Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE

Hover Effects

TRUE
HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Header Ad

Son yazılar:

latest

Ads Place

Akustik Panel

Günümüzde akustik düzenleme için sıklıkla tercih edilen akustik kumaş kaplı paneller ortamlarınızda dekoratif bir görünüm oluşturmakla birli...

Akustik Panel

Günümüzde akustik düzenleme için sıklıkla tercih edilen akustik kumaş kaplı paneller ortamlarınızda dekoratif bir görünüm oluşturmakla birlikte yankı düzenlemesi sağlama konusunda sizlere keskin çözümler sağlamaktadır. Ofislerde, evlerde, stüdyolarda ve daha bir çok alanda tercih edilen Akustik Panel çeşitleri ortamda oluşan ses karmaşasını kontrol altına almak ortam akustiğini düzenlemek amacıyla kullanımı sağlanmaktadır. Akustik paneller dekoratif görünüme sahip olması nedeniyle piyasada muadil olarak bulabileceğiniz akustik düzenleme sağlamayan ürünler mevcuttur. Bu nedenle ürünleri tercih ederken en ucuz fiyatları tercih etmek yerine sizlere en sağlıklı çözüm sağlayacak ürünü tercih etmeniz gerekir. Akustik paneller içerisinde akustik sünger dış katmanında akustik kumaş kullanımı sağlanarak üretimi gerçekleştirilmesi gerekir. 

Akustik Panel

Piyasada muadil olarak bulabileceğiniz panel çeşitlerinin içerisinde taş yünü dış katmanında ise sıradan kumaş kullanımı sağlanarak en düşük bütçelerde üretilebilmektedir. İç mekan dekorasyonunda tercih edilen Akustik Panel, ses kaybının önemsendiği ortamlarda, duvar, tavan ve tabanda kullanılan bir tür dekorasyon ürünüdür. Farklı malzeme ve türdeki modelleri ile akustik panel kullanım alanları birbirinden ayrılmaktadır. Sesin duvara çarptığında rezonansa uğramamasını sağlayan bu dekorasyon ürünleri tasarım ürünü olarak da tercih edilmektedir. Dekoratif görünüme sahip olan bu paneller aynı zamanda birçok alanda kullanabilmeniz adına varyasyon olarak da üretimi gerçekleştirilebilmektedir. Akustik Seperatör Panel, Cloth Screen Panel, Akustik Paravan, Yüzer Tavan Paneli, Baffle Panel olarak ve daha birçok çeşitte üretilebilmektedir. Akustik panel kaplama, daha çok dekoratif şıklığın bozulmasının istenmediği alanlarda uygulanır. Zengin renk seçenekleri ve yanmazlık özelliğine sahip olunması hedeflenen bu uygulama ile yaşam alanlarına yeni bir renk ve hoş dekoratifler sunulur. 
 
Akustik Panel

Alanınıza uygun olarak kullanabileceğiniz Akustik Panel çeşitleri çağrı merkezlerinde, ofislerde masalar arası ses geçişlerine engel olmak ve aynı zamanda dekoratif bir masa ayırıcı olarak kullanabileceğiniz akustik seperatör paneller sayesinde personelleriniz müşterileriniz ile görüşme sağlarken ortamda bulunan ses karmaşasının yüksek bir kısmından arınarak müşterilerinizle daha sağlıklı bir iletişim kurabilir mutlu müşteri tablonuzu arttırabilirsiniz. İhtiyaç duyulan mekânda oluşabilecek değişken frekansı ses dalgalarının tavan ve duvarlara çarpması sonucu oluşan yankı ve ses kirliğini engelleyen dekoratif panellerdir. Kumaş kaplı ve ahşap olmak üzere iki çeşit olarak satışa sunulmaktadır. Akustik paneller ortamdaki ses kirliliği yok ederek, ses kalitesini en üst düzeye çıkartmaktadır. Kaliteli ve ses emici özelliklere sahip kumaş ile kaplanan üst katman, panelleri oldukça dekoratif ve şık bir hale getirmektedir. Farklı birçok renk seçeneğinden dilediğinizi tercih ederek hem akustik yalıtım yapabilir hem de ortama farklı bir tarz katabilirsiniz. Turkish Acoustic tarafından üretimi gerçekleştirilen  Akustik Panel çeşitlerini web mağazaları, satış ofisleri üzerinden görüntüleyebilir satın alımını sağlayabilirsiniz. Alanınıza uygun akustik ürünü belirleyemediyseniz Turkish Acoustic ile iletişime geçerek akustik mimarlar tarafından alanınıza uygun ürünler hakkında bilgi edinebilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Sosyal Sorumluluk Projesi

Hiç yorum yok

Yorumlarınızı bekliyoruz

Ads Place

Net Gazete Haber | | Diyet | Kadınca | Zayıflama | Spor | Sağlık | Güzellik | Yaşam | Moda | Cinsel Sağlık | Haber |
Bumerang - Yazarkafe