Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE

Hover Effects

TRUE
HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Header Ad

Son yazılar:

latest

Ads Place

Lumberjack Castello

Sıcak havalarda giyilebilecek en rahat ürünler arasında terlikler gelmektedir. Gerek kullanım özellikleri gerekse de dış görünümleri ile çok...

Sıcak havalarda giyilebilecek en rahat ürünler arasında terlikler gelmektedir. Gerek kullanım özellikleri gerekse de dış görünümleri ile çok çeşitli marka ve modelde karşımıza çıkmakta olan bu ürünlerin kaliteli ve uygun fiyatta olanını bulmaksa her zaman kolay değildir. Bu konudaki her türlü ihtiyaca cevap veren ve birbirinden şık tasarımlara sahip ürünleriyle adından sıkça söz ettiren Lumberjack Terlik, ürün segmentine bir yenisini daha eklemektedir. Markanın "outdoor" tarzda, yani bir başka deyişle dış mekan kullanımına yönelik olarak dizayn etmiş olduğu Lumberjack Castello terlik çeşitleri, zarif görünümleriyle tüketicilerin beğenisine sunulmaktadır.


Son Derece Ortopedik Özellikler

Lumberjack Terlik Erkek ve bayanların kullanımına yönelik, unisex olarak üretilmekte olan bu ürünler, gözenekli yüzey yapısı ile oldukça havadar ve ferah özellikler göstermektedir. 36-40 arası ölçülerde kolaylıkla bulunabilmekte olan bu terlikler, ayağı en iyi şekilde kavrayan yapısı sayesinde rahatça giyilebilmektedir. Buna ek olarak kendisi ile aynı renkteki çekme ipi de giyim konusunda yardımcı olmaktadır. Ayrıca son derece ortopedik özellikler gösterdiklerinden dolayı konforlu bir kullanım hissiyatı ortaya çıkarmaktadır.

Farklı yapıya sahip olan taban kısmı, özel olarak tasarlanmış tırtıklı ve şeritli desenleri sayesinde ıslak zeminler üzerinde dahi yürürken kayma yapmamakta, kolay hareket kabiliyeti sağlamaktadır. Yine yumuşak malzemelerden imal edildiklerinden dolayı adım atarken son derece esneklik ortaya koymaktadır.

Farklı Renklerde Üretimler

Başta mint turuncu olmak üzere birçok renk tonunda bulunabilmekte olan bu ürünler, dışarıya çıkarken gündelik olarak giyilebileceği gibi bahçe, balkon, havuz kenarı, plaj, tatil köyü, kamp, piknik alanı gibi çok çeşitli yerlerde değerlendirilebilmektedir. Ayrıca sportif görünümleri ile üzerine giyilecek olan her türlü kıyafetle kolaylıkla uyum sağlayabilmektedir. Sportif görünümleri sayesinde, ayrı bir hava katmakta olan bu terlikler, yazın kullanılabilecek en ideal ürünler arasında yer almaktadır.

Uzun Ömürlü Kullanım İmkanı

Yüksek standartlarda kaliteye sahip malzemelerden üretilmiş olan bu terlik modeli, sağlam ve dayanıklı dikiş yapısı sayesinde kullanıma bağlı herhangi bir kopma, sökülme, açılma gibi durumlar oluşturmayarak, uzun yıllar giyilebilmektedir. Slip-on bağlama şekline sahip olan bu ürünler, leke ve toz tutmayan tekstil malzemelerinden hazırlanmaktadır.


Sabomar farkıyla Hemen Alın

Lumberjack Terlik ve daha bir çok sabo terlik ve crocs terlik modelini Sabomar farkı ile güvenli olarak sabomar.com adresinden satın alabilirsiniz. Bazı ürünler özel üretimdir kargo süresi biraz gecikebilir. Stoktaki ürünler aynı gün kargo ile kapınıza kadar gelir ve isterseniz kapıda ödeme yapabilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Sosyal Sorumluluk Projesi

Hiç yorum yok

Yorumlarınızı bekliyoruz

Ads Place

Haber | Sağlık | Diyet | Kadınca | Zayıflama | Spor | Otomobil | Güzellik | Yaşam | Moda | Cinsel Sağlık | Psikoloji |