Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE

Hover Effects

TRUE
HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Header Ad

Son yazılar:

latest

Ads Place

Sade güzelliğinizin sırrı

Güzel bir görüntüye sahip olmak için bazı püf noktaları bilmeliyiz. Böylece kendimizi her zaman bakımlı ve güzel hissetmemiz mümkün. Eğe...

Güzel bir görüntüye sahip olmak için bazı püf noktaları bilmeliyiz. Böylece kendimizi her zaman bakımlı ve güzel hissetmemiz mümkün.

Eğer makyaj yapmanın püf noktalarını bilmezseniz, yaptığınız makyaj yüzünüze yakışmaktan çok güzelliğinizi örtecektir. Bunun için en iyisi hafif bir makyaj yapıp öyle dışarı çıkmak. Ama nasıl?

“Hangi malzemeyi ve ne tür renkleri kullanmamız gerek?” diye düşünüyorsanız, işte size küçük bir yardım… Gerisi güzel bir gün ve gece geçirmek için plan yapmaya kalıyor…

Uzun kirpikler için

* Siyah rimel her zaman diğerlerinden daha etkilidir. Bu nedenle siz de siyahı tercih edin, ama sadece bir kat sürün. Sade görünmek istiyorsanız kat kat boyadan vazgeçmelisiniz.

* Daha sonra kirpiğiniz ile göz kapağınızın birleştiği yere kalem çekin. Tabii o da siyah olsun.

* Kirpiklerinizin hepsi aynı boyda değilse kesip, düzeltmeye kalkmayın. Kimse onları ölçmez.

* Fazla kısa olmalarından şikayetçiyseniz takma kirpik takabilirsiniz, ama düzelterek ve boyunu kısaltarak.

İri gözler

* Gözünüzün etrafına kalem çekin, sonra elinizle biraz dağıtın ki o keskin hatlar kaybolsun.

* Dış taraflarına koyu renk gölge verin. Rengin tonunu içerilere gittikçe açın.
* Gözünüzün içine de kalem sürün. Gözlerinizin hem büyük hem de seksi görünmesini sağlar.

* Rimel sürün, ama sadece gözkapağınızın kirpiklerine. Alta sürerseniz çabucak akacak ve gözlerin altındaki siyahlıklara neden olacak. B u da sizi yorgun gösterecektir.

* Kaşınıza yakın olan bölgeye açık renk kalem ya da far sürebilirsiniz. Bu da gözünüzü iri gösterme metodlarından biri.

Doğal tırnaklar

Tırnak yeme gibi kötü bir alışkanlığınız var mı? Varsa oje süremeyeceksiniz ve elleriniz kötü görünecek diye bir kaygıya kapılacaksınız. Kaygılanmayın, çünkü takma tırnak kullanabilirsiniz. Ama takma tırnak kullanabildiğiniz için de bu kötü alışkanlığınıza devam etmeyin. Bir an önce bu huyunuzdan kurtulmaya çalışyın. Nasıl olsa birçok yöntemi var. İlaçlı ojeler, cilalar,…

* Evet, takma tırnak olur ama törpülemeniz, kısaltmanız gerek. Bunu siz yapmayın, bir bilene yaptırın. Takma tırnakların boyu fazlasıyla uzun olduğu için bazı ellere yakışmayabilir.

* Tırnak yemiyorsanız, ne mutlu size! O zaman güzel bir manikür yaptırın. Bildiğiniz gibi artık küt ve kısa tırnak moda, uzun ve yuvarlak tırnaklar geride kaldı. Bir de pastel renk bir oje. İşte elleriniz hazır artık.

Seksi dudaklar

Seksi bir dudak makyajının altın kuralı ruj sürmeden önce dudak kalemiyle sınır çizmek. Tabii siz sade olmak istediğiniz için rujunuz ile dudak kalemin rengi aynı tonlarda ve pastel olmalı.

* Rujunuzdan daha koyu olan bir kalemle dudak çerçevenize sınır çizin.

* Kalemle sınırları belirledikten sonra rujunuzu sürün ama dudaklarınıza fırçayla yayın. Daha dolgun görünmeleri için pudra sürebilirsiniz.

* Gece dışarı çıkacaksınız rujunuzun üstünden hafif parlak bir renkle geçebilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Sosyal Sorumluluk Projesi

Hiç yorum yok

Yorumlarınızı bekliyoruz

Ads Place

Net Gazete Haber | | Diyet | Kadınca | Zayıflama | Spor | Sağlık | Güzellik | Yaşam | Moda | Cinsel Sağlık | Haber |
Bumerang - Yazarkafe