Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE

Hover Effects

TRUE
HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Header Ad

Son yazılar:

latest

Ads Place

Farklı Duşakabin Modelleriyle Keyifli Bir Banyo Deneyimi Yaşayın!

Banyonuz için mükemmel bir duş çözümü mü arıyorsunuz? O zaman duşakabinler ilk bakmanız gereken banyo ürünleri arasında. Büyük ya da küçük b...

Farklı Duşakabin Modelleriyle Keyifli Bir Banyo Deneyimi Yaşayın!

Banyonuz için mükemmel bir duş çözümü mü arıyorsunuz? O zaman duşakabinler ilk bakmanız gereken banyo ürünleri arasında. Büyük ya da küçük bir alanda lüks bir banyo deneyimi yaşamanızı sağlayacak pek çok farklı duşakabin fikri için yazımıza göz atmaya ne dersiniz?


Duşakabin Modelleri Arasından En Uygununu Seçin

 

Duşakabinler, çok çeşitli tarzda banyolar için iyi bir seçim olabilir. Burada en önemli faktör mekandaki boşluktur, bu yüzden duş kabininin boyutları banyonuza uygun olmalıdır. Bunun yanında diğer mobilyaları seçerken de banyonuzun dekorasyon tarzını öz önünde bulundurmanızda fayda var. Dayanıklı ve çağdaş görünümlü duşakabinler en üst düzeyde bir duş deneyimi sağlıyor. Yine duşakabini seçerken duş teknesinin şekli, renk ve malzeme de çok önemlidir. Malzemeler söz konusu olduğunda, duş kabinleri genellikle duş teknesinin boyutuna uyum sağlayacak şekilde tasarlanmış alüminyum profillerden yapılır. Modern banyolar için hazırlanan popüler modeller arasında temperli camdan yapılan duşakabinleri de tercih edebilirsiniz. Bu tür modellerde camlarda kireç sorununu önleyici çözümler de düşünülmüştür, bu sayede temizliği de kolayca yapılabilir. Oval ya da kare tekneli olsun çelik profilli olanlar da şıklıklarıyla öne çıkıyor. Banyonuzun büyüklüğüne ve elbette ki beğendiğiniz göre duş teknesi olan ya da zemine sıfır monte edilebilen ve tavana kadar uzanan, şıklıklarıyla da göz alıcı teknesiz modelleri de tercih edebilirsiniz.


Duşakabin Satın Alırken Nelere Dikkat Etmelisiniz?

 

Bir duş kabini satın almak istediğinizde, boyutları iyi hesaplamanız en önemli etkendir. Özellikle küçük banyolar söz konusu olduğunda sadece duş teknesinin boyutlarını ölçmek doğru ölçü aldığınız anlamına gelmeyebilir. Duşakabinin kapılarının açıldığı alanı da iyice hesaplamak gerekir. Kabin kapılarının hangi yöne açılacağını belirledikten sonra sürgülü kapaklı ya da katlanır kapaklı modeller arasından dilediğinizi tercih edebilirsiniz. Kapıları dışa açılan duşakabinler daha çok geniş banyolar için daha uygun olacak ve güzel görünecektir. İki duvar arası sabit monte edilen, kayar kapılı olanlar da son yılların en gözde modellerinden. Bu modeller, iki duvar arasını değerlendirmek ve banyonuzda şık bir görünüm yakalamak için en iyi tercihlerden olabilir. Duşakabin camları ise hem estetik hem de temizlenme özellikleri açısından tüketicilerin en çok dikkat ettiği bölümlerden. Son yıllarda genellikle çizgili, füme, desenli ya da şeffaf camlar tercih ediliyor. Daha önce de belirttiğimiz üzere temperli cama ya da mika cama sahip olanları ise uzun yıllar hiçbir şey olmadan kullanmanız mümkün.

Farklı Duşakabin Modelleriyle Keyifli Bir Banyo Deneyimi Yaşayın!

Jakuzili Küvetlerle Banyo Keyfinizi En Üst Düzeye Çıkarın

 

Eğer banyonuzda yeriniz varsa farklı bir seçenek olarak çokça tercih edilen küvetleri de düşünebilirsiniz. Küvette yapılacak ılık bir banyonun verdiği rahatlığı seviyorsanız akrilikten yapılmış jakuzili küvetler ilk bakmanız gereken modellerden olmalı. Panelli akrilik küvetler de pratikliği ve şıklığıyla göz dolduran küvet modelleri arasında yer alıyor. Küvetler genellikle üçgen, dikdörtgen, oval, yuvarlak ya da elips şeklinde olur. Hem evinizin tarzına hem de banyonuzun ölçüsüne uygun, birbirinden şık küvet çeşitleriyle banyo keyfiniz adeta ikiye katlanır. Yine tercihe göre ayaklı ya da ayaksız küvetler de seçilebilir. Belirtmekte fayda var, akrilikten yapılmış küvetler kireç ve pas oluşumunu engellediği için özellikle tercih edilen malzemeler arasında yer alıyor. Birbirinden şık ve kullanışlı ve banyo keyfinizi artıracak duşakabin ve küvet seçiminizi yapmak için Koçtaş’a göz atabilirsiniz. Ürünleri yerinde görmek, duşakabin fiyatları ve küvet fiyatları hakkında bilgi almak için bir Koçtaş mağazasına uğrayabilir ya da direkt Koçtaş internet sitesinden kolayca bilgi edinebilirsiniz.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Sosyal Sorumluluk Projesi

Hiç yorum yok

Yorumlarınızı bekliyoruz

Ads Place

Net Gazete Haber | | Diyet | Kadınca | Zayıflama | Spor | Sağlık | Güzellik | Yaşam | Moda | Cinsel Sağlık | Haber |
Bumerang - Yazarkafe