Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE

Hover Effects

TRUE
HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Header Ad

Son yazılar:

latest

Ads Place

Muhteşem yaz diyeti tavsiyeleri

Yaz mevsimi denildiği zaman akıllara gelen ilk şey yaz diyeti! Hepimizin isteği, yazlık ince kıyafetlerde ve mayoda fit bir gönüm için en k...

Muhteşem yaz diyeti tavsiyeleri

Yaz mevsimi denildiği zaman akıllara gelen ilk şey yaz diyeti! Hepimizin isteği, yazlık ince kıyafetlerde ve mayoda fit bir gönüm için en kısa sürede nasıl kilo vermek. Fit görünmenin yanında önemli olanın sağlıklı bir şekilde kilo vermek olduğunu hatırlatmak isteriz. Hem zihin hem beden olarak zorlanılan bu süreçte size destek olması için muhteşem yaz diyeti tavsiyeleri hazırladık, gelin beraber bakalım.

1. KENDİNİZE İNANIN VE ADIM ATIN

Kendinizi diyet yapmaya ikna etmek en zor adım olabilir. Eğer yaz diyeti uygulamak gibi bir isteğiniz var ise zihninizin bahaneler bulmasına izin vermeden hemen başlayın. Zorlandığınız zamanlarda bu sürecin sonunda iyi hissedeceğinizi kendinize sürekli hatırlatın.  

2. DİYETİSYENE DANIŞIN 

Yaz diyetine başlamaya kararınızı verdiğinize göre ilk adımınız diyetisyene danışmak olabilir. İnternette ve sosyal medyada uygulanacak diyetler ile ilgili bir sürü bilgi bulunuyor. Fakat her bedenin işleyişinin farklı olduğunu unutmayın. Bedeninize nasıl bir diyetin iyi geleceğini bulabilmek için mutlaka bir diyetisyene danışın. Bunun için İzmir diyetisyen uzmanlarından destek alabilirsiniz. 

3. DUYGUSAL YEMEK YEME İHTİYACINIZI FARKEDİN

Yemek yeme isteğimiz sürekli açlık durumumuzdan dolayı oluşmuyor. Duygusal değişimler, vücut alışkanlığı gibi durumlarda bir şeyler yemek ihtiyacını oluşturabiliyor. Bir şeyler yemeyi istediğiniz zaman kendinizi yargılamadan oluşan duygularınızı izleyin. Bu izleme hali, hem aç olmadığınızı fark etmenizi, hem de yemek yeme ihtiyacını oluşturan duygularınızı dönüştürmenizi sağlayacak. Bu konu ile ilgili İzmir diyetisyen tavsiyeleri ile bir yol çizebilir ve kendinizi duygusal yeme isteğinden uzaklaştırabilirsiniz.  

4. HAREKET EDİN

Yaz diyeti uygulamaya karar vermek kadar zorlandığımız bir diğer konu ise hareket etmek! Hareket etmek, spor yapmak kavramları zihnimizde korkunç bir yerde bulunuyor. Diyetisyeninizin kontrolünde uyguladığınız diyetin yanında hareket etmek hem zihninizi hem de vücudunuza iyi gelecek.

Muhteşem yaz diyeti tavsiyeleri


5. KÜÇÜK HEDEFLER BELİRLEYİN

Her alanda kendimize büyük hedefler belirleyerek yola başlamak bizi zihinsel olarak yorarak sıkıştırabiliyor. Bunun yerine küçük hedefler belirleyin. Her hedefe ulaştığınızda bunu kutlayın ve daha motive olmuş bir halde yeni hedefinize başlayın.

6. DEĞERLİ OLDUĞUNUZU HATIRLAYIN

Hazırladığımız tavsiyelerin en önemlisi bu olabilir. Bu haliniz ile de tamsınız. Ve diyet sürecinin sonunda da tam olacaksınız. Sadece kendinizi belki daha iyi hissedeceksiniz. Bu yüzden diyet sürecini kendinize eziyete çevirmeden kendinize değerli olduğunuzu bol bol hatırlatın.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Sosyal Sorumluluk Projesi

Hiç yorum yok

Yorumlarınızı bekliyoruz

Ads Place

Haber | Sağlık | Diyet | Kadınca | Zayıflama | Spor | Otomobil | Güzellik | Yaşam | Moda | Cinsel Sağlık | Psikoloji |