Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE

Hover Effects

TRUE
HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Header Ad

Son yazılar:

latest

Ads Place

Erkek Bakım Ürünleri

Erkek Bakım Ürünleri Nelerdir? Erkeklerin saçlarına, yüzlerine, el ve ayaklarına, koltuk altlarına sürdüğü ve günlük bakımlarını gerçekleş...

Erkek Bakım Ürünleri Nelerdir?

Erkeklerin saçlarına, yüzlerine, el ve ayaklarına, koltuk altlarına sürdüğü ve günlük bakımlarını gerçekleştirmelerini sağlayan tüm ürünlere erkek bakım ürünleri denmektedir. Çeşitli yüz maskeleri, kremler, deodorantlar, parfümler, köpükler bu ürünlerin kategorisinde yer alır.

Erkek Bakım Ürünleri Ne İçin Kullanılır?

Erkek bakım ürünlerinin temel amacı tıpkı kadın bakım ürünleri gibidir. Örneğin erkek ciltlerine özel üretilen cilt bakım kremleri yaşlanmayı giderici kremler olarak da bilinmelidir. Aynı zamanda mimik çizgilerinin silinmesine olanak tanımaktadır. Dudakların kıvrımlarında meydana gelen ve estetik camiasında sigara çizgileri olarak lanse edilen çizgilerin de doğal bir şekilde yok olmalarını hızlandırır. Sivilceler, akneler ve siyah noktalar için özel geliştirilmiş kimyasal formlu birçok farklı ürün de cilt bakım kremleri arasında yer almaktadır.

Bitki özlü yağların kullanımı da yüze uygulanan bir başka bakım ürünüdür. Kuru ciltlerin daha canlı ve nemli görünmesini sağlamaktadır. Tıraş köpükleri ise cilde zarar vermeden sakal tıraşının tamamlanması amacıyla kullanılmaktadır. Özel geliştirilmiş şampuanlar ise saçların daha sağlıklı uzamalarına, daha canlı görünmelerine olanak tanımaktadır. Aynı zamanda bu tür ürünlerde kellik önleyici ve kepek giderici etkilere sahip saç bakım ürünleri de kullanılmaktadır.

Erkek Bakım Ürünleri Nasıl Kullanılır?

Örneğin her saç için ayrı bir şampuan gerekmektedir. Kepekli saçlar için özel geliştirilmiş kimyasal formüllere sahip erkek şampuanları kepek problemi yaşayan erkekler tarafından kullanılmalıdır. Ya da dökülen saçlar için ayrı bir kimyasal form alt yapıya sahip ürünler bu problemi yaşayan müşterilerin tercihi olmalıdır. Burada erkeğin ürünü satın almadan önce tam olarak hangi probleme ve hangi ihtiyaca sahip olduğunu bilmesi önemlidir. Aksi takdirde yanlış kullanımlar sonucunda sorunlar azalmadığı gibi artma ihtimalleri de söz konusudur.

Erkek Bakım Ürünleri Kullanılırken Dikkat Edilecekler

Bazı uç seviyelerde erkekler kendi bakımlarını kendileri yapmak yerine bir uzman yardımı almalıdırlar. Örneğin saç dökülmesi problemi karşısında hangi ürünü kullanırsa kullansın başarılı sonuç alamayan bir erkekte deri hastalığı olmaktadır. Bunun için ilk evrede bir kuaförden fikir almak ikinci evrede ise bir deri uzmanı doktor ile görüşmek daha etkili sonuçlar için ilk adım olmaktadır.

https://www.dermoeczanem.com/erkek-bakim?pg=6


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Sosyal Sorumluluk Projesi

Hiç yorum yok

Yorumlarınızı bekliyoruz

Ads Place

Net Gazete Haber | | Diyet | Kadınca | Zayıflama | Spor | Sağlık | Güzellik | Yaşam | Moda | Cinsel Sağlık | Haber |
Bumerang - Yazarkafe