Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE

Hover Effects

TRUE
HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Header Ad

Son yazılar:

latest

Ads Place

Yağ Yakarken Kas Yapan Yöntem Emsculpt

Vücut şekillendirme uygulamaları, en sık talep edilen estetik işlemler arasındadır. Pek çok teknoloji vücuttaki yağ oranını azaltırken Emscu...

Vücut şekillendirme uygulamaları, en sık talep edilen estetik işlemler arasındadır. Pek çok teknoloji vücuttaki yağ oranını azaltırken Emsculpt bunlardan farklı olarak, kas yaparken yağ yakmanızı sağlar. Cerrahi olmayan yöntemler ile fit bir görünüme kavuşmanızı sağladığı için oldukça avantajlı bir tekniktir.

Emsculpt Nedir?

Yağ yakımını artırırken kas oluşumunu destekleyen Emsculpt, uygulama sonrasında yara izi, şişme ya da yanma gibi yan etkilere neden olmaz. Diğer yağ yakma teknolojilerinde sadece vücuttaki yağlar hedef alınır ve bu teknolojiler vücut şekillendirmeyi desteklemez. Emsculpt tekniği ile hem yağlarınızdan arınabilir hem de kaslara bağlı olarak kalça kaldırma gibi vücut şekillendirme seçeneklerinden yararlanabilirsiniz. Yüksek yoğunluklu elektromanyetik enerji kullanılan bu özel teknik, uygulandığı süre içerisinde kasların ortalama 20 bin defa kasılmasını sağlar. Egzersizle bile mümkün olmayan olumlu sonuçları Emsculpt ile elde etmeniz mümkündür. Kas lifleri yoğun bir şekilde çalışarak yağ yakımına yardımcı olarak daha ince bir vücut hattı oluşturur. Bu etkili yaklaşımdan konsültasyon sırasında doktorun olumlu görüşlerini alan herkes yararlanabilir. Kişinin yaşına, sağlık durumuna ve ihtiyacına uygun olarak özel tedavi planları hazırlanır.

Emsculpt Güvenilir Bir Teknik midir?

Cerrahi olmayan bu estetik uygulama, sağlık için bir risk oluşturmadığına dair Amerika Sağlık Örgütü FDA tarafından onaylıdır. Bu teknoloji aynı zamanda tıbbi CE sertifikasına da sahiptir. Emsculpt uygulamasının hem yağ hem de kas üzerinde etkili olması pek çok klinik çalışma sonucunda elde edilmiştir. Yenilikçi bir teknoloji olarak sağlık açısından herhangi bir zararı yoktur.

Uygulamadan önce doktorunuz prosedür gereği Emsculpt işleminin nasıl yapıldığını ve gerekli güvenlik kriterlerini sizinle paylaşacaktır.

Emsculpt Hangi Uygulamalarda Kullanılabilir?

Bu operasyon ilk aşamada yağ kitlesinin altında bulunan kas temellerini oluşturur ve güçlendirir. Daha sonra, kas yoğunluğu artarken karın yağlarının azalması sağlanır. Aynı anda hem daha atletik hem de daha ince vücut hatları ortaya çıkar. Kalça, karın, kol ve bacak gibi bölgelerde sarkma ve gevşeme sorunları yaşıyorsanız bu teknikten yararlanabilirsiniz. Kalçalara yapılan işlemler sonrasında atletik ve daha kalkık bir kalça görünümü elde edilir. Bu işlem, dünyadaki cerrahi olmayan tek kalça kaldırma tekniğidir. Emsculpt sayesinde kalça yağları cerrahi yollar ile alınmadan yok edilebilir. Kalça yağlarınızdan kurtulurken bu bölgedeki kasları da güçlendirebilir ve şekillendirebilirsiniz. Kalça ve karın bölgesine yapılan uygulamalar, yaklaşık olarak yarım saati bulur. Kol ve bacaklara yapılan uygulamalar için ise 20 dakika yeterlidir. Uygulamadan hemen sonra günlük yaşamınıza geri dönmeniz mümkündür. Tedavi bölgesinde çok egzersiz yaptığınız dönemlerde yaşanan ağrı ve sızılara benzer hisler yaşanabilir. Bu durum gayet normaldir ve birkaç gün içerisinde geçer.

Emsculpt Kaç Seansta Etkili Olur?

Birkaç gün ara ile 4-6 seans uygulama yapılan Emsculpt işleminde, dördüncü ve son seanstan 2-3 hafta sonra etkili sonuçlar alabilirsiniz. Ancak pek çok hastadan ilk seanstan birkaç gün sonra bile uygulama yapılan bölgenin daha sıkı ve şekillenmiş göründüğüne dair geri bildirimler alınıyor. Uygulamadan elde edilen olumlu sonuçlar 1 yıl sonra bile devam edebilir. Sıkı ve fit görünümün devamlılığı için Emsculpt uygulamasının 1-2 yılda birkaç seans ile tekrarlanması önerilir. Koruyucu seans sayısı kişiden kişiye farklılık gösterir. Doktorunuz gerekli muayenelerden sonra koruyucu etki için kaç seansa ihtiyacınız olduğunu belirler. Emsculpt İstanbul’da Op. Dr. Alpaslan Topçu’nun güncel ve bilimsel yaklaşımları ile güvenle uygulanabilir. Bu işlem ile vücudunuzdaki yağları azaltırken kas oluşumunu destekleyebilir ve fit bir görünüme kavuşabilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Sosyal Sorumluluk Projesi

Hiç yorum yok

Yorumlarınızı bekliyoruz

Ads Place

Haber | Sağlık | Diyet | Kadınca | Zayıflama | Spor | Otomobil | Güzellik | Yaşam | Moda | Cinsel Sağlık | Psikoloji |