Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE

Hover Effects

TRUE
HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Header Ad

Son yazılar:

latest

Ads Place

Ersin Köse Farkıyla Afro Dalgası

“Saç değil, yeni bir siz yaratıyoruz.” sloganı ile hizmet veren  Ersin KÖSE,  Türkiye sınırlarında Afrika’ya özgü saç modellerinde moda rüzg...

Ersin Köse Farkıyla Afro Dalgası
“Saç değil, yeni bir siz yaratıyoruz.” sloganı ile hizmet veren Ersin KÖSE, Türkiye sınırlarında Afrika’ya özgü saç modellerinde moda rüzgarları estiriyor. Yenilikçi hizmet anlayışıyla Avrupa standartlarındaki saç modellerini müşterileriyle buluşturmaya devam ediyor. Saç sağlığının ön planda yer aldığı doğal teknik ve yöntemlerle yeni bir siz yaratmaya hazır olun.

Afro Dalgası Nedir ve Nasıl Yapılır?

2015 yılında uygulamasını yaptığımız Afro dalgası modeli kısa sürede popüler hale gelmiştir. Bu uygulamada hem kişinin kendi saçı hem sentetik saç kullanılmaktadır. Uygulama esnasında herhangi bir kimyasal veya yapıştırıcı kullanılmaması sayesinde doğallıktan ödün verilmez. Afro dalgası modeli, saçın dalgalı görünümle hacim kazandığı etkileyici bir modeldir.

Afro dalgası modelleri her geçen gün popülerliğini artırmaya devam ediyor. “Afro dalgası nedir ve nasıl yapılır” sorusunun cevabı uzman ellerde hacimle dalgalanan saçlarda gizleniyor. İnce tutamlar halinde saçın tamamı örülerek başlayan modele, kendinden dalgalı sentetik saçlar eklenerek model tamamlanıyor. Kanekalon maddesinden yapılan sentetik saçlar eklenirken müşterinin isteğine uygun yoğunluğu ayarlayabiliyoruz.

Ersin Köse Farkıyla Afro Dalgası

İstenen hacim ve yoğunluk ayarlandıktan sonra müşterinin yüz şekline göre uygun modelde kesim yaparak son hali veriliyor. Profesyonel ekibimiz tarafından sunulan hizmet, ortalama 3- 5 saat sürede tamamlanmaktadır.

Afro Örgü Tekniği Nedir?

Afro dalgası modelinin ilk aşamasında kendi saçınızla işleme başlıyoruz. Burada kullanılan örgü tekniği cornrows olarak adlandırılan tekniktir. Yaygın olarak bildiğimiz adıyla balıksırtı örgüsüdür. Kendi saçlarınızı ince tutamlar halinde saç dibinden başlayarak balıksırtı tekniğiyle örüyoruz.

Kanekalondan yapılan sentetik saçın eklenmesi farklı teknikler kullanılarak profesyonel ellerde yapılıyor. Kendi saçınızdan ayırt edebilmek çok zor. Bazı amatör ellerde yapılan işlemlerden sonra düğümü andıran boğumları görebilirsiniz. Yanlış yapılan işlemler Afro dalgasının şıklığına gölge düşürecektir.

Afro Dalgasının Bakımı Nasıl Yapılır?

Doğal olarak dalgalı saçları olanlar afro dalgası yaptırdıktan sonra bakım konusunda daha aşina olacaktır. Hacimli ve dalgalı olması sebebiyle afro dalgasının bakımında zorluk yaşanacağı düşüncesi doğru değildir. Eklenen kendinden dalgalı sentetik saçlar, sanılanın aksine kolaylıkla deforme olmadan şeklini uzun süre koruyabilmektedir. Kendi saçlarınıza yaptığınız bakım alışkanlığınızı devam ettirirken dikkat edilmesi gereken, kremsiz ürünleri tercih etmek olacaktır.

Saçım Ne Renk Olursa Olsun İstediğim Rengi Yaptırabilir miyim?

Yeni saç modelini yeni saç rengiyle kullanmak isteyenler gönül rahatlığı ile bu modeli tercih edebilir. Afro dalgasının sunduğu avantajlardan arasında istenen rengi seçme imkanı bulunur. Sunduğumuz farklı renk seçenekleri müşterinin tercihine göre kullanılabilmektedir. Farklı renklerin kombinasyonu ile afro dalgası deneyimini işinin uzmanı ekibimizle yaşayın.

