Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE

Hover Effects

TRUE
HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Header Ad

Son yazılar:

latest

Ads Place

Bu sevgililer gününde çiftleri ve bekarları ne bekliyor?

Yine o meşhur gün geldi çattı. Pek çok çift bugünü nasıl geçireceğini düşünüyor? Tabii ki bugün sevgilisi olanlar kadar, bekar ve yalnız his...

Bu sevgililer gününde çiftleri ve bekarları ne bekliyor?

Yine o meşhur gün geldi çattı. Pek çok çift bugünü nasıl geçireceğini düşünüyor? Tabii ki bugün sevgilisi olanlar kadar, bekar ve yalnız hissedenlerin de gündeminde. Çiftler, sevgililer gününü nasıl geçirmek istiyorlar? 

Bekarlar bugüne nasıl bakıyorlar? Kullanıcılarını uygulama üzerinde verdikleri cevaplara göre en uygun profillerle eşleştiren arkadaşlık uygulaması OkCupid’in verilerine göre çiftlerin yarısından çoğu (%57) bu sevgililer gününde özel bir program yapıp yapmamayı önemsemezken, her 10 bekardan 9’u yalnız olmanın mutsuzlukla eşdeğer olmadığını düşünüyor. İşte detaylar….

YALNIZ HİSSEDENLER ÇOĞUNLUKTA 

Sokağa çıkma yasakları, sosyal alanların, okulların ve iş yerlerinin kapalı olmasıyla hepimiz daha az kişiyle, hatta bazen kimseyle görüşmeden yaşamaya adapte olmaya çalışıyoruz. Bu durum yalnız yaşayan ve doğal olarak yalnız hisseden insanların artmasına neden oluyor. Arkadaşlık uygulaması OkCupid kullanıcıları da bu durumu onaylar nitelikte. “Sizce insanların çoğu yalnız mı?” sorusuna cevap verenlerin yüzde 83’ü, “Evet” demiş. Herkes kendini yalnız hissediyor ancak kadınların oranı erkeklerden biraz fazla. Kadınların yüzde 89’u çoğu insanların yalnız olduğunu düşünürken, erkeklerde bu oran yüzde 82. 

YENİ MODA SEVGİLİLER GÜNÜ AKTİVİTESİ: KOLTUKTA YEMEK YEMEK

Çiftlerin tüm restoranlara rezervasyon yaptırdığı, çılgın tatillerin planlandığı o şaşalı Sevgililer Günü programları içinde bulunduğumuz şartlarla biraz beklentileri değiştirmişe benziyor. Okcupid’in, “Sevgililer Günü’nde size özel bir hazırlık yapılsın ister misiniz?” sorusuna insanların yüzde 57’si, “Benim için fark etmez” diyor. “Sevgililer Günü’nü nasıl geçirmek isterdiniz?” sorusuna cevap verenlerin de yüzde 50’si, “Romantik bir akşam yemeği” cevabını verirken, yüzde 50’si “film izlerken bir şeyler yemek” diyor.

İLLE DE ÇİFT OLMAK MI GEREKLİ?

İnsanlar Sevgililer Günü’nde sevgilisi olmayanların mutsuz olduğunu düşünürler gibi gelse de anket sonuçları hiç öyle görünmüyor. OkCupid’in “Biri hem yalnız hem mutlu olabilir mi?” sorusuna insanların yüzde 89’u, “Evet” yanıtını veriyor. Kadınların yüzde 93’ü, erkeklerinse yüzde 89’u hem yalnız hem mutlu olunabileceğini düşünüyor. Görünüşe göre kadınlar bekar olmaktan memnunlar. Anlaşılan bekar olmakla, yalnız ve mutsuz olmak arasında önemli bir çizgi var. 

İNSANLAR AKIŞINA BIRAKIYOR

Sevgililer Günü’nde insanlar, çift olarak hayalleri biraz daha farklılaştırmış, bekarlıktan da memnun olduklarını söyleseler de aşkı aramaya devam ediyorlar. “Aşık olmaya nasıl bakıyorsunuz?” sorusuna cevap verenlerin yüzde 53’üi “akışına bırakırım” diyor. Yüzde 30’luk bir kesim “Aşka bayılırım ve aşık olmayı çok isterim” işaretlerken, “kaçınmaya çalışıyorum” diyenlerin oranı yüzde 8’de kalıyor. Görünüşe göre bu Sevgililer Günü’nde çift olmak ve planlarla yapmaktan çok aşkı bulmakla ilgileniyoruz.  

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Sosyal Sorumluluk Projesi

Hiç yorum yok

Yorumlarınızı bekliyoruz

Ads Place

Net Gazete Haber | | Diyet | Kadınca | Zayıflama | Spor | Sağlık | Güzellik | Yaşam | Moda | Cinsel Sağlık | Haber |
Bumerang - Yazarkafe