Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE

Hover Effects

TRUE
HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Header Ad

Son yazılar:

latest

Ads Place

İşte erkeklerin seksi bulduğu spor dalları...

Spor yapmak hepimiz için sağlık demek... Ama erkekler genelde spor yapan kadınları sağlıklı bulmanın yanı sıra daha çok seksi buluyorlar...

Spor yapmak hepimiz için sağlık demek... Ama erkekler genelde spor yapan kadınları sağlıklı bulmanın yanı sıra daha çok seksi buluyorlar.

Erkekler spor yapan kadınları oldukça seksi buluyorlar. Hem kendilerine olan güvenleri hemde vücut sıkılıkları onları mest ediyor.

İşte erkeklerin seksi bulduğu spor dalları...

Sörf
Sörf kadınları en seksi gösteren spor türlerinden birisi. Çoğunlukla erkeklerin yaptığı bu spor dalında başarılı kadınlar olduğunu gören erkekler bundan çok hoşlanıyorlar. Sörf için özel tasarlanmış bikinilerin vücudunuzu olduğundan daha seksi gösterdiği kaçınılmaz bir gerçek. Sörf yapmak elbette kolay değildir. Bu mükemmel bir denge ve koordinasyon gerektirir. Gerçek sörfçü kızlar sıcak ve yetenekli değildir. Güçlü ve korkusuzdurlar.

Ultimate
Ultimate hakemsiz oynanan ve vücut temasının olmadığı bir spordur. Oyun bir oyuncunun frizbiyi rakip sahaya atmasıyla başlar. Üniversitelerde ve yabancı ülkelerde öğrencilerin ve hippilerin en çok oynadığı türdür. Sörf kadar yorucu ve kondisyon gerektiren bir spor değildir. Ama başarırsanız erkeklerin gözünde süper seksi görünürsünüz.

Voleybol
Yazın yapabileceğimiz spor türlerinden kışın yapabileceğimiz spor dallarına geçtik. Kapalı spor salonlarında takım halinde oynayacağımız voleybol uzun boylu güçlü bir kadın demektir. Siz 'voleybol oynuyorum' dediğiniz anda erkeklerin bilinç altına 'güçlü kadın, boyu da ideal' sinyalini yollamış olacaksınız. Ayrıca bu sporu yaparken giyeceğiniz şortlar sıkılaşan bacaklarınızı harika gösterecek.

Futbol
Çoğu erkek kadınların futbol oynamasına ön yargı ile yaklaşır. Ama sahada sizin rakipten topu çaldığınızı, kaleye doğru ilerlediğinizi ve fileleri havalandırdığınızı gördüğü zaman işler değişir. Düşüp yerde kalsanız bile onlar için seksi görünürsünüz. Başına doğru gelen topa kafa atan bir kadın maskülenliği ile erkekleri baştan çıkarabilir.

Basketbol
Kadınlar için başka bir spor dalı. Uzun yıllardır kadınlarında basketbol oynamasına rağmen erkek sporu olarak anılır. Erkekler nedense kadınların aşağı yukarı atlayan, zıplayan hareketler yapmasına bayılırlar. Belkide saçlarının havalanmasına ve süzülmesine bayılıyorlardır...

Amigo kızlar
Türkiye'de 'ponpon kızlar' olarak bilinirler. 'Bu bir spor dalı mı?' diye sorarsanız eğer cevabımız 'evet'olur. Çünkü maç aralarında sahaya çıkan kadınlar dans etmek, farklı figürlerle şovlarını yapmak durumundadır. Bunun içinde sıkı çalışırlar. Ayrıca amigoluk yapanlar diğer sporlarda yapamadığı makyajı yapabilirler.

Tenis
Şortların altından çıkan tenis topları, rakete vururken çıkan sesler. Kaslı bacaklar ve sıkı kollar... Erkeklerin en seksi bulduğu spor türü şüphesizki tenis. Özellikle Maria Sharapova'dan sonra erkeklerin tenis oynayan kadınlara olan tutkuları daha bir arttı.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Sosyal Sorumluluk Projesi

Hiç yorum yok

Yorumlarınızı bekliyoruz

Ads Place

Net Gazete Haber | | Diyet | Kadınca | Zayıflama | Spor | Sağlık | Güzellik | Yaşam | Moda | Cinsel Sağlık | Haber |
Bumerang - Yazarkafe