Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE

Hover Effects

TRUE
HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Header Ad

Son yazılar:

latest

Ads Place

Detayları Asalet ve Kaliteyle Buluşturan Koleksiyonlar: Vitra Banyo Aksesuarları

Detaylar dekorasyonun gizli kahramanıdır. Stili tamamlarken kurgunun can alıcı noktasına vurgu yapan aksesuarların önemini bilen VitrA, kull...

Detayları Asalet ve Kaliteyle Buluşturan Koleksiyonlar: Vitra Banyo Aksesuarları

Detaylar dekorasyonun gizli kahramanıdır. Stili tamamlarken kurgunun can alıcı noktasına vurgu yapan aksesuarların önemini bilen VitrA, kullanıcısını baştan sona kaliteyle bezenmiş banyolar yaratmaya davet ediyor. Birbirinden elegan banyo koleksiyonlarını şık dokunuşlarla yükselten VitrA banyo aksesuarları, ince detayların mekânların atmosferini ne kadar çok etkileyebileceğinin kanıtı niteliğinde. Islak hacimlerde bütünsel bir aura yakalamak isteyen kişileri kendine çeken Origin Koleksiyonu, VitrA’nın koleksiyonlarıyla ahenk oluşturan armatürler, duş sistemleri, banyo tezgahları ve sabunluk, havluluk, dış fırçalık ve ayna gibi farklı kullanım amaçlarına hizmet eden aksesuarlardan oluşuyor. VitrA’nın kullanıcısına dilediği kurguyu yaratma imkanı sunan modüler serilerini kusursuz bir şekilde tamamlayan armatürler farklı boyut ve tasarımlarıyla sınırları ortadan kaldırıyor. Yaratıcı çizgileri ve şık duruşlarıyla ortamın estetik katsayısını arttıran banyo aksesuarları, günlük yaşama sanatsal bir enerji katıyor. Krom, fırçalı nikel, mat siyah ve bakır gibi modern tonların başrollerde VitrA’nın Origin kreasyonu, banyoların atmosferini tamamen değiştirecek.

Modern ve Minimal Banyo Aksesuarları

VitrA Origin serisi, ufak ve yalın dokunuşlar ile büyük farklar yaratan özgün parçalardan oluşuyor. Her bir parça kendine has tasarım çizgisiyle hem diğer banyo aksesuarları ile hem de mekâna hakim koleksiyonlar ile muazzam bir uyum yakalıyor. Modern hatları ve minimalist yaşam felsefelerinin izinden giden dizayn kodlarıyla dikkat çeken Origin’de zamanın akışını yavaşlatan benzersiz parçalar yer alıyor. Dekorasyonun ruhunu belirleyen ince noktalara stili işleyen banyo aksesuarları koleksiyonu ile banyolarda armatürden tuvalet kağıtlığına, sıvı sabunluktan diş fırçalığına, aydınlatmalı aynadan havluluk sistemlerine kadar bütünsel bir atmosfer yaratabilirsiniz. Mat siyah, bakır, krom ve fırçalı nikelin hakimiyetindeki zengin ürün çeşitliliği sayesinde her stilden kullanıcının tarzına hitap edebilecek ürünler içeren Origin ile kalite ve lüksün enerjisini evinizin her köşesine işleyebilirsiniz.

Sıradanlıktan Uzak, Cesur Tasarımlar

Trendlerin belirleyicisi ve dekorasyon akımlarının öncüsü VitrA, son yıllara damga vuran çarpıcı renkleri banyo aksesuarları kreasyonlarının kalbine yerleştiriyor. Armatür, aksesuar ve duş sistemlerinde krom, fırçalı nikel, mat siyah ve bakır gibi monokrom renklerin ağırlıkta olduğu Origin banyo aksesuarları koleksiyonunda mat siyahın cüretkar formlarına da yer veriliyor. Origin’de heykelsi formlarıyla lavabo teknelerinin duruşunu tamamlayan sabunluk tutacağı ve sıvı sabunluk modelleri estetik ve yalın. Minimal tasarımları ile karmaşadan ve sıradanlıktan uzak arınma alanları stilize etmeyi kolaylaştıran diş fırçalık modelleri hem raf sistemlerinde hem de duvara monte olarak kullanılabiliyor. İnce ve zarif çizgileri ile konumlandırıldığı duvara hareket katan havlu askıları, üçlü havluluk sistemleri ve spa havluluğu modelleri ruhun estetik ihtiyacını giderir nitelikte. Aydınlatmalı ayna tasarımları mekânlara derinlik katan enerjileriyle dikkat çekerken, büyüteçli ayna modelleri kullanıcısının bakım ritüellerini kolaylaştırıyor. Siz de Origin kreasyonunun zengin ürün yelpazesi arasından ıslak alanlarınızın atmosferine uygun parçalar seçerek banyolarınızı yenileyebilirsiniz.

Yenilikçi, Fonksiyonel ve İnovatif Parçalar

Küvet, duş ve klozet sistemlerinin tamamlayıcı unsurları VitrA tasarımcılarının ellerinde yeniden yorumlanıyor. İnce metal oymacılığını banyo aksesuarları ve onlarla uyumlu armatürler yaratmak için kullanan tasarım ekibinin amacı banyoları baştan sona kaliteyle bezemek. Bu dizayn felsefesiyle yola çıkan VitrA, armatür ve duş sistemlerini fonksiyonellik ilkesinden ödün vermeden sanat eseri algısı yaratan parçalara dönüştürüyor. Origin koleksiyonunda 4 farklı boyutta üretilen bataryalar kullanıcısına kullanım kolaylığı sağlayan yenilikçi fikirler barındırıyor. Banyoların kişisel arınma ve dinlenme alanlarına dönüştüren dekorasyon fikirlerini ön plana koyan seride masajlı duş sistemlerine rastlamak da mümkün. İnovatif klozetlerin heykelsi duruşunu bakır, krom ve fırçalı nikel gibi parlak tonlar ve mat siyahın çekici ruhuyla tamamlayan tuvalet kağıtlığı ve tuvalet fırçalığı modelleri ise hijyen kaygısını ortadan kaldırırken göze hitap etmeyi de unutmuyor.

Detayları Asalet ve Kaliteyle Buluşturan Koleksiyonlar: Vitra Banyo Aksesuarları

Siz de detaylarda can bulan dekorasyon fikirlerini VitrA’nın kaliteyi ilke edinmiş vizyonuyla hayata geçirebilir, farklı banyo aksesuarlarını bir araya getirerek özgün bir aksan yaratabilirsiniz. Dilediğiniz VitrA mağazasını ziyaret ederek daha yakından inceleyebileceğiniz koleksiyonlarla banyolara yepyeni bir kimlik kazandırabilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Sosyal Sorumluluk Projesi

Hiç yorum yok

Yorumlarınızı bekliyoruz

Ads Place

Haber | Sağlık | Diyet | Kadınca | Zayıflama | Spor | Otomobil | Güzellik | Yaşam | Moda | Cinsel Sağlık | Psikoloji |