Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE

Hover Effects

TRUE
HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Header Ad

Son yazılar:

latest

Ads Place

Sağlıklı Bir Uyku İçin Hibboux'un Kaliteli Yorganları İle Tanışın!

Yatak odası tekstilinin vazgeçilmez parçalarından olan Hibboux yorganlar, pamuklu dokuları ile sizin de hayatınızda vazgeçilmezlerden olmaya...

Yatak odası tekstilinin vazgeçilmez parçalarından olan Hibboux yorganlar, pamuklu dokuları ile sizin de hayatınızda vazgeçilmezlerden olmaya aday. Yumuşacık dokusu ve kış günlerinde sıcacık tutan yapısı ile kaliteli bir uyku sizi bekliyor. Dolgu malzemesinden hijyenik özelliklerine kadar tüm detaylar sizin kaliteli ve huzurlu bir gece geçirmeniz için tasarlanıyor.

Bildiklerinizin Ötesinde Bir Yorgan

Uyku kalitenizi artıran ve güne daha enerjik başlamanız için geliştirilen microfiber yorgan modelleri siz uykudayken vücudunuzun hava almasını sağlıyor. Böylece gece boyu konforunuzu koruyor. Her mevsim rahatlıkla kullanabileceğiniz ürün uyku esnasında terlemenizi de engeller. Hibboux, siz uykudayken konforunuzu bozacak her şeyi sizin için ortadan kaldırıyor. Üzerinize aldığınızda ağırlık hissi yaşatmayan yorganlar OEKO-TEX sertifika ile kalitesini kanıtlıyor.

İpeksi Dokunuşa Sahip Tek ve Çift Kişilik Yorgan

Hibboux'un ürünleri arasında farklı dolgu malzemesine sahip seçenekleri bulabilirsiniz. %100 pamuk dolgu malzemesinin yanı sıra pamuk - elyaf ya da yün dolgulu ürünler tamamen farklı tercihlere sahip olanlar için alternatif oluşturmayı amaçlıyor. Kaliteli bir dolgu malzemesi, kaliteli bir kumaş ile buluşunca ortaya uzun süre verimli kullanabileceğiniz ürünler çıkıyor. Üstelik ürün grubunda tek kişilik yorgan seçenekleri gibi çift kişilik seçenekleri de bulabilirsiniz. Bambu ve pamuk karışımı kumaşların yanı sıra %100 pamuk dokumaya sahip kumaşları çift kişilik yorgan modellerinde görebileceğiniz gibi tek kişilik modellerde de görebilirsiniz.

Bakteri Oluşumunu Engelleyen Yıkanabilir Yorganlar

Sağlığınızı dikkate alan ve bambu kamışından üretilen modeller, bakteri oluşumunu engeller. Cildinize zarar vermeyen yapısının yanı sıra çevre ile dost özellikleri de ön plana çıkıyor. Hava geçirgenliğini sağlamak adına ürünlerde gözenekli bir doku kullanılıyor. İnsan ekolojisine zarar vermeyen ürünler, tekstilde güvene vurgu yapıyor. Hafif olmaları nedeni ile hareket özgürlüğü sağlarken bir yandan da nem transferi yaparak bütün gece optimal bir konfor sunuyor. Hibboux, düşük ısıda yıkasanız dahi sonuç her daim maksimum düzeyde başarılı oluyor. Böylece enerji tasarrufu da sağlayabilirsiniz. Yorganları defalarca yıksanız dahi yıkama sonrası aynı yumuşaklığı elde edebiliyorsunuz. Ürünü makinede yıkasanız dahi hacim kaybetmiyor olması ürünlerin verimliliğini korumaya yardımcı oluyor.

Kimyasal İçermeyen Teknoloji ile Sağlıklı Uykular

Uyku kalitenizi maksimum seviyeye çıkarabilmek için kimyasal içermeyen ürünler tasarlayan Hibboux, yorgan modellerinde tencel elyafa sık sık yer veriyor. 4 kat daha fazla nem hapseden elyaf modeller, size kuru bir uyku ortamı sağlayabiliyor. Ürünün yapısı gereği nem kısa sürede buharlaşır. Stres, kaygı ve gerilim nedeni ile uyku sorunları yaşıyorsanız Hibboux güvencesi ile tüm bunlar artık son buluyor. Ürünlerini geliştirirken teknolojiden maksimum düzeyde yararlanan marka size huzurlu ve sakin bir uykunun kapılarını aralıyor. Size ise bu konforu sonuna kadar yaşamak düşüyor.

Herkes İçin Kaliteli Yorgan

Dileyen herkes Hibboux, kalitesinden ve konforundan yararlanabilsin diye yorgan fiyatları ekonomik düzeyde tutuluyor. Siz de dilerseniz bütçenizi zorlamayan fiyat listeleri üzerinden Hibboux'un sunduğu kaliteden yararlanabilirsiniz. Fiyat performans açısından oldukça başarı gösteren ürünler, herkesin hakkı. "Herkes İçin Kaliteli Yorgan" prensibi sayesinde siz de sağlıklı ve konforlu ürünler arasından bütçenize uygun bir seçeneği bulabilirsiniz. Fiyatlar üründe kullanılan dolgu malzemesine, kumaş yapısına ve ölçüsüne göre çeşitlilik gösterebiliyor. Şık tasarımlara sahip seçenekler ile uykuya dalarken yatak odası dekorasyonuna da şıklık kazandırmanın keyfini yaşayabilirsiniz. Sağlıklı bir uyku için öncelikle sağlıklı ve kaliteli yorgana ihtiyacınız olduğunu unutmayın. Siz de Hibboux kalitesini yaşamak için hiç beklemeden ihtiyacınıza ve zevkinize uygun olan ürünü sepetinize ekleyin.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Sosyal Sorumluluk Projesi

Hiç yorum yok

Yorumlarınızı bekliyoruz

Ads Place

Net Gazete Haber | | Diyet | Kadınca | Zayıflama | Spor | Sağlık | Güzellik | Yaşam | Moda | Cinsel Sağlık | Haber |
Bumerang - Yazarkafe