Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE

Hover Effects

TRUE
HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Header Ad

Son yazılar:

latest

Ads Place

Alloblast Kök Hücre Tedavisi ile Gençleşin

Son yılların en gözde ameliyatsız estetik uygulaması nedir şeklinde bir soru ile karşılaşsak vereceğimiz cevap şüphesiz ki allabost kök hücr...

Alloblast Kök Hücre Tedavisi ile Gençleşin

Son yılların en gözde ameliyatsız estetik uygulaması nedir şeklinde bir soru ile karşılaşsak vereceğimiz cevap şüphesiz ki allabost kök hücre tedavisi olur. Etkili sonuçları ile deneyenlerin yüzünü güldüren bu tedavi, cilt problemlerini ortadan kaldıran ameliyatsız estetik uygulamaları listesinin zirvesinde yer alıyor.

Alloblast Kök Hücre Tedavisi Nedir?

Peki, alloblast kök hücre tedavisi nasıl bir uygulama? Daha önceki yazılarımızda sözünü ettiğimiz kök hücre tedavisinden daha etkili sonuçları  olan allabost kök hücre tedavisi deyim yerindeyse cildinizi bebek tazeliğine ulaştıran mucizevi bir işlem.

Genç ve güzel görünmeyi sevenlerin ilk tercihi olan bu tedavi yöntemi ile daha canlı ve daha parlak bir cilde kavuşmak çok kolay. Bildiğiniz gibi kök hücre tedavisi; kişinin kendi dokularından alınan kök hücrelerin laboratuvar ortamında çoğaltılarak tekrar kişiye enjekte edilmesi suretiyle gerçekleştiriliyor. Allabost kök hücre tedavisi ise yenidoğan sünnet derisinde bulunan fibroblast hücrelerin, ileri teknoloji laboratuvarlarda çoğaltılarak uygulamayı yaptıracak olan kişiye enjekte edilmesi şeklinde gerçekleşiyor. Bu ne anlama geliyor diye düşünenler için hemen açıklayalım. İnsanlara ait hücreler zaman içerisinde çeşitli faktörlere bağlı olarak hasar görebiliyor ve özelliklerini kaybederek görevlerini tam anlamı ile yapamayacak duruma gelebiliyor. Oysa yenidoğan sünnet derisinden alınarak çoğaltılan kök hücrelerin dış dünya ile ilişkisi asgari seviyede olduğundan dahası çevresel faktörlere bağlı hasara uğramadığından kişinin kendi kök hücrelerine göre çok daha etkili sonuçlar elde edilmesini sağlıyor. Bu nedenle kişinin kendisinden alınan hücreleri çoğaltma suretiyle gerçekleştirilen kök hücre tedavisi ile kıyaslandığında alloblast kök hücre tedavisi çok daha etkili sonuçlara ulaştırıyor.

Allabost Kök Hücre Tedavisi Nasıl Uygulanır?

Bu tedavide enjekte edilecek olan kök hücreler dışarıdan sağlandığından işlem öncesi mutlaka işlemi gerçekleştirecek hekim ile görüşme yapmanız ve isteklerinizi dile getirmeniz gerekiyor. Kliniğimizde gerçekleştirilen allabost kök hücre tedavisi hekimimiz ile görüşmenizin ardından sizin de istekleriniz ve uygulamadan beklentileriniz dinlenerek talep edilen kök hücrelerin özel sertifika ile profesyonel olarak kliniğimize ulaşması ile devam ediyor. Bu süreçlerden sonra uygulama yapılacak olan kişi için söz konusu hücreler işlem için hazır duruma geliyor.

Ağrılı bir işlem olup olmadığı konusunda endişe taşıyanlar için hemen belirtelim. Bu tedavide oldukça ince kanüller kullanılır ve işlem öncesi anestezik kremler ile cilt dokusunun uyuşması sağlanır. Bu nedenle acı hissi neredeyse hissedilmez. Dahası işlem son derece konforlu ve güvenlidir. Uygulama sonrası yan etki ile karşılaşma ihtimaliniz son derece düşüktür ve bu uygulama rutin hayatınızdaki aktivitelerinizi engelleyecek bir duruma sebebiyet vermez.

