Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE

Hover Effects

TRUE
HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Header Ad

Son yazılar:

latest

Ads Place

Yağ Dolgusu Ve Uygulama Alanları

Henüz yeni bir uygulama olmasına rağmen yağ dolgusu oldukça başarılı bir şekilde tatbik edilmektedir. Kadınlara da erkeklere de uygulanabil...

Henüz yeni bir uygulama olmasına rağmen yağ dolgusu oldukça başarılı bir şekilde tatbik edilmektedir. Kadınlara da erkeklere de uygulanabilir olması en büyük avantajları arasında gösteriliyor. Genel olarak estetik taleplerin yerine getirilmesi için seanslar halinde düzenlenir.


Yağ Dolgusunun Uygulama Alanları



Kişiler aklında yer alan soruların başında yağ dolgusu nedir sorusu gelmektedir. Bu, uygulama alanı ile cevap verilmesi gereken bir estetik uygulamasıdır. Genellikle en göz önünde bulunan yer olan yüz bölgesine uygulanır. Ancak gelişen teknoloji ile birlikte uygulama alanları da çeşitlilik göstermeye başlamıştır. İstenildiği takdirde yanaklar ve alın bölgesi için de çeşitli uygulamalar başarılı ve profesyonel bir şekilde ifa ediliyor. Talepler doğrultusunda kalça ve bacaklar için de aynı seanslar yapılmaktadır.


Yağ Enjeksiyonu ve Yapılışı



Yöneltilen sorulardan bir diğeri de yağ dolgusu nasıl yapılır sorusudur. Oldukça pratik olup yaklaşık olarak bir saat içerisinde tamamlanan bir işlemdir. Hastanın durumuna ve cilt yapısına bağlı olarak anestezi yapılmaktadır. Genelde lokal anestezi altında yapılsa da genel anestezi altında gerçekleşen operasyonlar da mevcut. Yağlar genellikle karın bölgesinden alınmaktadır. Ancak bazı işlemlerden ve aşamalardan geçtikten sonra ilgili bölgeye zerk edilir. Yağlar yıkanır ve sterilize edilir. Herhangi bir reaksiyon aşamasından geçmemek için santrifuj işleminin yapılması da zorunludur.


Operasyondan Sonra İz Oluşur mu?



Özellikle kadın hastalar tarafından merak edilen bir diğer önemli husus da budur. Ameliyattan sonra hiçbir şekilde kalıcı iz kalmaz. Aynı zamanda kişiler uygulamadan sonra biraz dinlenerek eski yaşamlarına geri dönebilir. Hiçbir şekilde yan etkisi bulunmayan, tamamen güvenli bir uygulamadır.


Yağların Kalıcılık Süresi Nedir?



Enjekte edilen yağların kalıcı olup olmaması tamamen hava ile temasına bağlıdır. Alınan yağların hava ile temas etmesini kesen özel filtreler kullanılmaktadır. Bu da yağ dolgunluğunun kalış süresini bir hayli arttırmaktadır. Ancak günümüz şartlarında tamamen kalıcı olan bir yağ uygulaması bulunmamaktadır. Daha sonrasında ihtiyaç duyulduğu takdirde yeniden yapılmasında herhangi bir sakınca bulunmuyor. Kalıcılık süreleri 6 ay ile 1.5 yıl arasında değişkenlik gösterebilir. Cilt yapısındaki farklılıklar da bu alandaki değişimi tetikleyen öncüller arasında gösterilebilir.

KAYNAK:https://www.burhanozalp.com/dolgu-yag-enjeksiyonu/

SPONSOR İÇERİKTİR

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Sosyal Sorumluluk Projesi

Hiç yorum yok

Yorumlarınızı bekliyoruz

Ads Place

Net Gazete Haber | | Diyet | Kadınca | Zayıflama | Spor | Sağlık | Güzellik | Yaşam | Moda | Cinsel Sağlık | Haber |
Bumerang - Yazarkafe