Kendi saç rengini sevenlerin “Renk tonu tutacak mı?” diye kaygılanmasına hiç gerek yok. Orijinal saç rengiyle eklenen sentetik saçların aynı renk tonunda olmasını dileyen müşterilerimize çözüm oluyoruz. Doğallıktan ödün vermek istemeyenler için birebir aynı renk tonuyla Afro dalgasını uyguluyoruz.

Afro Dalgası Kaç Ay Kullanılır?

Saçın uzama süresi kişiye göre değiştiğinden Afro dalgasının kullanım süresi 1- 4 ay arasında değişiklik göstermektedir.

Ersin Köse Farkıyla Afro Dalgası

Afro Dalgası Yaptırdıktan Sonra Yıkama ve Kurutma Nasıl Yapılıyor?

Afro dalgası yaptırdıktan sonra yıkama yaparken küçük nüanslara dikkat edilmesi gerekiyor. Balıksırtı örgü tekniği kullanılmış olmasından dolayı, kremsiz ürünler tercih edilerek yıkama yapılmalı ve iyice durulanmalıdır. Balıksırtı örgü arasında durulanmamış şampuan kalması, kaşıntıya sebep olabileceğinden, keyifsiz bir hal yaratmaktadır.

Dalgalı saçlarda kurutma sırasında tarağınız parmaklarınız olmalıdır. Birbirine yapışmış olan saç dalgalarını ayırmak için tarak kullanmak eklenen saçlarda deformasyon yaratabilmektedir. Afro dalga modelinin şeklini uzun süre korumasını istiyorsak tarak yerine elimizle düzeltmemiz daha sağlıklı olacaktır. Bu işlemler esnasında uzman ellerden yardım almak en doğru yöntemdir.

Afro Dalgası Bitlenmeye Sebep Olur mu?

Afro dalgasının sunduğu dalgalı, hacimli saçlar nedeniyle bitlenme kaygısı taşımak yersizdir. Bitlenmenin sebebi düşünülenin aksine saç modeli değildir. Doğru şekilde düzenli yıkanan saçlarda bitlenme ihtimali yok denecek kadar azdır. Uzun süre saçınızı yıkamamak bitlenmeye davetiye demektir. Bakım veya yıkama yapmaya imkan veren Afro dalgası modeli gönül rahatlığı ile kullanılabilir.

Afro Dalgası Saçlara Zarar Verir mi?

Ersin KÖSE ekibi olarak saç sağlığı bizim için önemlidir. Saçların doğal yapısına zarar verecek kimyasallardan uzak tekniklerle işlemleri tamamlıyoruz. Avrupa standartlarındaki hizmetlerimizi profesyonel ellerde size sunmaktayız.

Afro dalgasının tüm işlemleri uzmanlar tarafından özenle yapılır. Sentetik saçların eklenmesi tamamen doğal yöntemlerle yapılarak, tutkal, kimyevi ürün benzeri ürünler kullanılmadığından saçlara zarar vermemektedir. Afro dalgasının açılması işlemi saçlarınız zarar görmeden kolaylıkla yapılabilmektedir.

Afro Dalgası Fiyatları?

Afro dalgası modelini Ersin KÖSE kalitesi ile deneyimlemek isteyen müşterilerimize 400 TL’den başlayan fiyatlarla hizmet sunmaktayız. Müşterilerin isteğine göre farklı modellerin yapılması kullanılan malzemelerle birlikte işlemlerde farklılıklar yaratmaktadır.

Ekleme yapılması istenen sentetik saç miktarı, farklı renk istekleri, yapılan model gibi kriterlerle fiyatlar değişiklik göstermektedir. Uzman ekibimiz, verdiğimiz hizmetlerle ilgili her türlü konuda memnuniyetle sizlere detaylı bilgi sağlamak hedefiyle çalışmaktadır.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Sosyal Sorumluluk Projesi

Hiç yorum yok

Yorumlarınızı bekliyoruz

Ads Place

Haber | Sağlık | Diyet | Kadınca | Zayıflama | Spor | Otomobil | Güzellik | Yaşam | Moda | Cinsel Sağlık | Psikoloji |