Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE

Hover Effects

TRUE
HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Header Ad

Son yazılar:

latest

Ads Place

Rengine göre giyin, zayıf görün!

Renkler görünümümüzü tamamen değiştirir. Hangi renk sizi solgun, hangisi zayıf gösteriyor biliyor musunuz? Sezonun renk trendlerini ta...


Renkler görünümümüzü tamamen değiştirir. Hangi renk sizi solgun, hangisi zayıf gösteriyor biliyor musunuz?

Sezonun renk trendlerini takip etmek ve renk skalanızı oluşturmak için önerilerimize kulak verin. Uygun renklerle giyindiğinizde görünümünüz olduğu gibi değişir; ince ya da toplu, silik ya da parlak görünmek sizin elinizde! Sen sadece rengine karar ver...

Hangi renk sizin renginiz?

Renklerin üzerinizdeki yorumları

Beyaz ve pembenin tüm tonları sizi daha dolgun gösterir.
Siyah, lacivert, koyu kahverengi, koyu gri tonları daha uzun ve zayıf gösterir.
Sarı, turuncu, yeşil gibi göz alıcı renkler hatları daha çok ortaya çıkarır.
Solgun açık maviler, pastel tonları gibi natural renkler kusurları gizler.
Parlak renkli kumaşlar daha kilolu ve dolgun gösterir, bununla beraber mat kumaşlar kusurları gizler.
Çelik mavi tonları her ten rengine uyum sağlayabilirler.
Kırmızının tüm tonları solgun, beyaz tenler için idealdir.
Siyah ve beyaz en çok tercih edilen renkler arasında, ancak mavi, pembe ve kırmızıyı en azından aksesuvarlarınızda kullanabilirsiniz.

Kıyafetinizi tamamladığınız renk tonlarını birbirine uyduramadıysanız üzülmeyin; uyumsuzlukların yarattığı uyumda güzel.


Sezonun renkleri
Sezonun renk trendleri arasında klasik siyah, beyaz ve grilerin yanı sıra gözalıcı parlak renkler de var. Mücevher tonları, asit renkler, gece mavileri, turuncu ve mor tonları, fuşyalar ve sarılar sezonun iddialı renkleri arasında. Sezonun iddialı renklerini denemekten korkmayın. Seçtiğiniz renk, ten renginizi ve genel olarak görünümünüzü tamamlıyorsa bir problem yok demektir.

Vücut tipine göre
Her renk her vücut tipinde farklı durur, bazı renkler toplu gösterir, bazı renkler ise daha ince gösterir. Önemli olan vücudunuza uygun, size yakışan renkleri seçebilmek. Vücudunuzdaki kusurları koyu renklerle kapatabilirsiniz aynı zamanda en güvendiğiniz hatları açık renklerle ortaya çıkarabilirsiniz. Bu şekilde kontrastı sağlayabilirsiniz.

Ten renginize göre
Teninize uygun renkleri belirlemek için gün ışığının iyi olduğu bir yerde aynaya bakın ve rengi yüzünüzün yanına koyun. Sizi yorgun mu gösteriyor veya ekstra makyaja ihtiyacınız gerekiyor mu bir bakın. Ancak unutmayın ki teninize uygun renklerle ekstra yardıma gerek kalmaz.

İki kural var; beyaz tenliyseniz soluk tonlardan, bej, devetüyü ve pastel tonlarından uzak durmalısınız. Yeşil, mor, kırmızı gibi renkler size daha çok yakışır. Ten renginiz koyuysa pastel tonları, açık gri ve kahverengiyi deneyin.


Siyahın cazibesi

*Siyah rengi asaletin rengidir. Siyah renginin kadınlara verdiği cazibeyi başka hiçbir renk veremez. Siyah rengi hiçbir zaman demode olmaz, modası geçmez. *Modern, şık, stil, gözalıcı aynı zamanda her renge ve ortama uyum sağlayabilen siyah ve siyahın tonları zayıf ve ince bir görünümü de garantiler.
*Siyah rengindeki en büyük handikap kalitesiz kumaşlarla kötü ve ucuz görünmesi. Siyah rengi kaliteli ve düzgün kesimlerle kendini gösterir.
*Siyah rengi ve koyu tonlar vücuttaki kusurları kapatırken daha ince bir görünüm sağlar.
*Siyahla kırmızı, pembe, mor ve sarı gibi sıcak ve canlı renkler mükemmel kombine olurlar. Hatta son trendlere göre lacivertle siyahı birbirleriyle tamamlamak sofistike ve cool bir görünüm oluşturuyor.
*Beyazla siyahı karıştırıp simsiyah bir görünüm engellenebilir; siyah kalem etekle tamamlanan siyah süveter ve onun içine giyilen beyaz tişört renk dengesini sağlar.
*Koyu gri veya açık gri renklerdeki trençkotlarla siyahmini bir elbise veya tayt çok şık bir görünüm oluştururlar.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Sosyal Sorumluluk Projesi

Hiç yorum yok

Yorumlarınızı bekliyoruz

Ads Place

Net Gazete Haber | | Diyet | Kadınca | Zayıflama | Spor | Sağlık | Güzellik | Yaşam | Moda | Cinsel Sağlık | Haber |
Bumerang - Yazarkafe