Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE

Hover Effects

TRUE
HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Header Ad

Son yazılar:

latest

Ads Place

Türkiye’nin En İyi Saç Ekim Merkezleri

Türkiye’nin en iyi saç ekim merkezleri , saç ekimindeki başarılarıyla ön plana çıkan klinikler olarak tanımlanabilir. Saç ekimi İstanbul, An...

Türkiye’nin En İyi Saç Ekim Merkezleri


Türkiye’nin en iyi saç ekim merkezleri, saç ekimindeki başarılarıyla ön plana çıkan klinikler olarak tanımlanabilir. Saç ekimi İstanbul, Ankara, İzmir ve Antalya başta olmak üzere birçok ilde, hizmet kaliteleriyle ön plana çıkan saç ekim merkezleri tarafından yapılmaktadır. Bahsi geçen en iyi saç ekim merkezlerinde kullanılan saç ekimi yöntemleri birbirinden farklı olsa da genel olarak FUE, DHI ve FUT teknikleriyle saç ekimi uygulaması gerçekleştirmektedir. İşte Türkiye’nin en iyi saç ekim merkezleri ve fiyatları!


En İyi Saç Ekim Merkezleri ve Fiyatları

Saç ekiminde yenilikçi teknikler kullanan, saç ekiminin yanı sıra kaş ve sakal ekimi de gerçekleştiren Türkiye’nin en iyi saç ekim merkezleri, Türkiye’nin farklı şehirlerinde bulunuyor. FUE ve DHI gibi yenilikçi tekniklerin yanı sıra çeşitli saç ekim merkezleri, kendilerinin geliştirdikleri de saç ekiminde tercih ediyorlar.

Saç ekimindeki başarılarıyla dikkatleri üzerine çeken saç ekim merkezlerini ve saç ekim fiyatlarını şu şekilde sıralamak olanaklıdır:

·         Hermest Saç Ekimi Merkezi: 9.000 TL’den başlıyor.

·         ASMED Hair Transplant Saç Ekim Merkezi: Greft başına 2-2,5 Euro.

·         Nimclinic Saç Ekimi ve Estetik Merkezi: 6.000TL’den başlıyor.

·         Sibel Ulusan Saç Ekim Merkezi: 3.000 Euro

·         Ankara International Saç Ekim Merkezi: Yaklaşık 8.500 TL

·         Arenamed Saç Ekim Merkezi: 10.000 TL’den başlıyor.

·         Emphair Saç Ekim Merkezi: FUE tekniği 7.000 TL, DHI Tekniği 9.000 TL’den başlıyor.

·         Acıbadem Saç Ekim Merkezi: 9.000 TL’den başlıyor.

·         İlhan Serdaroğlu Saç Ekim Merkezi: 10.000-15.000 TL arasında değişiyor.

·         Estetik International Saç Ekim Merkezi: 6.000 TL’den başlıyor.

·         Bilgehan Aydın Saç Ekimi: 13.000 TL’den başlıyor.

Yukarıdaki gibi sıralanabilen saç ekim merkezleri ve fiyatları, saç ekimi uygulamalarından yararlanmak isteyen birçok kişinin ilgisini çekiyor. Saç ekim merkezleri çoğunlukla aynı teknikleri kullansa da bazılarının farklı teknikler de kullanıldığı görülmektedir.

Sıralamış olduğumuz en iyi saç ekim merkezleri ve fiyatları güncel olarak takip etmek için Türkiye’nin en güncel saç ekimi bilgilerinin yer aldığı Saç Ekimi Forum’u ziyaret edebilirsiniz. Saç ekiminde ülke karşılaştırmalarından, saç ekimi yorum ve şikayetlere kadar her türlü bilgiye tek tıkla ulaşabilirsiniz.

https://sacekimi-forum.com/turkiyenin-en-iyi-sac-ekim-merkezleri/


Hermest Saç Ekimi Merkezi

2002 yılından günümüze Hermest Saç Ekimi alanındaki çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Tamamen kendilerinin geliştirdiği Unique Slit çalışması ile saç ekim operasyonlarında %99’a varan başarı oranını sağlıyorlar. Dolayısıyla Hermest için en iyi saç ekimi merkezi ve ayrıca inovatif bir saç ekim merkezi dememiz yanlış olmayacaktır. Saç ekimi fiyatları 9.000 TL’den başlamaktadır. Ayrıca hedefledikleri hasta memnuniyet oranını da her daim yüksek tutan başarılı bir saç ekim merkezidir. Saç ekimi fiyatları saç ekimi yöntemine göre değişiklik göstermektedir.


