Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE

Hover Effects

TRUE
HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Header Ad

Son yazılar:

latest

Ads Place

Lindos Naturals ile Evini Temizlerken Doğayı Kirletme

Var olan ömrümüzü sağlıklı bir şekilde yaşamak ve gelecek nesillere de yaşanabilir bir dünya bırakabilmek için doğal yaşamın korunması son d...

Lindos Naturals ile Evini Temizlerken Doğayı Kirletme


Var olan ömrümüzü sağlıklı bir şekilde yaşamak ve gelecek nesillere de yaşanabilir bir dünya bırakabilmek için doğal yaşamın korunması son derece önemli. Son yıllarda doğanın ve çevrenin korunmasına dair bilincin artması, pek çok sektörde doğal eğilimlerin ağırlık kazanmasını sağladı. Temizlik ürünleri üreten firmalar ile kozmetik sektörü bu noktada en önemli paya sahip. Ne yazık ki her iki sektörde de hem doğa hem de insan yaşamını olumsuz etkileyen maddeler kullanılıyor. Günümüzde, doğal yaşamı ve sürdürülebilir bir dünyayı kendine misyon edinmiş olan bazı firmaların öncülüğünde, kimyasal temizlik malzemelerinin yerine ekolojik temizlik ürünleri ikame edilmekte. Lindos Naturals da bu markalar arasında oldukça önemli bir yere sahip.

“Yaşatarak mutlu gelecek” ve “Evini temizlerken doğayı kirletme” sloganı ile yola çıkan ve bunun için de insanların en çok zaman geçirdikleri evlerden başlamayı tercih eden Lindos Naturals, evlerde kullanılan temizlik ürünlerine alternatif olarak doğal temizlik ürünleri üretiyor. Tamamı doğal olan ürünleri arasında sıvı kastil sabunu, bulaşık sabunu, konsantre yüzey temizleyici, ahşap sabunu, kolonya ve temizlik aksesuarları bulunuyor. Ürünlerin tamamı çok yönlü. Örneğin kastil sabunu; el, yüz, vücut ve bebeklerin temizliğinde kullanılabiliyor. Bunun dışında konsantre yüzey temizleyici, ocaktan buzdolabına, banyodaki fayanslardan mutfak tezgahına kadar evlerdeki tüm yüzeylerde güvenle kullanılabiliyor. Böylesine çok yönlü bir kullanım, dışarıdan eve getirdiğimiz alışveriş poşetlerindeki gereksiz mental yükü de hafifletiyor.

Yetişkinlere göre çok daha hassas olan bebek cildinin korunması için temizlikte kullanılan malzemelerin doğru seçilmesi son derece önemli. Bebekli evde temizlik, Lindos Naturals ürünleri ile birlikte daha kolay ve güvenilir. Lindos Naturals tarafından üretilen temizlik ve kişisel bakım ürünlerinde herhangi bir şekilde kimyasal içeriğin yer almaması, çocukların olduğu ortamlarda da bu ürünlerin gönül rahatlığı ile kullanılabilmesi anlamına geliyor.

Doğal yaşamın yalnızca insanlardan oluşmadığının bilincinde olan Lindos Naturals, aynı doğayı paylaştığımız hayvanların da korunabilmesi için ürünlerinde hiçbir şekilde hayvansal hammaddeye yer vermiyor. Üstelik hayvanlar üzerinde deney yapmaması da bu markanın farklılaşmasını sağlayan özelliklerinden biri. Bu sayede vegan temizlik ürünleri üretmeyi başaran Lindos Naturals, tüm canlıların yaşam haklarına saygı duyan ender markalar arasında. Üstelik, atıksız yaşamın desteklenmesi noktasında da sorumluluk üstlenen bir firma. Bu yüzden de pek çok ürününde refill yani yeniden doldurulabilir şişeler kullanıyor. Üstelik “doğadan aldığını doğaya vermek” prensibine bağlı olan Lindos online mağazasından yapacağınız her alışveriş, Akdeniz’de yaşayan Caretta Caretta kaplumbağalarının bakımlarına ve tedavilerine katkıda bulunuyor.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Sosyal Sorumluluk Projesi

Hiç yorum yok

Yorumlarınızı bekliyoruz

Ads Place

Haber | Sağlık | Diyet | Kadınca | Zayıflama | Spor | Otomobil | Güzellik | Yaşam | Moda | Cinsel Sağlık | Psikoloji |