Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE

Hover Effects

TRUE
HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Header Ad

Son yazılar:

latest

Ads Place

Annelerin Yaşlarına Göre Anneler Günü Hediye Alternatifleri

Anneler Günü için hediye seçiminde önemli bir kriter olan yaş faktörüne dikkat etmek gerekir. Doğal olarak yaşça annelerimiz bizden büyüktü...

Anneler Günü için hediye seçiminde önemli bir kriter olan yaş faktörüne dikkat etmek gerekir. Doğal olarak yaşça annelerimiz bizden büyüktür. Bu durumda orta yaş, ya da ileri yaşlardaki kadınlara hangi hediyeler alınabilir? Sorusunun yanıtını arayabiliriz. Yaşa göre anneler günü hediyesi seçebilir ve annelerimizi mutlu edebiliriz. Birbirinden özel anneler günü hediyelerini cimri.com üzerinden inceledik. Birçok farklı hediye seçeneğini sizler için araştırdık. İşte annelerin yaşlarına göre alınabilecek en güzel hediyeler…

Her Yaşa Hitap Ediyor

Evlerde en çok kullanılan ürünlerden biri de yatak örtüsü olarak karşımıza çıkıyor. Kolay bir şekilde ulaşılabilen bu ürünleri Anneler Günü için annenize hediye edebilirsiniz. Her markanın kendine özgü yatak örtüsü tasarımı vardır. Annenizin sevdiği renge göre yatak örtüleri satın alabilirsiniz. Tek kişilik, ya da çift kişilik yatak örtülerini yatakların boyutuna göre seçebilirsiniz. Bu ürünleri hediye paketi yaptırabilir ve üzerine bir not ekleyebilirsiniz. Yatak örtüsü annenizi sevindirecektir. Satın alacağınız yatak örtülerinin yanına yastık gibi ek hediyeler de ilave edebilirsiniz.

Kabartma Vazolara Ne Dersiniz?

Eğer günün büyük bir vaktini evde geçiren bir anneniz varsa, ona sürekli sizi hatırlatacak cam kabartma bir vazo satın alabilirsiniz. Böylelikle odaların köşelerinde ve ya görünür yerlerinde evinizin dekorasyonuna şıklık katacak bu ürünleri annenize hediye edebilirsiniz. Bu vazoları ister hazır boyanmış olarak satın alabilir, ya da kendiniz özel olarak süsleyebilirsiniz. Bu ürünleri en yakın satış noktasından temin edebileceğiniz gibi internet üzerinden de sipariş verebilirsiniz. Vazoların içine annenize hitaben güzel bir söz içeren not bırakmayı unutmayın.

Çalışan Anneler İçin Güzel Bir Hediye

Çalışan bir anneniz varsa, ona kendini özel hissettirecek masa üstü isimlikler hediye edebilirsiniz. Kişi özel olarak tasarlanan bu isimlikleri isterseniz kendi el yazınız ile doldurabilirsiniz. Böylelikle hediyeye anlam katmış olursunuz. Bu ürünlerin plastik, ahşap, metal ve deri olanları mevcuttur. Annenizin zevkine göre isimlik tercihinizi yapabilirsiniz. Eğer anneniz koyu renklerden hoşlanıyorsa kahverengi ya da siyah isimlikler tercih edebilirsiniz. Aynı zamanda bu ürünlerin daha açık renkteki modelleri de mevcuttur. İsimliklerin yanına kalemlik gibi ek ürünler de koyabilirsiniz.

Çay İçmiş Kadar Olacak

Bakır semaver biblolar, anneler günü için iyi bir hediye seçeneği olabilir. Bu ürünler genelde gerçeğine oranla daha ufak boyuttadır. Biblolar evlerde dekoratif eşyalar olarak kullanılabilir. Bakır semaver bibloları Anneler Günü için annenize hediye edebilirsiniz. Bu ürünlerin gövdeleri metal ya da seramik olabilir. Ürünü istediğiniz zaman gününü 24 saati sipariş verebilirsiniz. Biblo hediye paketinin üzerine anneniz için bir not yazabilirsiniz.

Dondurma Kaseleri ile Yaz Ayları Daha Güzel Geçecek

Havaların ısınması ile beraber, Anneler Günü için annenize dondurma kaseleri hediye edebilirsiniz. Bu ürünlerin her birini annenizin renk zevkine göre seçebilir, tekli ya da kombin şeklinde satın alabilirsiniz. Dondurma kaseleri genellikle farklı renklerde tasarlanmıştır. Bu nedenle seçim yapmak sizin için zor olmayacak. Ürünlerin boyutlarını kendiniz belirleyebilirsiniz. Ucuz ve ekonomik olan dondurma kaseleri hediye için güzel bir seçenek olacaktır.

Her Yerde Anne Fotoğrafı

Eğer ucuz ve ekonomik bir Anneler Günü hediyesi arıyorsanız anneniz için fotoğraf çerçeveli magnetleri tercih edebilirsiniz. Boyut olarak küçük ve büyük boylara ayrılan bu magnetlere anneniz ile birlikte olan fotoğraflarınızı yerleştirebilirsiniz. Mutfakların farklı yerlerine bu magnetleri yapıştırabilir ve annenize sürpriz yapabilirsiniz. Magnetler hem ucuz hem de ulaşması kolay ürünlerdir. Bu ürünleri internet üzerinden sipariş verip temin edebilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Sosyal Sorumluluk Projesi

Hiç yorum yok

Yorumlarınızı bekliyoruz

Ads Place

Net Gazete Haber | | Diyet | Kadınca | Zayıflama | Spor | Sağlık | Güzellik | Yaşam | Moda | Cinsel Sağlık | Haber |
Bumerang - Yazarkafe