Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE

Hover Effects

TRUE
HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Header Ad

Son yazılar:

latest

Ads Place

Cildinizin yaşlanmasını yavaşlatacak 6 güzellik önerisi!

Yaz mevsimine sayılı günler kaldı. Uzun ve güneşli günler, huzur dolu plajlar ve açık hava partileri için geri sayım başladı. Peki cildiniz ...

Yaz mevsimine sayılı günler kaldı. Uzun ve güneşli günler, huzur dolu plajlar ve açık hava partileri için geri sayım başladı. Peki cildiniz yaza hazır mı? 

Güzellik markası Foreo, yaz boyu genç ve zinde görünen bir cilde sahip olmanız için kolaylıkla uygulayabileceğiniz bir rehber hazırladı. İşte cildinizin yaşlanmasını yavaşlatacak 6 öneri!

Yaşlanmak doğal bir süreç. Yaş, çevresel faktörler, stres, güneş ışığı, kötü alışkanlıklar ve pek çok farklı etken cildimizin yaşlanmasına sebep oluyor. Yeterli miktarda cilt bakımı, sağlıklı beslenme ve yaşlanma karşıtı uygulamalar cildinizin yaşlanmasını geciktirmeye yardımcı olur. Güzellik markası Foreo, yaz boyu ruhunu yenilediği kadar cildini de yenilemek isteyenler için farklı ve basit önerilerden oluşan bir rehber hazırladı. İşte yaz boyu kolaylıkla uygulayabileceğiniz ve cildinizin yaşlanmasını yavaşlatacak 6 güzellik önerisi!

DÜZGÜN BESLENME

Düzgün beslenmek süslü paketlerde servis edilen taze meyve sularına ya da gurme tariflere bir servet harcamak demek değil. Meyve ve sebze gibi hafif gıdalarla vücudunuzun optimum faydayı sağlayabileceği besinleri tüketmeniz sağlıklı beslenmenin en önemli adımlarından biri. Unutmayın; cildinizin pahalı kremlerden önce dengeli beslenmeye ihtiyacı var. Güneşli yaz günlerinde vitamin ve mineralleri içeren gıdaları tüketmek hem vücudunuzun hem de cildinizin beslenmesine yardımcı olur. Şekerden uzak durmak ve güne ıspanak, maydanoz, salatalık, hindistancevizi, limon, maydanoz, yabanmersini ve acai gibi besinleri içeren hafif bir karışımla başlamak cildinizin parlamasını sağlar. Akşam üstleri ise antioksidanlar ve antienflamatuar faydalarla dolu, buzlu bir yeşil çay ile hem metabolizmanızı hem de cildinizi rahatlatabilirsiniz.

DÜZENLİ UYKU

Düzenli uyku vücudunuzu olduğu kadar cildinizi de dinlendirir ve onarır. Uykusuzluk cildi yorar, dolayısıyla yaşlanma etkilerini hızlandırır. Günde sekiz saat uyku hem zihninizi hem bedeninizi dinlendirmek için idealdir. Uyumadan önce cildinizi rahatlatmak uykudan maksimum verimi almanıza yardımcı olur. Uyku öncesi cildinize Foreo LUNA™ 2'nin T-Sonic™ fırçasıyla masaj yaparak hem ölü derileri temizleyebilir hem de cildinizi uykuya hazırlayabilirsiniz.

GÜNLÜK EGZERSİZ

Düzenli egzersiz yapmak, olimpiyatlara hazırlanmak anlamına gelmiyor. Koşmak, yürümek, yüzmek veya bisiklete binmek gibi basit egzersizlerle de ter yoluyla toksinlerinizden kurtulup zinde kalabilirsiniz. Kalp atışı ve kan dolaşımınızın düzenli olması aynı zamanda cildinizin sıkı, genç ve sağlıklı görünmesini sağlar. Ayrıca bu gibi egzersizler metabolizmanızı hızlandırarak hem fit kalmanıza yardımcı olur hem de uyku kalitenizi artırır.

HEM İÇERİDEN HEM DE DIŞARIDAN NEMLENDİRİN

Sıcak yaz günlerinde uygulamanız gereken en önemli adımlardan biri de cildinizi nemlendirmek. Cildinizi kremler ve cilt bakım ürünleri ile nemlendirmek kadar, yeterli su tüketimi de genç ve sağlıklı bir cildin anahtarı. Düzenli nemlendirilen bir cilt kırışıklar karşısında daha dayanıklı olur. Gün boyu düzenli su tüketimi ile cildinizin kurumasını önleyerek, dinç durmasına yardımcı olabilirisiniz. Günde 7-8 bardak su ve doğal bitkisel çayları tüketmeyi ihmal etmeyin.

RUTİN CİLT BAKIMI

Söz konusu cilt temizliği olduğunda en önemli aşamalardan biri cildi kurutmadan kir ve yağdan arındırmak. FOREO'nun devrim yaratan ürünü LUNA™ 2, lekelerin görünümünü en aza indirecek şekilde tasarlanmış T-Sonic™ fırçasıyla hem makyaj kalıntılarını temizler, hem de kir ve yağı %99,5 oranında gidermeye yardımcı olur. Bu sayede cildiniz cilt bakım ürünlerini daha kolay emer ve gözeneklerin görünümü azalır. LUNA™ 2'nin düşük frekanslı titreşimler sunan yaşlanma karşıtı modu ise ince çizgilerin ve kırışıklıkların görünümünü azaltır ve cilde daha sıkı bir görünüm kazandırır. Ayrıca, hızlı kuruyan gözeneksiz yapısıyla ultra hijyenik silikon tasarımı bakteri oluşumunu önler ve sizi fırça temizliği zahmetinden kurtarr. Yaz önerilerimiz arasında yer alsa da rutin cilt bakımı sadece yaz aylarında değil, tüm yıl boyunca uygulanmalı.

BOL KAHKAHA

Son olarak ruh halinizin cildinizi de etkilediğini unutmayın. En güzel göründüğünüz anlar kendinizi en mutlu hissettiğiniz anlardır. Yaşlanma karşıtı adımların en başarılı olanı olarak son önerimiz bol kahkaha olabilir!

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Sosyal Sorumluluk Projesi

Hiç yorum yok

Yorumlarınızı bekliyoruz

Ads Place

Net Gazete Haber | | Diyet | Kadınca | Zayıflama | Spor | Sağlık | Güzellik | Yaşam | Moda | Cinsel Sağlık | Haber |
Bumerang - Yazarkafe