ASMED Hair Transplant Saç Ekim Merkezi

ASMED Hair Transplant Saç Ekim Merkezi, saç ekimindeki başarısıyla ön plana çıkan bir kliniktir. Türkiye’nin en iyi saç ekim doktoru unvanına layık hekimlerle saç ekim uygulamaları gerçekleştiren merkez, bugüne kadar pek çok uygulamaya imza atmıştır. Dr. Koray Erdoğan öncülüğünde hizmet sunan saç ekim merkezi, saç ekimi alanında yenilikçi buluşlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Kullandığı saç ekim teknikleriyle başarılı operasyonlara imza atan ASMED Hair Transplant Saç Ekim Merkezi, greft başına 2 ila 2,5 Euro talep etmektedir. Bu noktada, uygulama öncesinde yapılan saç analizleri, kullanılacak greft sayısının da belirlenmesini sağlıyor.

Nimclinic Saç Ekimi ve Estetik Merkezi

Estetik bir operasyon olan saç ekimi fiyatları ile bazen bütçemizi zorlayabilmekte. Nimclinic saç ekimi ve estetik merkezi hem uygun fiyatlı hem de en iyi saç ekim merkezleri diyebileceğimiz bir merkez. Profesyonel ve uzmanlardan oluşan başarılı kadrosu hastalara en iyi hizmeti sunmayı hedefliyor. Yalnızca saç ekimi değil aynı zamanda diş hekimi, estetik doktoru ve plastik cerrahi uzmanları ile diğer alanlarda da hizmet vermektedir. Bu kadar başarılı uzmanı tek çatı altında toplamayı başarmış olan Nimclinic hastalarında %100’e kadar memnuniyet oranı yakalamış durumda. Nimclinic saç ekimi fiyatları ise 6.000 TL’den başlamaktadır. Operasyonlarda kullanılan saç ekim yöntemlerine göre fiyatlar da değişiklikler görülmektedir.

Sibel Ulusan Saç Ekim Merkezi

Sibel Ulusan Saç Ekim Merkezi, hizmetleriyle ön plana çıkan merkezlerden biridir. İzmir’de bulunan saç ekim merkezinde FUE gibi yenilikçi teknikler kullanılıyor. Tercih edilen teknik ve uygulama için gerekli olan greft sayısı, saç ekim fiyatlarının belirlenmesini sağlıyor. Türkiye’nin en iyi saç ekim merkezleri ve fiyatları kapsamında 3.000 Euro’dan başlayan fiyatlarla saç ekim uygulamaları gerçekleştirilmektedir.

Ankara International Saç Ekim Merkezi

Saç ekim uygulamalarıyla ön plana çıkan Ankara International Saç Ekim Merkezi, birçok kişinin tercih ettiği merkezlerden bir tanesidir. Türkiye’nin en iyi saç ekim doktoru unvanına sahip hekimleriyle saç ekim uygulamaları gerçekleştiren saç ekim merkezi, yenilikçi ve güncel teknikler kullanıyor. Serdar Görkem tarafından yapılan saç ekim işlemlerinde başarı oranı bir hayli yüksektir.

Saç ekim merkezi, Ankara’nın Çankaya ilçesinde yer alıyor. Genel olarak FUE tekniği kullanılmakta olup donör bölgeden alınan saç kökleri, titiz ve incelikli bir şekilde saç açıklığının bulunduğu alana naklediliyor. Birçok kişi tarafından tercih edilen FUE tekniği, saç ekiminde başarı oranlarının yükselmesini sağlıyor. Saç ekim hizmetlerinde seans başına 8.000 TL’den başlayan fiyatlarla hizmet sunulduğunu söylemek olanaklıdır.

Arenamed Saç Ekim Merkezi

Türkiye’nin en iyi saç ekim merkezleri ve fiyatları kategorisinde kendisine yer bulan Arenamed Saç Ekim Merkezi, Serkan Aydın tarafından yapılan saç ekim uygulamalarıyla ön plana çıkmış durumda. Güncel saç ekim teknikleri kullanılarak yapılan işlemlerde, hastanın greft durumuna da bağlı olarak yüksek başarı oranına ulaşılıyor.

Tek bir seans üzerinden yapılan saç ekim uygulamaları, mega seans ile tamamlanıyor. Birden fazla seansla uğraşmak istemeyen hastalar için çok avantajlı olduğunu söylemek mümkündür. Genel olarak FEU tekniğiyle saç ekimi yapan merkezde saç ekim uygulama fiyatları 10.000 TL’den başlıyor ve greft sayısına göre bu sayıda artış meydana gelebiliyor.