Bu uygulamayı profesyonel kliniklerde ve işinin ehli uzmanlar kontrolünde gönül rahatlığı içinde yaptırabileceğinizi ekleyelim. Uzun araştırma süreçlerinin ardından insan sağlığına zarar vermediği kanıtlanan alloblast kök hücre tedavisi, FDA onayı almıştır ve bu sayede güvenilirliğini ispat etmiş bir ameliyatsız estetik uygulamasıdır.

Alloblast Kök Hücre Tedavisinin Etkileri

Sağlıklı bir cilde sahip olmayı ve genç görünmeyi herkes ister. İnsanların bu taleplerini karşılamak için de  ameliyatsız estetik alanında uygulanan pek çok işlem var. Ameliyatsız yüz germe ile kırışıklıklarına karşı önlem alanların sayısı oldukça fazla. Son yıllarda alloblast kök hücre tedavisi ile cildini tazelemek ve gençlik yıllarındaki görüntüsüne ulaşmak isteyenlerin sayısı da bir hayli arttı.

İnsanlar kırışıklıkların ve cilt problemlerinin çözümündeki başarılı sonuçları nedeniyle alloblast kök hücre tedavisini daha fazla talep ediyor. Çünkü bu tedavinin etkililiği ve kalıcılığı cilt yenileme uygulamaları arasında ilk sırada yer alıyor. Ayrıca uygulanması son derece kolay ve güvenli. Ancak altını çizerek tekrar belirtmek isteriz ki bu tedavi mutlaka uzman hekimler tarafından gerçekleştirilmelidir. Alana hâkim ve deneyimli bir hekim kontrolünde, donanımlı kliniklerde uygulanması zorunlu olan bu tedavi, doğru adreslerde gerçekleştirilmesi koşuluyla inanılmaz sonuçlara ulaştırarak sizi daha genç ve daha güzel hissettirir.

Bu uygulama sıklıkla tek seans şeklinde gerçekleştirilir ancak işlem yapılacak kişinin cilt yapısı ve yaşına bağlı kırışıklıklar ile doğru orantılı olarak 4-6 ay sonra tekrarlanabilir. 

Ameliyatsız estetik uygulamalarının belki de en önemli artılarından bir tanesi iyileşme süresinin olmayışı ve uygulamaların sonuçlarının kısa süre içerisinde görülebilir olmasıdır. Bu noktada; alloblast kök hücre tedavisinin sonuçları işlemden hemen sonra gözlenebildiği için daha fazla talep görmektedir.

Alloblast Kök Hücre Tedavisi Ankara

Siz de bu tedavi seçeneği ile cildinizi tazelemek ve yaptırdığınız işlemin daha uzun süre kalıcılığını korumasını istiyorsanız doğru adresin Prof. Dr. Banu Çaycı Kliniği olduğunu bilmelisiniz. Alloblast kök hücre tedavisi fiyatları ile de yüz güldüren kliniğimiz, yılların vermiş olduğu tecrübe ile binlerce kişiye yaptığı küçük dokunuşlar ile her daim sektörün zirvesindedir.

Ameliyatsız estetik kliniklerinde kullanılan malzemeler ve uygulamaların gerçekleştirileceği ortamların sterilizasyonu son derece önemlidir. Bu nedenle işlem yaptıracağınız merkezleri titizlikle araştırmalı ve kararınızı iyi vermelisiniz. Sağlığınıza sizin kadar önem veren merkezimiz, kafanızdaki tüm sorulara cevap bulabileceğiniz profesyonel bir kliniktir. Kırışık cildiniz ile yaşamak zorunda olmadığınızı bilmelisiniz. Haydi! Daha fazla ertelemeyin. Rotanızı kliniğimize çevirin, gençleşmenize yardım edelim.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Sosyal Sorumluluk Projesi

Hiç yorum yok

Yorumlarınızı bekliyoruz

Ads Place

Net Gazete Haber | | Diyet | Kadınca | Zayıflama | Spor | Sağlık | Güzellik | Yaşam | Moda | Cinsel Sağlık | Haber |
Bumerang - Yazarkafe