Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE

Hover Effects

TRUE
HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Header Ad

Son yazılar:

latest

Ads Place

Biyometrik diyet yaza hazırlıyor

Siz de yaklaşan deniz mevsimini daha ince bir bedenle karşılamak istiyorsanız gözlerinizi dört açın! 'Biyometrik Diyet Planı' ile sa...

Siz de yaklaşan deniz mevsimini daha ince bir bedenle karşılamak istiyorsanız gözlerinizi dört açın! 'Biyometrik Diyet Planı' ile sağlıklı bir şekilde kilo vermek mümkün...

Soğuk kış aylarının ardından hamlaşan vücudunu yaz sıcakları bastırmadan toparlamayı, biraz kilo vererek yazın tadına varmayı kim istemez? Bunları söylemek kolay, fakat ne yazık ki hedefe varmanın tek yolu; düşüncede kolay, uygulamada ise işkenceye dönüşebilecek olan diyetlerden geçiyor... Hele ki vakitsizlikten spor da yapamıyorsanız, yediklerinizden kısmak sizin tek çıkış yolunuz!

'Tek öğün diyeti' gibi açlık grevlerine girmek ya da sadece diyet bisküviler yemek de çözüm değil... Daha güzel olayım derken, sağlığınızı yitirebilirsiniz.

Sağlıksız beslenmenin ölümlere varan sonuçları olduğunu artık herkes biliyor. Her gün fast food yemek ne kadar zararlıysa, günler boyunca bir şey yememek ya da 'düşük kalorili besinler yiyeceğim' derken dengesiz beslenmek de o kadar zararlı.

İşte bu nedenle, bir zamanların sıfır beden mankeni 'Twiggy'e özenenlerin diyet çılgınlığının yerini şimdi 'sağlıklı yaşam' amaçlayan diyet programları alıyor.

Bunlardan en sonuncusu da, düşük glisemik indeksli beslenmeyi hedefleyen 'Biyometrik Diyet Planı.' Bu plan, kişileri sosyal hayattan koparmadan, yaşam tarzlarını ve damak zevklerini dikkate alarak sağlıklı ve kalıcı bir inceliğe kavuşturmayı hedefliyor. Beslenme düzeniyle, özellikle 'sağlığa zararlı yağları' yok etmeyi hedefliyor.

Kişiye özel bu program sayesinde vücudun bel, kalça ve diğer bölgelerinde biriken yağlara kalıcı olarak son veriliyor ve kişiler sağlıklı bir inceliğe kavuşturuluyor.

Biyometrik Diyet Planı uygulanırken, günlük toplam kalori tüketiminde yüzde 25-40 oranında bir sınırlama yapmak ve günde ortalama 150 - 250 kalorilik ek bir fiziksel faaliyette bulunmak yeterli oluyor. Besin dengesi yüzde 30 yağ, yüzde 50 karbonhidrat, yüzde 20 protein olarak planlanıyor.

Karbonhidrat kaynakları tam tahıl, bakliyat, sebze, meyve gibi doğal olanlardan seçiliyor. Şekerlemeler, şekerli besinler, tatlılar biraz sınırlanıyor, beslenme aralıkları kısaltılıp ara öğünlerle diyet keyifli bir hale getiriliyor.

Biyometrik Diyet Planı'nda, vücutta yağların hangi bölgelerde biriktiği dikkate alınarak, hem bu yağların yok edilmesine hem de vücudun genel olarak zayıflatılmasına yönelik diyet ve aktivite programları hazırlanıyor.

Böylece vücudunun belirli bölgelerinde sorun yaşayanlar da istedikleri forma kavuşabiliyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Sosyal Sorumluluk Projesi

Hiç yorum yok

Yorumlarınızı bekliyoruz

Ads Place

Net Gazete Haber | | Diyet | Kadınca | Zayıflama | Spor | Sağlık | Güzellik | Yaşam | Moda | Cinsel Sağlık | Haber |
Bumerang - Yazarkafe