Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE

Hover Effects

TRUE
HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Header Ad

Son yazılar:

latest

Ads Place

Seyahat Sağlık sigortası

Seyahat sağlık sigortası , ülkemizde veya yurtdışında tatil yapan kişileri, tatilleri sırasında karşılaşabilecekleri beklenmedik hastalık ve...

Seyahat Sağlık sigortası


Seyahat sağlık sigortası, ülkemizde veya yurtdışında tatil yapan kişileri, tatilleri sırasında karşılaşabilecekleri beklenmedik hastalık ve rahatsızlıklara karşı korur, destek hizmetleri ile daha kolay yaşamalarına yardımcı olur. 

Birçok konsolosluğun vize başvurusu yaparken talep ettiği yurtdışı sağlık sigortası, seyahatiniz sırasında karşılaşabileceğiniz acil bir sağlık sorununuz için teminat sağlar. Ayrıca isteğe bağlı olarak Covid19 dahil tüm pandemik hastalıklar sonucunda ortaya çıkabilecek sigorta tedavi masraflarını da dahil edebilirsiniz.

Tatillerdeki Güvenceniz!


Tatiliniz veya iş seyahatiniz sırasında ortaya çıkabilecek olumsuz durumlara karşı stres ve kaygı seviyenizi azaltmak ve daha rahat bir zaman geçirmek için seyahat sağlık sigortası ile seyahatinizi güvence altına alın. Özellikle yurt dışında sağlık sorunlarınız olduğunda hangi hastaneye gideceğiniz konusunda sizi yönlendirecektir. Yurtdışına seyahat ederken, bütçeniz genellikle nettir.

 Genel giderler bir yana, karşınıza çıkabilecek herhangi bir sağlık sorunu için genellikle bir bütçe ayırmazsınız. Seyahat sağlık sigortası satın alarak, yurt dışı seyahatiniz için belirlediğiniz bütçeyi sağlık harcamalarınıza harcamazsınız. Seyahat sağlık sigortası fiyatları değişkenlik göstermektedir. Sizin ihtiyaçlarınıza ve isteklerinize göre fiyatlarda farklılıklar olacaktır.

Seyahat sigortası ile yurt içi veya yurt dışı seyahatlerinizde kaza veya ani hastalık sonucu oluşabilecek sağlık sorunları riskine karşı poliçe teminatları ile güvence altına alınırsınız. Seyahat sağlık sigortası planları değişiklik gösterebilir. Sigorta, Sigortalının beklenmedik bir şekilde hastalanması, seyahat etmesi veya tedavi görebileceği en yakın sağlık kuruluşuna, Sigortalının ikametgâhının bulunduğu yere seyahat etmesi veya nakledilmesi durumunda tıbbi bakımını kapsar. İhtiyaçlarınıza göre poliçenize farklı teminat seçenekleri eklenebilir.

Seyahat Sağlık Sigortası Yaptırmak Şart mıdır?


Seyahat Sağlığı Sigortası Schengen’e başvuruyorsanız, gerekli kesinlikle gereklidir. Ayrıca “Vize Sigorta” olarak da adlandırılır. 

Seyahat sağlık sigortası sadece zorunlu sigorta olmayıp, yolcuların güvenliğini sağlamak, hastalık veya kaza sonrası gerekli acil hastalık durumlarını teminat altına almak ve örneğin bagajınızın kaybolması gibi durumlarda hayatınızı aksamaması için yapılan sigortadır. ABD ve Schengen başvuruları için zorunluluğu bulunmaktadır. 

Sağlık Sigortası Sorgulaması 


Yurtdışı sağlık sigortası sorgulama işlemini kolaylıkla e-devlet üzerinden yapabilirsiniz. Sorgulaması yapılacak en basit yöntem budur. Bunun için sosyal güvenlik kurumu diye e-devlet arama çubuğundan aratarak ulaşmak yeterli olacaktır.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Sosyal Sorumluluk Projesi

Hiç yorum yok

Yorumlarınızı bekliyoruz

Ads Place

Haber | Sağlık | Diyet | Kadınca | Zayıflama | Spor | Otomobil | Güzellik | Yaşam | Moda | Cinsel Sağlık | Psikoloji |