Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE

Hover Effects

TRUE
HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Header Ad

Son yazılar:

latest

Ads Place

Türk girişimci Biowipes markasını dünyaya satıyor!

Türk Üreticilerimizden “Yemyeşil Kozmetik Sanayi İthalat İhracat Ltd “ Şirketinin Sahibi    Mert Yemyeşil Biowipes Markası Adı Altında Çoklu...

Türk girişimci Biowipes markasını dünyaya satıyor!

Türk Üreticilerimizden “Yemyeşil Kozmetik Sanayi İthalat İhracat Ltd “ Şirketinin Sahibi  Mert Yemyeşil Biowipes Markası Adı Altında Çoklu Alkollü Mendil Ve Bleach Ürünleri Amerika Birleşik Devletleri, Fransa, Almanya, İtalya, Kanada, Arabistan, Lübnan, Karadağ, Arnavutluk Ve Bunun Gibi Bir Çok Ülkeye Verdiği Bayilikler Aracılığı İle Bu Ülkelerde Başarılı Satışlar Elde Etti.

Yurtdışının Yanı Sıra Hilton Global Satın Alma Anlaşması İle Tüm Türkiye’deki Hilton Otellerinde Restoran, Genel Temizlik Ve Lobi Alanlarında Biowipes Kullanılıyor, Misafirlere Ücretsiz Olarak Hilton Otelleri Tarafından Sunuluyor..

Ürünler Market Zincirlerinde, Eczane Ve Medikal Ürün Satan Firmalarda Bazı Ülkelerde Sağlık Bakanlığı Tarafından Devletin Hemen Hemen Her Kurumunda Kullanılıyor.


Tüm Ürünler Made İn TÜRKİYE Damgası İle Damgalanıp İstanbul Ve KKTC ‘deki Üretim Tesislerinden Sevk Ediliyor.

Tüm Ürünlerin Virüs Öldürme Analizleri Bulunup %99.9 a Kadar En Kısa Sürede Virüsü Öldürdüğü Gözlemlenmiştir.


Tüm Ürünlerin Genç Ve Yaşlı Nüfus Tarafından Sürekli Tüketilmektedir.

Firma Yetkilisi Mert Yemyeşil ; Yaşadığımız Bu Pandemi Sürecinde Biz Öncelikle Vicdan Sahibi Bir Üretici Olmayı Seçtik. Müşterilerimiz 2 Tır Veya 2 Konteynır Mal Aldığında Hep Devamı Geldi, Çünkü Onlarda Son Tüketiciyi Mutlu Edebildiler Devamlılığı Olan Bir Marka Ve Ürün Olmasını İstedik, Tüm Kullanılan Malzemeler İnsan Sağlığını Korumak Adına En İyi Şartlar da En İyi Hammadde Kalitesinde Üretildi. Bunları Takip Ettik Ve Aynı Hassasiyetle Üretimlerimize Yeni Katkılar Yaparak Devam Edeceğiz.


Biowipes Mendillerinin Özelliği Nedir?


Biowipes Mendilleri 3 Farklı Katagoride Farklı Ambalajlama Çeşitleriyle Son Tüketiciye Sunuluyor.

Alkollü Mendil; Tamamiyle Buğday Alkolünden Üretilen Cilt İritasyonları Bulunan Neredeyse Tüm Satış Yapılan Ülkelerin Ve AB Birliğini Şart Koştuğu Sertifikasyonları Bulunan Ürün 72’li Flowpack Ambalaj,30’lu Flowpack Ambalaj 50-80-100-200 lü Plastik Kova ( Canister ) Seçenekleriyle Dağıtıcı Firmaların İsteği Üzerine Hazırlanıp Sevk Edilmektedir.

Antibakteriyel Mendil; Tamamiyle Alkolsüz Üretilen Cilt İritasyonları Bulunan Neredeyse Tüm Satış Yapılan Ülkelerin Ve AB Birliğini Şart Koştuğu Sertifikasyonları Bulunan Ürün 72’li Flowpack Ambalaj,30’lu Flowpack Ambalaj 50-80-100-200 lü Plastik Kova ( Canister ) Seçenekleriyle Dağıtıcı Firmaların İsteği Üzerine Hazırlanıp Sevk Edilmektedir.

Bleach ( Çamaşır Suyu Etkili ) Mendil; Tamamiyle Başka Katkı Maddesi Olmadan Çamaşır Suyuyla Üretilen  Mutfak,Lavabo,Ocak Bölgelerinde Yurtdışında Sürekli Kullanılan Ürün Neredeyse Tüm Satış Yapılan Ülkelerin Ve AB Birliğini Şart Koştuğu Sertifikasyonları Bulunan Ürün 72’li Flowpack Ambalaj,30’lu Flowpack Ambalaj 50-80-100-200 lü Plastik Kova ( Canister ) Seçenekleriyle Dağıtıcı Firmaların İsteği Üzerine Hazırlanıp Sevk Edilmektedir.

Biowipes Mendillerinin Kalitesi: Biowipes Mendilleri Tüm Mendil Dokumalarını Kendisine Özel Kumaş Cinsinden Yaptırmaktadır.40gsm Ağırlığında Olup Kopma,Yırtılma Gibi Problemler Kesinlikle Olmamaktadır

Covid-19 Salgınında Alkollü Mendiller Ve Diğer El Dezenfektanları Gündelik Hayatımızın Bir Parçası Oldu.Çantada,Arabada,Evde Ve İşyerinde Bulundurulması Sizin Ve Sevdiklerinizin Sağlığı Açısından Önemlidir.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Sosyal Sorumluluk Projesi

Hiç yorum yok

Yorumlarınızı bekliyoruz

Ads Place

Net Gazete Haber | | Diyet | Kadınca | Zayıflama | Spor | Sağlık | Güzellik | Yaşam | Moda | Cinsel Sağlık | Haber |
Bumerang - Yazarkafe