Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE

Hover Effects

TRUE
HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Header Ad

Son yazılar:

latest

Ads Place

Bakırköy İngilizce Temel Eğitim

İngilizce dil eğitiminin en önemli unsuru olan başlangıç seviyesi kaliteli bir kurs ortamında gerçekleştirilmelidir. Alanında uzman eğitim k...

Bakırköy İngilizce Temel Eğitim
İngilizce dil eğitiminin en önemli unsuru olan başlangıç seviyesi kaliteli bir kurs ortamında gerçekleştirilmelidir. Alanında uzman eğitim kadrosu ile temel atılması kişilerin dil eğitiminin sağlam olması anlamına gelir. Temel eğitim adına okullarda verilen eğitimin yanı sıra destek olarak kursa gidilmeli mi? Okullarda verilen eğitim yetersiz mi? Gibi sorular da internet üzerinden en çok araştırılan sorular arasında yer almaktadır. Okullarımızda verilen İngilizce eğitimleri sınıfların kalabalık olması, materyal yetersizliği, konuşma odaklı eğitimden ziyade gramere yönelik olması, aktivitelerin yeterli olmaması gibi sorunları da beraberinde getirmektedir.
 
Bakırköy İlköğretim İngilizce Kursu
 
Yaş kriterleri ve seviyelerin belirlenmesinin ardından oluşturulan sınıflarda severek öğretme anlayışı ile ilerleme sağlanmaktadır. Dil eğitiminin özellikle de küçük yaş gruplarında amacı severek, sıkmadan öğretme olmalıdır. Eğlenceli materyaller, iletişim ve eğitim konusunda deneyimli eğitmen yardımı sonucu Bakırköy İngilizce kursu çocuğun ilerleyen dönemlerde dil eğitimine sevgiyle bakmasını hedefler. Program süreci uygulamasında;

Dilin aktiviteler yardımıyla severek öğrenilmesini sağlamak

İletişim ve uygulama odaklı olmak suretiyle konuşma odaklı eğitim sağlamak

Kendi yaş seviyeleri ile öğrencilere uygun eğitim imkanı oluşturmak

Öğrencilere gelişim düzeylerine uygun program uygulamak

Aile ile iletişim geliştirmek suretiyle dersler ve sınavlardan aileleri haberdar etmek suretiyle gelişim hedeflenmektedir. 

Bakırköy İlköğretim İngilizce Kurs Öğretmenleri
 
Çocuk eğitimi alanında uzman alanında en az üç yıl deneyimli bir kadro ile çalışan dil kursları çocuklarla iletişimi ve severek İngilizce eğitimi vermeyi hedeflemektedir. Okullarda verilen derslere ek olarak kurs etkinliği bol aktivite ve materyalle desteklenmek suretiyle pekiştirilmektedir. Bu sayede çocuğun dil eğitim süreci maksimum kapasitede artırılmaktadır. Yaşamın her alanında gerekli olacak dil eğitimi temel eğitim olmak suretiyle çocukluktan başladığında ilerleyen süreçlerde her alanda başarı kazanmalarına yardımcı olacaktır.
 
Bakırköy İlköğretim İngilizce Rehberlik
 
Özellikle de ilköğretim çağında rehberlik çocuk için önem arz etmektedir. Bu bilinçle hareket eden Bakırköy İngilizce kursları olarak çocuğun yardıma ihtiyacı olduğu anda uzman psikolojik danışman devreye girmektedir. Bu sayede çocuğun dil eğitiminin sekteye uğramadan devam etmesi hedeflenmektedir. Aileler açısından da büyük kolaylık olarak görülen rehberlik sistemi özellikle de uzman kadromuz tarafından oldukça destek görmektedir.
 
Bakırköy İlköğretim İngilizce Ücreti
 
Kaliteli İngilizce kurslarında isteğe bağlı özel dersler de verilmektedir. Dil öğretimi başlangıcında yapılacak seviye belirleme sınavı ile ilköğretim öğrencileri seviyeleri ve yaşları doğrultusunda uygun sınıflara yerleştirilmektedir. Sınıf ve özel ders imkanını bulabileceğiniz bir kurs öğrenciler için oldukça yararlı bir seçim olacaktır.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Sosyal Sorumluluk Projesi

Hiç yorum yok

Yorumlarınızı bekliyoruz

Ads Place

Haber | Sağlık | Diyet | Kadınca | Zayıflama | Spor | Otomobil | Güzellik | Yaşam | Moda | Cinsel Sağlık | Psikoloji |