Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE

Hover Effects

TRUE
HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Header Ad

Son yazılar:

latest

Ads Place

Silverlinda Gümüş Göğüs Ucu Koruyucu

Silverlinda gümüş göğüs ucu koruyucu hakkında bilgi vermeden önce annelerin neden bu tür bir ürüne ihtiyaç duyabileceklerini ve diğer ürünl...

Silverlinda Gümüş Göğüs Ucu Koruyucu

Silverlinda gümüş göğüs ucu koruyucu hakkında bilgi vermeden önce annelerin neden bu tür bir ürüne ihtiyaç duyabileceklerini ve diğer ürünlerin bebek üzerindeki birtakım zararlarından bahsedelim.

Emzirme döneminde annelerin sıklıkla karşılaştıkları problemlerden biri de meme ucu yaralanmaları ve çatlamalarıdır.  Bu durumun ana kaynağı göğüs ucunun yapısıdır. Göğüs ucu oldukça hassas bir yapıda olduğundan kişide birtakım sorunlar ortaya çıkabilmektedir.

Meme ucu yaralanmaları memede iltihaba, hassasiyete ve acı hissine neden olmaktadır. Bu da bebeğin emzirilmesi sırasında annenin acı çekmesine yol açmaktadır.

Bu nedenle piyasada üretilmiş pek çok krem ya da jel şeklinde ürün bulunmaktadır. Bu ürünleri kullanmayan bireyler silikon göğüs ucu koruyucu da tercih edebilmektedir.

Ancak bu uygulamalar son derece uzak durulması gereken, yanlış uygulamalardır. Bunun nedeni annenin emzirme sırasındaki doğal olan salgılarının kimyasallara maruz kalması ve bunların da bebeğe geçmesinin söz konusu olmasıdır.

Bebekler emzirme sırasında annelerinin meme ucundan gelen kokuyu tanırlar. Bu koku anne ile bebek arasındaki bağın güçlenmesi bakımından ciddi öneme sahiptir.

Krem ya da silikon gibi yapay malzemeler kullanıldığında bebek normal olarak annesinden gelen kokuyu almayacaktır. Bu kokunun kaybolmasının yanı sıra bebeğin çeşitli sentetik malzemelere de maruz kalmasına zemin hazırlanmış olur.

Bir süre sonra bu şekilde emzirilen bebeklerde artık süt emme isteği azabilir ya da kaybolabilir. Ancak bebeklerin sağlıklı ve güçlü bir vücut direncinin olabilmesi alacağı anne sütüne ve anne sütünün de doğru alımına ihtiyacı vardır.

Bebekler annelerinden emdikleri süt ile günlük olarak ihtiyaçları kadar protein, karbonhidrat ve yağ alırlar. Ayrıca vitamin, enzim, antikor ve mineraller de yine süt ile bebeğe geçer.

Bu nedenle bebeğin 1,5 - 2 yaşına kadar anne sütünü düzenli almaları gerekmektedir. Bu dönem içerisinde katı gıdaya geçilse bile bazı öğünlerde anne sütü mutlaka verilmelidir.

Peki, göğüs uçlarınız için yaralanmalar ya da çatlaklar yaşadığınızda bu sorunu nasıl ortadan kaldırabilirsiniz?

Piyasada bir de Silverlinda gümüş göğüs ucu koruyucu şeklinde ürün bulunmaktadır. Ürünümüz 999 ayar gümüş malzeme kullanılarak üretilmektedir.

Gümüş yapısı gereği hiçbir madde ile kimyasal tepkimeye girmeyen bir soy metaldir. Bu nedenle de herhangi bir vücut dokusuna etkisi yoktur.

Bu nedenle anneden gelen doğal salgılar üzerinde bir değişim olması söz konusu değildir.

Gümüş malzemenin başka olumlu etkileri de bulunur. Bu etkilerden biri gümüş iyonlarının bakterilerle maksimum düzeyde savaşıyor olmasıdır.

Göğüs ucuna doğru hastalık yapıcı bakterin ulaşması Silverlinda gümüş göğüs ucu koruyucu sayesinde mümkün değildir. Çünkü bakterilerdeki direnç geliştirme özelliği gümüşte işe yaramamaktadır ve kesinlikle bakterilerin yaşamasına uygun olmayan bir ortam yaratılmış olur.

Bu yapısı sayesinde emzirme sonrası meme ucuna saldıran bakterilerden bebeği ve anneyi korur.

Türkiye'de Tamamen El Yapımı: Silverlinda Gümüş Göğüs Ucu Koruyucu


Silverlinda gümüş göğüs ucu koruyucu ürün ülkemizde tamamen el yapımı şekilde üretilmektedir. Bu sayede ürünlerin tek tek kalite standartlarına uygun olması sağlanmaktadır.

Fabrikasyon yapım olmadığından birebir alanında uzman kişiler kendileri ürünleri mükemmel yapıda şekillendirmektedir.

Tek yapmanız gereken bir adet ürünü web sitemiz üzerinden sipariş vermektir. Ürünü kullanırken emzirme sonrasında mümkün olduğunca göğsünüzde tutmalısınız.

Uyku zamanlarınızda bile ürünü kullanabilirsiniz. Ancak ürünü kullanmadan önce göğüs ucunuzu temiz bir tülbent ya da bez ile kurulamanızı tavsiye ederiz.

Bu sayede alacağınız verim maksimum düzeye çıkmış olacaktır.

Göğüslerinizde önceden var olan çatlak, yarılma ve iltihabi durumlarda bile ürünü kullanabilirsiniz. Doğal bir antibiyotik etkisi gösteren saf gümüş bölgedeki mantar, virüs ve bakteriler ile savaşarak iyileşmenizi hızlandıracaktır.

Sizi hem koruyan hem de iyileşmenize yardımcı olan bu ürünü web sitemizden hemen edinebilirsiniz.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Sosyal Sorumluluk Projesi

Hiç yorum yok

Yorumlarınızı bekliyoruz

Ads Place

Haber | Sağlık | Diyet | Kadınca | Zayıflama | Spor | Otomobil | Güzellik | Yaşam | Moda | Cinsel Sağlık | Psikoloji |