Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE

Hover Effects

TRUE
HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Header Ad

Son yazılar:

latest

Ads Place

IntClinics Medikal Turizm Hizmetleri

Faaliyet gösterdiği günden beri sağlık turizmi alanında dünya genelinde medikal hizmetleri vermektedir. Merkezi İngiltere’nin başkenti olan...

IntClinics Medikal Turizm Hizmetleri


Faaliyet gösterdiği günden beri sağlık turizmi alanında dünya genelinde medikal hizmetleri vermektedir. Merkezi İngiltere’nin başkenti olan Londra’da yer alır. Dolayısıyla Avrupa başta olmak üzere dünyaca tanınır konumdadır. Endüstri ile alakalı çalışmalar gösteren uzmanlar sayesinde açığa çıkarılan bir platformdur. Hem bilişim uzmanları hem de doktorlarla birlikte çalışma gösterilir. Bundan dolayı her şey detaylı olarak titizlikle düşünülmüştür. 

Özellikle merkezi olan ülkede sıkça kullanılan bir uygulamadır. Hangi ülkeden olursa olsun sistemdeki yurtdışındaki hastaneler kolayca ulaşabilir vaziyettedir. Sayfa içerisinde birçok dil seçeneği mevcuttur. Hatta yazıları istenilen dile çevirme şansı da vardır. Bu yüzden hiçbir iletişim problemi açığa çıkmaz. Uzmanlar bilmedikleri dillerdeki hastalarla bile dil seçenekleri sayesinde rahatça iletişim kurabilir. Ayrıca kliniklerin profilleri altı ayrı dilde gözükmektedir. Dolayısıyla herkes tarafından kolayca anlaşılmaya olanak tanır. 

Sitede yardıma ihtiyaca duyulduğunda yardım kutucuğundan hemen yardım alınabilir. Anlaşılacağı gibi sayfayı ziyaret edenlerin karşılaşılabileceği tüm soruların cevabına çözüm bulunmuştur. Online randevu noktasında üst düzeyde çözümler sunan IntClinics her zaman ayrıcalıklı bir hizmetin merkezinde yer almaktadır. Unutmamak gerekir ki son zamanlarda online randevu hizmetleri sayesinde sağlık hizmetleri çok daha ulaşılabilir olmuştur. Bu da gayet doğal olarak sağlık turizmini olumlu yönde etkilemektedir.

IntClinies İçeriğinde Neler Var?

İçeriğinde birçok sağlık hizmeti bulunmaktadır. Özellikle hastane bulma işlemi nedeniyle sıkça ziyaret edilir. Bu sayede hem hızlı hem de kolay bir şekilde istenilen özellikleri barındıran hastaneleri bulmak mümkündür. Alanında en iyilerle buradan ulaşarak hizmet almak mümkündür. Bunun yanı sıra hastalara online randevu imkanı sunar. Bunların hepsinin yanı sıra seyahat sırasında karşılaşılacak sağlık hizmetlerinde de etkisi çok fazladır.

Güvenlik konusuna çok önem verilmiştir. Bu yüzden kullanıcıların özel bilgileri her zaman gizli tutulur. Bundan kaynaklı olarak güvenlik ile ilgili hiçbir sıkıntının ortaya çıkması mümkün değildir. Dolayısıyla kliniklerini daha tanınır hale getirmek isteyenler için oldukça ideal bir yerdir. Kullanıcılar sayfalarına fotoğraf, bilgi ve hizmetler eklenir. 

Ne kadar fazla materyal eklenirse o kadar ilgi görür. Çünkü insanlar aktif uzmanlardan hizmet almayı tercih etmektedir. Düzenli aralıklarla siteye güncellemeler yapılır. Bunun nedeni teknolojinin devamlı gelişmelerdir. Dolayısıyla güncellemeler aracılığıyla hep en iyi teknoloji alt yapı sağlanır.

IntClinics Neden Tercih Edilir?

Günümüzde çok sık tercih edilmesinin asıl neden uluslararası çapından kabul edilmiş olmasıdır. Bundan dolayı kişilere büyük ölçüde güven vermektedir. İçeriğinde çok sayıda yurtdışındaki hastaneler yer alır. Dolayısıyla her ülkenin en iyi kliniklerine bir tıkla ulaşma şansı elde edilir. Her bölümle ilgili çok sayıda uzmana ulaşılabilir. Bu sebeple istenilen kriterle uygun olan uzmanlarla irtibat kurulabilir. 
Burada bulunan kliniklerin hepsi rakipleri arasından sıyrılıp çıkan yerlerdir. Aynı zamanda hastane bulma işlemine de yardımcı olmaktadır.

