Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE

Hover Effects

TRUE
HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Header Ad

Son yazılar:

latest

Ads Place

THECELIK, Burak The Çelik kimdir?

Menajer ve Prodüktör THECELIK kimdir, gerçek adı ne? Burak Çelik kaç yaşında, şarkıları, Promoları ve Instagram hesabı Son dönemde milyonlar...

THECELIK, Burak The Çelik kimdir?
Menajer ve Prodüktör THECELIK kimdir, gerçek adı ne? Burak Çelik kaç yaşında, şarkıları, Promoları ve Instagram hesabı

Son dönemde milyonlara ulaşarak müzik dünyasına ve sosyal medyaya damga vurmayı başaran THECELIK ile ilgili bilgiler internette araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Peki, THECELIK kimdir ve gerçek adı ne? Burak Çelik kaç yaşında, nereli, şarkıları, işbirlikleriyle Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Müzik için değiştirdiği hayatında yepyeni bir sayfa açan THECELIK, adından her geçen gün daha da fazla söz ettiriyor. Birbirinden hit şarkılarını yayınlamasının yanı sıra beyefendiliği ve iyimserliği ile dikkat çeken başarılı Menajer ve Prodüktör hakkında da pek çok kişi bilgi sahibi olmak istiyor. Bu sebeple de araştırmalar gerçekleştiriyor. Her şarkısı milyonlarca kez dinlenen THECELIK’ e dair detaylar haberimizde okunabilmektedir. 

Peki, THECELIK kimdir ve gerçek adı ne? Burak Çelik kaç yaşında, nereli, şarkıları, işbirlikleri ve Instagram hesabı bu sayfada yer alıyor.

THECELIK’ in gerçek adı nedir?

Özellikle Elektronik müzik dünyasında birçok şarkıcı kendi adını kullanmıyor ya da sadece adı ile mesleğini gerçekleştiriyor. THECELIK sadece adı ile bilinen isimlerden biri. Kendisinin tam adı Burak Çelik’ dir. 

THECELIK Instagram hesabı

Yakışıklı prodüktör internette sosyal medyayı aktif olarak kullanmaktadır. Bununla birlikte hikâye özelliğinide fazlasıyla kullanmaktadır. 3 Milyon 900bin Takipçisi bulunan THECELIK’i @burakthecelik adresinden takip edebilirsiniz.

THECELIK, Burak The Çelik kimdir?


Burak Çelik kimdir?


Elektronik müzik dünyasına adım attıktan sonra zirveye oynayan bir isim olan Burak Çelik Ünlü Oyuncuların ve Influencerların Menajerliğinin yanı sıra Prodüktör ve Müzisyendir. Kendisinin 25 Mayıs 1996 tarihinde doğduğu bilinmektedir. 26 yaşındaki vizyonlu prodüktör ikizler burcu. İstanbul'da ve Amsterdam’da yaşıyor.

THECELIK Müzik Tarzı

THECELIK Elektronik Müzik tarzı adı altında House/Pop ve Dance tarzı şarkılar yayınlıyor. THECELIK İlk Şarkısı Ünlü Prodüktörün ilk şarkısı Hollanda Patentli Plak Şirketi olan Malbec Records etiketi ile ‘’HOUZE’’ dir.Dünya çapında tanınan Burak The Celik birçok ünlü isimle şarkı menajerliği yaptıktan sonra karşımıza harika bir single ile çıktı. Malbec Records etiketiyle yayınlanan ‘’Houze’’ hayranlarına şimdiden merak uyandırmaya başladı. Parça, EDM sahnesinde yüksek bir ivme yakaladı ve BBC Radio 1 ve birçok ünlü DJ'ler tarafından destek aldı. Ayrıca ünlü prodüktörün yepyeni single çalışması ‘’Amsterdam’’ da büyük bir kitleyle çıktı. Tüm Dijital platformlarda yayında olan şarkı, dinleyicilerin algısında tam ortaya oturdu. THECELIK çok yakında klipinin çalışmalarının biteceğini belirterek, tüm dinleyicilerimle yeni vizyonumuzu paylaşmayı büyük heyecanla beklediğini belirtti.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Sosyal Sorumluluk Projesi

Hiç yorum yok

Yorumlarınızı bekliyoruz

Ads Place

Haber | Sağlık | Diyet | Kadınca | Zayıflama | Spor | Otomobil | Güzellik | Yaşam | Moda | Cinsel Sağlık | Psikoloji |