Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE

Hover Effects

TRUE
HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Header Ad

Son yazılar:

latest

Ads Place

Türkiye'nin en sanatsal e-ticaret sitesi olabilir mi?

“Benzer ürünlerden, aynı tasarımlardan sıkıldınız mı?  Kullandığınız eşyaları sıradan mı buluyorsunuz? Uygun fiyatlarla, AVM ve mağazalarda ...

Türkiye'nin en sanatsal e-ticaret sitesi olabilir mi?

“Benzer ürünlerden, aynı tasarımlardan sıkıldınız mı? 
Kullandığınız eşyaları sıradan mı buluyorsunuz?
Uygun fiyatlarla, AVM ve mağazalarda bulunamayacak ürünlere sahip olmak istemez misiniz?
Kişiye hatta sadece size özel renkler, hem otantik hem orijinal tasarımlar ve çizgiler ile oluşturulmuş ürünleri evinizde, salonunuzda, yemek masanızda kullanmak istemez misiniz? 

O zaman Modafabrik.com sizi bekliyor!


Kendiniz için ya da sevdiklerinizi mutlu etmek için kişiye özel Tasarım ürünlerle sevdiklerinizi şaşırtabilir, heyecanlandırıp ve sizi her daim hatırlatacak hediyeler ile hayatlarına dokunabilirsiniz.
Mesela makyaj yapmayı seven bir arkadaşınıza ona özel tasarlanmış bir makyaj çantası, mutfağa gönül vermiş pandemi aşçılarına özel sevdiği renk ve desende üretilmiş bir mutfak önlüğü ya da kendiniz için evinizin salonunda sadece size özel perdeler ve yastıklarla , misafirlerinizin hayran kalacağı sanat eseri gibi bir salon… 

Türkiye'nin en sanatsal e-ticaret sitesi olabilir mi?


Öyleyse modafabrik.com’ da kahvenizi yudumlarken biraz alışveriş yapmaya ne dersiniz?
Modafabrik şu an itibariyle sunucu üzerinden desenleri ürünler üzerinde 3 boyutlu bir şekilde giydirme yapabilen Türkiye’deki ilk e-ticaret sitesi. Modafabrik’te tasarımcılar ücretsiz bir şekilde kayıt olarak desenlerini yükleyebiliyor ve desenleri 24 saat gibi kısa bir zaman içerisinde onaylandıktan sonra galerilerinde 16 farklı ürün halinde satabilir hale geliyorlar.

Müşteriler içinse birbirinden özgün, birbirinden farklı renk ve desen seçeneğinde özel tasarımlı tişört, yastık, araç yastığı, seyahat yastığı, makyaj/kalem çantası, portföy çanta, plaj çantası, amerikan servis, masa örtüsü, runner, metraj kumaş, fon perde, tül perde ve maske seçenekleri var. Tüm kumaş üretimi Bursa’da yıllardır tekstil konusunda ülkemizin duayen firmalarından biri haline gelmiş ve yurtdışından ödüller almış Reisoğlu İplik bünyesinde yapılıyor. Gerek Türk ipliği ve kumaşları kullanmadaki hassasiyetleri, gerek dijital baskıları ve dokuları, hepsinde işinin ehli bir üreticinin imzasının olduğu çok açık. Dijital baskılı masa örtüleri ve tüm ürünler leke tutmaz bir teknoloji ile hazırlandığı için mutfağınızda rahatça kullanabilirsiniz. Üretim tesislerinde de Covid-19 hakkında gereken tüm önlemler alınarak, ürünler el değmeden titizlikle hazırlanıyor.

Türkiye'nin en sanatsal e-ticaret sitesi olabilir mi?

Üretim konusunda Reisoğlu aynı zamanda sürdürülebilir tüketime önem veren bir kuruluş. 2019 yılında almış oldukları Global Recycled Standard sertifikası sayesinde üretimlerine geri dönüşümlü polyester iplikleri de eklemişler. Tekstil’in dünyada en çok atığa sebep olan sektörlerden biri olduğunun bilincinde olmaları ürettikleri ürünlerde her geçen gün geri dönüşümlü iplik miktarını arttırma hedefleriyle doğru orantıda. Daha yaşanabilir bir gelecek için, satışa sunulacak ürünlerin tekstil atıklarından hammadde olarak yapılması, yenilikçi, çevre bilincine sahip ve katma değer yaratan firmalar sayesinde gerçekleşecek. Sektörde atıktan yapılan üretim ekonomik olarak ta firmaların girdi ve çıktılarını olumlu yönde etkileyerek; atık çıkmayacak ve daha duyarlı bir tekstil ekonomisini oluşturacaktır.

Modafabrik.com sitesindeki özel tasarım ürünler Ağustos ayına özel olarak aynı gün içerisinde kargoya veriliyor.

Türkiye'nin en sanatsal e-ticaret sitesi olabilir mi?

Sadece kendinize ait özel desen, veya görselleriniz varsa Modafabrik bunu da düşünmüş. Kimsenin görmesini istemediğiniz desenleri ‘’Gizli’’ modda yükleyebilir, ve ürün halinde yine kimse görmeden kendiniz satın alabilirsiniz. Platform kendi desenlerinizden satın alsanız bile komisyon verme mantığı üzerine kurgulanmış, o yüzden ilk deseninizi aldığınızda otomatikman 10%luk bir indirimi de almış oluyorsunuz.

Şu anda modafabrik.com sitesinde toplamda 2800 ‘ün üzerinde tasarımcı ve 11.700 farklı desen havuzu var ve kazan-kazan mantığıyla her geçen gün bu sayı artmakta... Vereceğiniz her siparişle hem özgün ve benzersiz ürünlere sahip oluyor, hem de birbirinden yetenekli Türk tasarımcılarına aldığınız her üründe destek oluyorsunuz. 

Türkiye'nin en sanatsal e-ticaret sitesi olabilir mi?

Modafabrik platform’unun kurucusu Sait Yılmaz bu iş modelindeki Kazan-kazan mantığını şöyle açıklıyor. ‘’ Türkiye’den sanat çıkmaz deniyor. Bunun tersini her gün zenginleşen bir Desen ve Tasarımcı havuzuyla kanıtlıyoruz. Bir gün bir yerlere geleceksek, bu yine aynı kitle ve onların sağlamış olduğu sanatsal içerik sayesinde olacak. Fikir ve uygulama olarak Türkiye’de bir ilk olduğumuzdan, müşterimizi sadece memnun etmek değil, aynı zamanda onları mutlu da etmek üzere yola çıktık. Yarın sektörde açtığımız yoldan ilerleyip, 3 boyutlu görsellerle ürün satışına başlayan firmalar sayesinde Türk tasarımı Dünya’ya yayılarak, sadece bizim için değil toplumsal bir fayda da yaratacaktır. ‘’

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Sosyal Sorumluluk Projesi

Hiç yorum yok

Yorumlarınızı bekliyoruz

Ads Place

Haber | Sağlık | Diyet | Kadınca | Zayıflama | Spor | Otomobil | Güzellik | Yaşam | Moda | Cinsel Sağlık | Psikoloji |