Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE

Hover Effects

TRUE
HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Header Ad

Son yazılar:

latest

Ads Place

Bebek ve Çocuklar için Güneş Kremleri

Dünya genelinde birçok tartışmaya neden olan bebekler ve çocukların güneş kremi kullanmasında sakınca olup olmadığı, her zamanki gibi terci...

Dünya genelinde birçok tartışmaya neden olan bebekler ve çocukların güneş kremi kullanmasında sakınca olup olmadığı, her zamanki gibi tercih edilen ürünün kalitesiyle belli oluyor. Piyasada, özellikle eczaneler dışında kozmetik içerikli güneş ürünleri bebekler ve çocuklarının yalnızca cilt değil, tüm gelişimlerine yansıyacak şekilde bir etki yaratıyor. İçin yaz mevsimini daha da zor kılan ve çocuklarını güneşten korunmanın en doğal yolunu arayan anne babalar için iyi bir araştırma gerekiyor.

Normalde yetişkinler için de beyaz tenli olmak, güneşe karşı hassasiyeti artırıcıdır. Çocuklar ve bebeklerdeyse bu durum ten rengiyle kısıtlı kalmayıp zaten ciltlerinin aşırı hassas olmasından ötürü daha büyük önem arz ediyor. Bu nedenle çocuklar için tercih edilecek güneş ürünlerinin önemi son derece büyük. Peki bu konuda nasıl bir yol izlenmelidir?

Piyasada yer alan güneş koruyucu ürünler de her ürün gibi farklı kaliteye sahip; bu farklılığı yaratan da yapılarında bulunan maddeler. Kimyasal içeren ürünler yerine mineral içerikli, organik yapılı yani cilde nüfuz edecek zararlı kimyasal bileşime sahip olmayan ürünleri tercih etmek gerekiyor. Mineral içerikli güneş kremleri genellikle çocuklar ve bebekler için uygun bulunur ve hem cilt düzeyinde hem de hücresel düzeyde güneşten koruma sağlar. Bebekler için tercih edilecek güneş ürünlerinde ciltte alerji ve tahrişe neden olmaması, boya, parfüm, alkol içermemesi, gliserin gibi besleyici maddeler içermesi gerekir.

Son yıllarda güneşin zararlı etkilerinin cildimize daha kolay nüfuz ettiğini söyleyen uzmanlar, çocuklar için en az 50 faktörlü güneş kremlerinin kullanılması gerektiğini söylüyor. Çocuklar ve bebekler için özel olarak üretilen organik, mineral içerikli güneş kremleri, yağ, renklendirici ve alkol içermediklerinden ve bünyelerindeki farklı protein ve mineraller sayesinde cildi en üst seviyede korur.

Çocukların ve bebeklerin yaz mevsiminde kolay kolay sudan çıkmak istemedikleri düşünüldüğünde bu ürünlerin suya dayanıklılığının da fazla olması gerekir. Tüm bu imkanları sağlayacak ürünler de Avene, Bioderma, Coppertone, SebaMed, Trukid gibi markalar ön plana çıkmaktadır.

Bu markalar çocuk ve bebek ürünlerinin yanı sıra dermokozmetik ürünler olarak, kimyasal içermeyen, organik/doğal yapılı olmalarından ötürü çok fazla tercih edilir. Bu ürünleri müşterilerine özel fiyatlarla sunan sitemizden kolayca satın alabilirsiniz. Eğer sizler de çocukları için en iyisini isteyen ebeveynler arasındaysanız, bu kaliteli ürünlere hesaplı ve kaliteli bir şekilde ulaşmak için Dermoinn.com adresini ziyaret etmelisiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Sosyal Sorumluluk Projesi

Hiç yorum yok

Yorumlarınızı bekliyoruz

Ads Place

Haber | Sağlık | Diyet | Kadınca | Zayıflama | Spor | Otomobil | Güzellik | Yaşam | Moda | Cinsel Sağlık | Psikoloji |