Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE

Hover Effects

TRUE
HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Header Ad

Son yazılar:

latest

Ads Place

Öne çıkan tüm özellikleri ile Dik Süpürge Modelleri

Temizlikte evinizin en büyük yardımcısı olan elektrikli süpürge modellerinin çekiş gücü ve kullanım kolaylığı oldukça önemli. Ancak önemli o...

Öne çikan tüm özellikleri ile Dik Süpürge Modelleri


Temizlikte evinizin en büyük yardımcısı olan elektrikli süpürge modellerinin çekiş gücü ve kullanım kolaylığı oldukça önemli. Ancak önemli olan bir detay daha var ki o da evde kapladığı yer. Minimalist bir dekorasyon modelini belirlediyseniz ya da görece daha küçük ve işlevsel bir eviniz varsa klasik tarz elektrik süpürgeleri size biraz büyük ve fazla yer kaplıyor gibi gelebilir. Eğer bu şekilde düşünüyorsanız dik süpürge modelleri tam size göre bir çözüm. Dik durabilmesi nedeniyle küçük bir alan kaplayan dik elektrik süpürgesi modellerini bir dolaba kaldırabilir ya da bir duvar kenarına koyabilirsiniz. Bu şekilde hem yerden tasarruf edersiniz hem de dekorasyonunuza modern bir hava katabilirsiniz. Dik süpürgenin özellikleri nelerdir ve seçerken nelere dikkat etmelisiniz gelin birlikte bakalım.

Dikey Elektrikli Süpürge Nasıl Seçilmelidir?


Dikey elektrikli süpürgelerin seçiminde her şeyden önce evinizdeki eşyaların ne kadar toz tuttuğu ve evinizi süpürürken elektrikli süpürgenizin toz tutan alanlara rahatça erişimi belirleyici olabilir. Eğer halılarınız yünlü ve kabarık halılarsa toz tutma ihtimali yüksek olacaktır dolayısıyla emiş gücü yüksek olan süpürgeleri bu noktada tercih edebilirsiniz. Genelde ev ve ofisler için ideal olan dik elektrikli süpürgeler 1600 ve 2000 watt arasında olan modellerden seçebilirsiniz. Yüksek emiş gücü sayesinde halı ve koltukların arasına birikmiş ölü deri, saç, kıl, hayvan tüyü ve yemek kırıntılarını çok rahat bir şekilde çekebilirsiniz. Evinizdeki koltuk, çekyat ve diğer kumaşlı mobilyalar için baş kısmı 360 derece döndürülebilen ve ince uçlu borulara sahip dikey süpürgeleri tercih edebilirsiniz. Dikey elektrikli süpürgelerin toz hazneleri şeffaf yapıda olmalı ve kolay çıkarılabilir olanlardan seçebilirsiniz. Ergonomik tutuş için gövde kısmı katlanabilir ve kolay kavranabilir tutuş yeri olmasına dikkat edebilirsiniz.

Öne çikan tüm özellikleri ile Dik Süpürge Modelleri


 Yeni Nesil Dikey Süpürge Modelleri ile Şıklık ve Konfor Bir Arada


Dikey süpürge modelleri günümüzde ev eşyalarınıza ve sevdiğiniz renklere uyumlu olarak pek çok farklı renkte ve şekilde üretilir. Dilerseniz elektrikli dikey süpürgenizi seçerken mobilyalarınız ya da halılarınızla uyumlu renkler seçebilirsiniz. Dış kısmının lekelenme ve kir tutma ihtimaline karşı beyaz tonlarında renkleri seçen kullanıcılar düzenli bir şekilde süpürgenin dış kısmını fiber bezlerle silmek süpürgenizin şık görünümünü korumanıza yardımcı olabilir. Filtre ve hazne kısmı elektrikli süpürgenizin gövdesinde yer alacağı gibi süpürgenizi tuttuğunuz kısmın arka tarafına da yerleştirilen modelleri mevcuttur. Kimi dikey süpürgeler şarjlı ve kablosuz kullanım imkanı sunarak ve odalar arasında rahat bir şekilde gezinerek sizlere rahat temizlik yapma imkanı sunabilir. Toz torbasız modelleri seçerek temizlik işlemi bittikten sonra süpürgenizi kolay bir şekilde temizleyebilirsiniz. Özellikle toza alerjisi olan insanlar toz torbasız modelleri tercih edebilirler. Kullanım sonrası katlanabilir yapıda olması ve dik durmasından dolayı saklaması ve taşıması oldukça kolay süpürgeler olduğundan tercih edebilirsiniz.

Dikey Süpürgelerin Temizlik ve Bakımı Nasıl Olmalıdır?


Her süpürge de olduğu gibi dikey süpürgeleri kullanırken de periyodik bakımlarını ve temizliklerini aksatmadan yapmanız gerekebilir. Düzenli olarak filtrede biriken tozları ince bir fırça ile temizleyebilirsiniz ve çıkarılabilir haznenin zamanla koku yapmaması için deterjanlı su ile yıkayabilirsiniz. Yıkama işlemi bittikten sonra hazne ve diğer aparatları kurutmadan makineye yerleştirmemeniz güvenli kullanım açısından sizlere fayda sağlayabilir. Şarjlı kullanım sunan dik süpürgelerin şarjları tam bitmeden tekrar doldurabilirsiniz ve tamamen şarj olduktan sonra kullanabilirsiniz. Eğer halı ve zeminler üzerinde büyük, sert ve delici maddeler varsa elektrikli süpürge ile çekmemeye özen gösterebilirsiniz. Özellikle cam kırıkları hazneye ve süpürgenizin gövdesindeki plastik kısımlara zarar verebilir. Teknik arıza gibi durumlarda ise elektrikli süpürgenizin parçalarını açmak ve tamir etmek yerine yetkili servislerden yardım alabilirsiniz. Sizler de hayatınızı kolaylaştıran pratik süpürge modellerine sahip olmak istiyorsanız Arnica sizin için doğru adres olabilir. Son teknolojik gelişmeler kullanılarak üretilen yüksek emiş güçlü, tozu hapseden yapısı, kolay kullanımı ve şıklığı ile Arnica dikey süpürgeler sizleri bekliyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Sosyal Sorumluluk Projesi

Hiç yorum yok

Yorumlarınızı bekliyoruz

Ads Place

Haber | Sağlık | Diyet | Kadınca | Zayıflama | Spor | Otomobil | Güzellik | Yaşam | Moda | Cinsel Sağlık | Psikoloji |