Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE

Hover Effects

TRUE
HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Header Ad

Son yazılar:

latest

Ads Place

Personal Trainer ile Kendinizi Keşfedin

Personel Trainer çalışması ile spor yapmak isteyen kişiler kendileri ile bire bir ilgilencek olan spor eğitmenleri ile çalışırlar. Böylece...


Personel Trainer çalışması ile spor yapmak isteyen kişiler kendileri ile bire bir ilgilencek olan spor eğitmenleri ile çalışırlar. Böylece kişi kendisinin nasıl beslenmesi gerektiğini, günde ne kadar spor yapması gerektiğini ve hangi hareketleri uygulaması gerektiğini öğrenir. Aynı zamanda personal trainer İzmir çalışmaları ile kişi kendisine özel olarak hazırlanmış bir beslenme ve hareket programına sahip olur. Böylece sadece spor salonunda değil aynı zamanda günlük hayatında da kendisine özel olarak hazırlanmış çalışmalardan faydalanarak kısa süre içerisinde bedeninin gerçek görünümüne kavuşabilir. 

Bu aşamada günlük hayatındaki egzersiz ve beslenme çalışmaları aynı zamanda spor salonunda bire bir spor eğitmeni gözetiminde olan egzersizler ile desteklenmektedir. Kişiye özel bir hizmetten faydalanmak isteyenler aynı zamanda reformer pilates çalışmalarından da faydalanabilir. Reformer pilates aletli pilates olarak bilinir ve kişi pilates aletindeyken başında kendi spor hocası durur. Yapılan hareketler her zaman en doğru şekilde yapılmazsa sporun faydasını görme süresi uzar. Ancak personal trainer hizmeti alan bir danışan yanlış yapmış olduğu bir hareket esnasında hemen hocasının uyarısı ve müdahalesi ile karşılaşır ve aynı hareketi düzgün yapana kadar tekrar etmek zorunda kalır. Böylece yapacağı spordan ve beslenme programından maksimum oranda bir verim alır. 

Reformar Pilates Çalışması ile Elde Edilebilecek Faydalar Nelerdir?

Reformar pilates çalışması öncelikle kişinin işlevsiz kalmış kaslarının keşfedilmesi sağlar. İşlevsiz kalmış kasların keşfedilip çalışması ie vücudun duruşu değişir ve kişi sırt ağrısı, bel ağrısı, duruş bozukluğu gibi sorunlardan kısa süre içerisinde kurtulur. Aynı zamanda reformar pilates çalışması ile kişiler gücünü ve kuvvetini kaybetmiş olan kaslarının yeniden güçlenmesini sağlarlar. Böylece günlük hayatta her ne kadar hareketsiz bir yaşam sürdürmek zorunda kalsa da bedeninin dinç görünümü kaybetmekten kurtulmuş olur. 

Reformar pilates çalışması ile aynı zamanda kişi kilolarında çok daha kolay ve sağlıklı bir şekilde kurtulur. Aynı zamanda da kiloların biriktiği bölgelerden kilo verilmesi sağlanabilir. Örneğin personal trainer İzmir hizmeti alan birisi göbek bölgesinde kilo alıyorsa yapılacak ola egzersizler başka, basen bölgesinden kilo alıyorsa yapılacak olan egzersizler başka olacaktır. Böylece kişiye tek tip bi spor yapmaktan kurtulup, kendisine özel olan çalışma programı ile çok daha sağlıklı kilo verip çok daha düzgün bir bedensel görünüme sahip olacaktır. 

Yapılacak olan reformar pilates çalışmasında personal trainer İzmir hizmetlerinden faydalanan kişiler aynı zamanda da kendilerine özel bir pilates çalışması yapmış olurlar. Bu aşamada hizmet alacak olan kişinin önce cihazlarla beden analizi yapılır ve hangi kaslar üzerinde çalışılması gerektiği keşfedilir. Sonrasında ise kişiye özel olarak hizmet veren spor hocası en doğru hareketleri, tekrar ve dinlenme sayısını belirleyerek kısa süre içerisinde hızlı bir gelişme göstermesi sağlanır. 

Daha Fazlası İçin Ziyaret Edin: https://dartraininghouse.com/

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Sosyal Sorumluluk Projesi

Hiç yorum yok

Yorumlarınızı bekliyoruz

Ads Place

Net Gazete Haber | | Diyet | Kadınca | Zayıflama | Spor | Sağlık | Güzellik | Yaşam | Moda | Cinsel Sağlık | Haber |
Bumerang - Yazarkafe