Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE

Hover Effects

TRUE
HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Header Ad

Son yazılar:

latest

Ads Place

Sulu Süpürge Tercih Etmenin Başlıca Sebepleri

Ev temizliğinin vazgeçilmez araçlarından biri hiç kuşku yok ki elektrik süpürgesi. Gelişen teknoloji ile birlikte farklı özellikteki elektri...

Sulu Süpürge Tercih Etmenin Başlıca Sebepleri

Ev temizliğinin vazgeçilmez araçlarından biri hiç kuşku yok ki elektrik süpürgesi. Gelişen teknoloji ile birlikte farklı özellikteki elektrik süpürgeleri karşımıza çıkıyor. Elektrik süpürgeleri temel olarak aynı amaca hizmet ediyor olsa da çalışma prensipleriyle birbirinden ayrılıyor. Su filtreli elektrik süpürgeleri ve geleneksel toz torbalı elektrik süpürgeleri, ortak özellik olarak toz toplama sırasında havayı kullanmasına rağmen, sulu süpürge filtreleme sürecinde suyu kullanması ile farklılaşıyor. 


Toz torbalı elektrikli süpürgeler hava ile emilen toz parçacıklarını toplayıp çeşitli filtrelerden geçirerek bir torbada biriktiriyor. Su filtreli süpürgede ise toz emildikten sonra özel su bölmesine gelerek burada filtreleniyor. Suyun üstün toz toplama özelliği sayesinde toz parçacıkları su haznesinde hapsoluyor, toz filtreli elektrik süpürgelerine oranla çok daha fazla toz tutuyor. Bu sayede neredeyse yüzde yüze yakın oranda tutulan toz sayesinde dışarıya verilen havanın da ortam havasından daha temiz olmasını sağlıyor.

 

Sulu Süpürge Özellikleri Neler?

 

Sulu süpürge toz tutma özelliği sayesinde havadaki çok sayıda bakteri ve mikrobu suda hapseder ve ortama temiz hava gönderir. Özellikle astım ve bronşit hastaları yanı sıra toza alerjisi olan kişilerin tercih ettiği sulu süpürge, toz tutma özelliği ile herkesin hak ettiği temiz havayı sağlar.

 

Su filtreli süpürge hava kalitesini artırmanın yanı sıra ıslak zeminlerde kullanılabilmesi nedeniyle geleneksel toz torbalı süpürgelere göre avantaj sağlıyor. Toz torbalı elektrik süpürgelerini ıslak zeminde kullanmak olumsuz sonuçlara sebep olabiliyorken, sulu süpürge için sorun olmaktan çıkarak tatmin edici sonuçlar sağlıyor.

 

Ayrıca sulu süpürgelerde, geleneksel elektrik süpürgelerinde dolunca değiştirilmesi gereken toz torbaları bulunmuyor. Bunun yerine kirlenen suyun değiştirilmesi yeterli oluyor. Bu sayede toz torbası kullanma gerekliliğini ortadan kaldırarak ekstra maliyetin oluşmasını önlüyor.

 

Sulu süpürgenin başka bir özelliği ile de avantaj sağlıyor. Suyun tutma gücü sayesinde daha az enerjiye ihtiyaç duyan su filtreli süpürge, enerji verimliliği konusunda geleneksel toz torbalı elektrikli süpürgelerin önüne geçiyor.

 

Dezavantajı Var mı?

 

Sulu süpürgenin tek dezavantajı olarak görülen hususunun da, sonuçları itibarıyla olumlu özellikler taşıdığı anlaşılıyor. Olumsuz gibi görülen bu husus, kirlenen suyun sık sık değiştirilmesi gerekliliği... Suyun bakteri ve mikropları tutmadaki başarısı kirli su olarak karşımıza çıkar. Her ne kadar bu durum eksi bir özellik olarak karşımıza çıksa da aynı zamanda sulu süpürgenin işini layıkıyla yerine getirdiğinin bir göstergesidir. Temizlikteki başarıyı suda net bir şekilde görme olanağı sağlar. Dezavantaj gibi görünen bu durumla basit birkaç önlem ile başa çıkılabilir. Kirli suyu süpürgede bırakmayarak hemen temizlemek, hem kokuyu engelleyecek hem de süpürgenizin bakteri ve mikroplara ev sahipliği yapmasını engelleyecektir.

Sulu Süpürge Tercih Etmenin Başlıca Sebepleri

Sulu Süpürgenin Ayrıcalıklarını Yaşamaya Başlayın!


Su filtreli süpürgenin zemin temizliğindeki performansı ve dışarıya temiz hava verme konusundaki başarısı, geleneksel toz torbalı süpürgelere oranla tercih edilmesini sağlayan özellikleri arasında yer alıyor. Kolay ve hijyenik temizlik yapma imkanı sunan su filtreli elektrik süpürgesi, kuru ve ıslak zeminlerde üstün toz ve kir toplama özelliği ile evinizin en büyük yardımcısı olmaya aday. Ev temizliği yaparken hak ettiğiniz temiz havaya ulaşmanızı da sağlayacak teknolojiyi de içeren sulu elektrik süpürgesi, üstün özellikleriyle geleneksel süpürgelerin yerini alacak gibi görünüyor. Klasik süpürgelere oranla yüksek teknoloji gerektiren süpürgeden istenen verimi alabilmek için doğru marka tercihi önem kazanıyor. Arnica sulu süpürge, yüksek performansı ile evinizdeki bakteri ve mikroplardan kurtulmanızı sağlayarak, özlediğiniz temiz havaya kavuşmanızı sağlayacak özellikleri ile incelemeye değer modeller sunuyor.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Sosyal Sorumluluk Projesi

Hiç yorum yok

Yorumlarınızı bekliyoruz

Ads Place

Haber | Sağlık | Diyet | Kadınca | Zayıflama | Spor | Otomobil | Güzellik | Yaşam | Moda | Cinsel Sağlık | Psikoloji |