Emphair Saç Ekim Merkezi

Emphair Saç Ekim Merkezi, Acıbadem Hastanesinde saç ekim uygulamalarını sürdüren bir kliniktir. Yenilikçi saç ekim teknikleri olarak bilinen DHI ve FUE tekniğini kullanan saç ekim merkezi, uygulama öncesinde saç analizleri yapmaktadır. Böylelikle saç açıklığının durumu detaylı bir şekilde belirleniyor ve saç ekimi için kullanılacak greft sayısı tespit ediliyor.

Türkiye’nin en iyi saç ekim merkezleri içerisinde bulunan klinik, sakal ve kaş ekimi hizmetleri de sunuyor. Saç ekim merkezinin hizmetlerinden yararlanmak isteyen kişilerin, belirtilen iletişim kanalları üzerinden randevu alması gerekmektedir. Ayrıca saç ekim fiyatları, kullanılan tekniğe göre farklılık gösterdiği için randevu yaparak ön görüşme gerçekleştirmek önemlidir.

Acıbadem Saç Ekim Merkezi

Acıbadem Hastanesi kapsamında hizmet sunan saç ekim merkezi hem kullandığı tekniklerle hem de hekim kadrosuyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. Türkiye’nin en iyi saç ekim doktoru olarak tanımlanabilen hekimlere sahip olan saç ekim merkezi, genel olarak 9.000 TL’den başlayan fiyatlarla saç ekim hizmetleri sunuyor.

İlhan Serdaroğlu Saç Ekim Merkezi

İlhan Serdaroğlu Saç Ekim Merkezi, farklı alanlarda da hizmet veren bir merkezdir. Saç analizleri yaparak saç açıklığını belirleyen, buna göre de kullanılacak tekniği tespit eden merkezde alanında deneyim sahibi hekimlerin görev aldığı bilinmektedir. Genel olarak 10.000 ila 15.000 TL arasındaki fiyatlandırmalarla saç ekim işlemleri yapılıyor.

Saç ekiminin yanı sıra sakal ve kaş ekimi ile cerrahi operasyonlar da gerçekleştirilmektedir. Saç ekimi uygulamalarından faydalanmak isteyen kişilerin, öncesinde randevu alarak ön görüşmelere katılması çok önemlidir.

Estetik International Saç Ekim Merkezi

Türkiye’nin en iyi saç ekim merkezleri ve fiyatları listesinde bulunan Estetik International Saç Ekim Merkezi, organik saç ekimi tekniğini kullanan bir kliniktir. Saç ekiminde yüksek başarılara ulaşan, bu nedenle dikkatleri üzerine çeken saç ekim merkezi, 6.000 TL’den başlayan fiyatlarla saç ekim uygulamaları gerçekleştiriyor.

Bu fiyatlar, kullanılan teknik ve greft sayısına göre artış gösterdiği için uygulama öncesinde yapılan ön görüşmeler, net fiyatın öğrenilmesini mümkün kılacaktır.

Bilgehan Aydın Saç Ekimi

Bilgehan Aydın Saç Ekimi, 13.000 TL’den başlayan saç ekimi uygulamalarıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Başarılı ve deneyimli hekim kadrosuyla hizmet sunan saç ekim merkezi, güncel ve başarı oranı yüksek teknikleri kullanıyor. İstanbul’da en iyi saç ekim merkezi yorumlar kapsamında ön plana çıkan saç ekim merkezi, Bilgehan Aydın önderliğinde saç ekim uygulamaları gerçekleştiriyor.

FUE, DHI ve tıraşsız saç ekimi hizmetleri sunan Bilgehan Aydın Saç Ekimi, yüksek başarı oranlarıyla pek çok kişi tarafından tercih ediliyor. Her ne kadar saç ekim uygulama fiyatları 13.000 TL’den başlıyor olsa da kullanılan teknik, greft sayısı, ek IGF tedavisi olmak üzere birçok parametre saç ekim fiyatlarında değişiklikler meydana gelmesine neden oluyor.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Sosyal Sorumluluk Projesi

Hiç yorum yok

Yorumlarınızı bekliyoruz

Ads Place

Net Gazete Haber | | Diyet | Kadınca | Zayıflama | Spor | Sağlık | Güzellik | Yaşam | Moda | Cinsel Sağlık | Haber |
Bumerang - Yazarkafe