

Cosmopolitan

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Sosyal Sorumluluk Projesi

Hiç yorum yok

Yorumlarınızı bekliyoruz

Ads Place

Net Gazete Haber | | Diyet | Kadınca | Zayıflama | Spor | Sağlık | Güzellik | Yaşam | Moda | Cinsel Sağlık | Haber |
Bumerang - Yazarkafe