Kullanıcılar profillerini istedikleri zaman güncelleyebilir. Bu nedenle değişimleri yapma şansı vardır. O yüzden herhangi bir şeyi ekleme ya da çıkarma durumunda kalındığında hemen gerçekleştirilebilir. Sağlıkla alakalı ülkelerarasında hizmetler de yapılır. Bu yüzden hastalara büyük katkılar sağlar. Hatta hastaların vize başvurusundan konaklamasına kadar her detay için yardımcı olunur. 

Yani her zaman yanlarında olarak üst düzey hizmet vermeyi sağlarlar. Çok ilgi gösterdikleri için memnuniyet oranı oldukça yüksektir. Memnuniyet oranının yüksek olmasından dolayı sıkça tavsiye edilir. Dolayısıyla ziyaretçi sayısı da artış gösterir. Siteyi kliniği olan doktorlar yaygın olarak kullanmaya başlamıştır. Uzmanların kliniklerin bulunması zorunlu bir unsurdur. Aksi takdirde başvuru yapılmak olanaksızdır. 

IntClinics Platformu Avantajları Nelerdir?

İnternet her geçen gün daha fazla hayatımıza dahil olmaktadır. Bundan dolayı sağlık turizmi açısından da önemli bir yeri vardır. Çünkü kişiler sağlıkları içinde seyahat etmek zorunda kalabilir. Bu durumlarda bir desteğe ihtiyaçları vardır. Intclinics sayesinde bu destek yetkililer tarafından verilir. Aynı zamanda klinik sahipleri de bu platforma dahil olabilir. Bunun için tek şart uluslararası olarak kabul edilmesidir. Aksi takdirde kesinlikle kabul edilmez. Görüntülü olarak online randevu görüşmeleri gerçekleşir.

Gerektiği zaman yöneticilerle ulaşım sağlanır. Bunun için whatsapp hattı en çok tercih edilen yöntemdir. Aynı zamanda merkezin numarası da yer almaktadır. Bunun bulunması gerçekçi ve güvenilir olduğunun en önemli göstergesidir. İsteyenler mail aracılığıyla da ulaşabilir. İnstagram gibi sosyal medya uygulamalarında da yer edinmiştir. 

Hatta buralardan kliniklerin reklam ve tanıtımları da yapılır. Böylece daha fazla kişinin sayfasını ziyaret edenlerde artış meydana gelir. Ziyaretçilerle hem kullanıcılar hem de yöneticiler arasında anlaşılacağı gibi birçok iletişim yolu vardır. 

IntClinics Kayıt Nasıl Yapılır?

Son dönemlerde oldukça ilgi gören bir platform olduğu için kayıt yaptırma başvurularında büyük artış vardır. Çünkü bunun sayesinde yabancı hastalar ile de iletişim kurma fırsatı elde edilir. Böylelikle uzmanlar isimlerinin dünya genelinde yayılmasını sağlarlar. Dolayısıyla kazanç durumunda giderek yükselme meydana gelecektir. Yani uzmanların hem kariyer hem de gelir düzeylerinde artmaya neden olacaktır. Bundan kaynaklı olarak son zamanlarda doktorlar için vazgeçilmez platformlar arasında yer alır.

Kayıt yapabilmek için gerekli bilgilerin bulunduğu başvuru formu doldurulmalıdır. Bilgiler eksiksiz olmalıdır. Ardından yöneticilerin değerlendirmesi beklenir. Değerlendirme süresi biraz uzayabilir. Çünkü başvuru sayıları oldukça fazladır. Ancak mutlaka yöneticiler dönüş yapacaktır. Olumlu olabilmesinde en büyük etken uluslararası kabul durumudur. Sonuçlar olumlu olduğu takdirde yabancı hastalar tarafından artık profilleri görülebilir duruma gelir.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Sosyal Sorumluluk Projesi

Hiç yorum yok

Yorumlarınızı bekliyoruz

Ads Place

Haber | Sağlık | Diyet | Kadınca | Zayıflama | Spor | Otomobil | Güzellik | Yaşam | Moda | Cinsel Sağlık | Psikoloji |