Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE

Hover Effects

TRUE
HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Header Ad

Son yazılar:

latest

Ads Place

Hamilelik Rehberi artık daha kapsamlı

Anne adaylarının hamilelik sürecini yakından takip eden, benzer süreci yaşayan kişilerle fikir alışverişi yapmasını sağlayan ve birçok soruy...

Anne adaylarının hamilelik sürecini yakından takip eden, benzer süreci yaşayan kişilerle fikir alışverişi yapmasını sağlayan ve birçok soruya yanıt veren Hamilelik Rehberi uygulaması güncellendi. Yeni güncelleme ile uygulama sohbet kulübü, doğuma hazırlık çantası, hamile egzersiz videoları, tekme sayacı ve günlük tutma gibi özelliklere kavuştu.

Anne adayları, hamilelikle ilgili merak ettikleri her türlü sorunun yanıtını onlar için özel olarak tasarlanan 'Hamilelik Rehberi' ile alıyor. Hamilelikle ilgili her konuda doktor ve uzman görüşleri, tavsiye, yorum ve önerilerde bulunan uygulama anne adaylarının önemli bir desteğe ve danışmana ihtiyacı olduğu düşüncesiyle yola çıkan Op. Dr. Serkan Oral ve uzman ekibi tarafından hazırlandı.

Kullanıma sunulduğundan bu yana günümüze kadar 250 binden fazla kullanıcı tarafından indirilen ve aktif olarak kullanılan uygulama, hamilelik sürecinden sonra da annelere yardımcı olmaya devam ediyor. Annelerin bebekleriyle yeni bir hayata adım atmalarını da düşünen bu özel uygulama, doğum sonrasında da bebeklerin tüm gelişim evrelerini takip edilebileceği ve bilgilere ulaşılabileceği özel bir dünyaya dönüşüyor. Kısaca Hamilelik Rehberi her zaman ve her şartta anne adayları ve annelerle yol almaya devam ediyor.

Güncelleme ile yeni özellikler geldi

Hamilelik Rehberi'nin yeni güncellemesi, profil kodu sistemiyle anne adaylarının eşlerinin de hamilelik sürecini takip edebilmesini sağlıyor. Uygulamada aynı zamanda sohbet kulüplerinde sohbet etme ve arkadaş edinme özelliği de kullanıma sunuldu.

Uygulama, yeni güncelleme ile anne adaylarına doğum çantası hazırlama, kendi alışveriş listesini oluşturma, hamilelik haftasına göre egzersiz videoları, tekme sayacı ve günlük tutma gibi özellikler de sunuyor.

Anneler ve anne adayları sohbet kulüplerinde tecrübelerini paylaşıyor

Yeni eklenen sohbet özelliğinde anneler ve anne adayları kulüplerde sohbet ederken bilgi ve tecrübelerini paylaşabilecekler. "Anketlerim" bölümünde ise her türlü konuda anket oluşturulabiliyor ve merak edilen konularda diğer anne ve anne adaylarının fikirleri uygulama üzerinden öğrenilebiliyor.

Hamilelik yogası da var

Uygulamaya yeni eklenen "Haftanın Egzersizi" özelliği anne adaylarına Hamilelik Yogası videoları ile ev konforunda egzersiz yapma imkanı sunuyor. Bu bölümdeki içerikler Hamile Yogası ve Hamile Pilatesi uzmanı Banu Değer tarafından hazırlanıyor.

Doğum planlaması da mümkün

"Doğuma Hazırlık" bölümü anne adaylarına kendi alışveriş listesini oluşturup, doğum çantasını hazırlamasını sağlıyor. Doğum yöntemleriyle ilgili makalelerin yer aldığı bu bölümde "Doğum Planım" sayesinde doktora ve doğum ekibine anne adayları kendilerini daha iyi ifade edebileceği istekleri listeleyebiliyor. Bu eşsiz özellik sayesinde hazırlanan planı yazdırarak doktorla paylaşılabiliyor.

Minik yavruların tekmeleri de sayılıyor

Anne adayları uygulama ile karınlarındaki bebeklerin tekmelerini "Tekme Sayacı" sayesinde sayabiliyorlar. Bu tekme sayıları anne adaylarının günlüğüne otomatik olarak kayıt ediliyor. Benzer şekilde kilo takibi ve tansiyon takibi de yine uygulama üzerinden yapılabiliyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Sosyal Sorumluluk Projesi

Hiç yorum yok

Yorumlarınızı bekliyoruz

Ads Place

Net Gazete Haber | | Diyet | Kadınca | Zayıflama | Spor | Sağlık | Güzellik | Yaşam | Moda | Cinsel Sağlık | Haber |
Bumerang - Yazarkafe