Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE

Hover Effects

TRUE
HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Header Ad

Son yazılar:

latest

Ads Place

Gülüş Tasarımı İzmir

İnsanlar bazen sağlıklı dişlere sahip olsalar bile diş ve diş etlerinin orantısızlığı, şekil bozuklukları ya da biçim bozukluklarını estetik...

Gülüş Tasarımı İzmir

İnsanlar bazen sağlıklı dişlere sahip olsalar bile diş ve diş etlerinin orantısızlığı, şekil bozuklukları ya da biçim bozukluklarını estetik bir açıdan iyileştirmek isterler. Gülüşünün güzel olması, bireye psikolojik açıdan güç kazandırır. Teknolojik çalışmaların ilerlemesi ile beraber artık çok fazla yöntemle daha güzel gülüşler sağlanabilmektedir. Böylelikle de estetik diş hekimliği kavramı da hayatımızın içerisinde daha çok yer almaktadır.   

Gülüş Tasarımı Nedir?


Estetik diş hekimliği denildiği anda akla gelen ilk kavramlardan bir tanesi de direkt gülüş tasarımıdır. Gülüş tasarımı İzmir ise de çeşitli nedenler ile birlikte estetik bir açıdan görünümü bozulan dişler veya diş etlerinin en doğal haliyle hastaların yüz şekilleri ve gereksinimleri de öngörüldüğü takdirde olabildiğince güzel bir görünüme kavuşturulması için yapılmakta olan işlemdir. 

Gülüş Tasarımı İzmir

Gülüş Tasarımı Hangi İşlemleri İçerir?


Her hastanın estetik gereksinimleri farklı olacağından dolayı yapılacak olan tüm işlemler de tabii ki kişiye özel olarak belirlenmektedir. Bu işlemler belirlenirken hastaların yüz hatları, cinsiyeti, yaşı ve beklentileri gibi faktörlerde mutlaka göz önünde bulundurulmaktadır.

Tüm bu işlemlerin arsında ilk olarak eğer var ise çürük dişler ve diş eti hastalıkları tedavi edilir. Ardından da diş temizleme işlemleri uygulanmaktadır. Sonrasında da hastaların ihtiyaçlarına göre işlemler belirlenir. Örneğin bu işlemler çoğunlukla gingivektomi olarak isimlendirilmiş olan diş eti estetiği girişimleri, diş beyazlatma bir diğer adıyla bleaching yöntemleri, var olan diş eksikliklerinin implant ve protez uygulamalarıyla düzeltilmesi, porselen lamineler ve de kaplamalar, zirkonyum kaplamalar ve ortodontik tedaviler yani tel tedavisi olarak bir sıra içerisinde sayılabilmektedirler.

Gülüş Tasarımı Nasıl Yapılır?


Gülüş tasarımı İzmir için önemli olan esas şey hastanın estetik beklentilerini doğru olarak anlayıp kavrayabilmek ve ihtiyaçlarını doğru belirlemek aşırı önemli unsurların başını çekerler. Hasta ağzından alınan ölçüler aracılığıyla hazırlanan modeller üzerinde de eğer varsa problemler belirlenir ve daha sonrasında planlamalar yapılmaktadır. Daha sonrasında hastaların ağız içlerinin ve yüzünün olduğu fotoğraflar ile birlikte bilgisayar ortamında özel programlar kullanılarak ölçümlemeler yapılmaktadır ve böylelikle de kalıpların yüz şekline olan uyum oranı hesaplanır. 

Daha detaylı bilgi için https://smyrnadent.com/gulus-estetigi-nedir/ sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Sosyal Sorumluluk Projesi

Hiç yorum yok

Yorumlarınızı bekliyoruz

Ads Place

Haber | Sağlık | Diyet | Kadınca | Zayıflama | Spor | Otomobil | Güzellik | Yaşam | Moda | Cinsel Sağlık | Psikoloji |