Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE

Hover Effects

TRUE
HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Header Ad

Son yazılar:

latest

Ads Place

Her türlü güzelliğiniz için pratik bilgiler

Cilt bakımı, makyaj ve güzellik uzmanlarının yıllardır kazandıkları tecrübelerle edindikleri pratik bilgiler güzellik meraklısı birçok bayan...

Cilt bakımı, makyaj ve güzellik uzmanlarının yıllardır kazandıkları tecrübelerle edindikleri pratik bilgiler güzellik meraklısı birçok bayanın deyim yerindeyse hayatını kurtarıyor. İşte birbirinden değerli pratik güzellik bilgileri…

Dudak güzelliği
Dudaklarınızın güzelliği için onları sık sık diş fırçası ile ovun, limon sürün, ıslık çalın, sık da sesli harfleri ardı ardına söyleyin.

Şekilsiz saçlar
Çok acele bir yere gitmeniz gerekiyor ve saçlarınız çok şekilsiz. Saçlarınıza on dakikada istediğiniz şekli vermenin bir yolu var. Saçınızdan küçük tutamlar alın. Bunların üzerlerine saç spreyi sıkarak bigudi ile bu tutamları sarın. On dakika sonra bigudileri çıkarın ve saçınızı tarayın. Saçınız kuaförden çıkmış gibi olacaktır.

Limon kürü
Limonlu banyo, teni ince ve yumuşak yaptığı gibi, kan dolaşımın canlandırıp sinirleri sakinleştirir. Su dolu bir banyoya aşağı yukarı 6 limon yeter. Limonların suyunu sıkarak ya da dilim dilim kesip birkaç saat soğuk su içinde bekletin. Sonra bu limonlu suyu banyo suyunuza dökün ve içine girin. Yirmi dakika dinlenip yıkanın.

İri gözenekli ciltlere
Eğer cildiniz iri gözenekli ve pürüzlüyse, kurutulmuş adaçayı ile yapacağınız buhar banyosu yüzünüze çok iyi gelir. Bu banyo gözenekleri küçültüp, pürüzleri yok edeceği gibi iltihaplanmayı da önler.

Hauser kokteyli
Aynı miktarda kereviz, havuç ve elmayı sıkma makinenizden geçirin. Bu karışımda hemen bütün vitamin ve mineraller vardır. Bu kokteylden günde 2 bardak içerek sağlığınızı ve güzelliğinizi korumak yolunda önemli bir adım atarsınız.

Boyun kırışıklığı için
Boynunuzdaki kırışıklıkları ve pürüzleri ortadan kaldırmak için şunları düzenli olarak uygulayın.

1. Kalın bir limon dilimi ile boynunuzu iyice ovun. Limon suyu boyunda 15 dakika kaldıktan sonra bol ılık suyla yıkayın.

2. Boynunuza krem sürmeden önce sıcak suya batırılmış havluyu boynunuza sararak 15-20 dakika bırakın. Kremi de aşağıdan yukarı doğru kaydırmak suretiyle sürün.

3. Her gün sürekli olarak boyun jimnastiği yapın.

Güçsüz saçlara bakım
Saçlarınızın güçlenmesi için bir kâsede yumurtayı iyice çırpın. Birinci şampuandan sonra başınıza dökün. Ovalayarak saç diplerinize iyice yedirin, tekrar yıkayıp durulayın. Saçlarınız hem güçlü hem de pırıl olur.

El bakımı
Vücudumuzun en çabuk yıpranan organı ellerimizdir. Bu nedenle el bakımına çok önem vermemiz gerekir. Evde hazırlayacağınız bir losyon sizi masraftan kurtaracaktır. Bunun için küçük bir şişe gliserin, yarım fincan süt, 6-7 damla kolonya ve yarım limon suyunu karıştırarak bir şişeye kapatın. İki üç gün bekledikten sonra bu karışımı ellerinize sürün.

Pratik modeller
Eğer her sabah aynaya baktığınızda aynı yüzü görmek istemiyorsanız, bunun birden fazla çözümü olduğunu söylemekte fayda var…

İlki zaman kaybetmeden kuaförünüzden randevu almak. Ancak özellikle yaz aylarında çekilen fön her zaman istenen sonucu vermez. Çünkü saçların uçları ya kurumuştur ya da nemden dolayı yaptırdığınız modellerin yerinde bir süre sonra yeller esmeye başlar. Bu yüzden size önereceğimiz ikinci belki de daha pratik bir çözüm var.

Yazın trendi olan saç bantları, bandanalar ve eşarplar hem hızlı bir değişiklik hem de küçük defoları saklamak için birebir. İstediğiniz şekilde tipinizi değiştirmenize yardımcı olurken saçlarınızı kestirerek daha sonra pişman olmanızı da önlüyor.

Üstelik bazen sadece bir saç tokası bile tipinizi tamamen değiştirmek için yeterli. Özellikle sıcak yaz günlerinde ideal olan ise saçları topuz ya da atkuyruğu şeklinde toplamak.

Saç modeli güneş gözlüğü ve eşarplar da farklı bir havaya bürünebiliyor. Eğer saçlarınıza çekidüzen vermek için yeterince zamanınız yoksa o zaman size önereceğimiz tek şey yazın da favorisi olan şapkalar ya da örgü bereler…

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Sosyal Sorumluluk Projesi

Hiç yorum yok

Yorumlarınızı bekliyoruz

Ads Place

Net Gazete Haber | | Diyet | Kadınca | Zayıflama | Spor | Sağlık | Güzellik | Yaşam | Moda | Cinsel Sağlık | Haber |
Bumerang - Yazarkafe