Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE

Hover Effects

TRUE
HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Header Ad

Son yazılar:

latest

Ads Place

Arkadaşlık Siteleri Güvenilir Midir?

Club505 ve Tinder benzeri arkadaşlık siteleri , kalbinizdeki ve hayatınızdaki boşluğu tam anlamı ile kapatmaya yarayan bir dünya olarak bil...

Club505 ve Tinder benzeri arkadaşlık siteleri, kalbinizdeki ve hayatınızdaki boşluğu tam anlamı ile kapatmaya yarayan bir dünya olarak bilindiğinden, herkes bu dünyalara resmen akın etmektedir. Hatta belirli bir kısım ise “dur ben bir arkadaşa bakıp çıkayım” derken hayatının aşkını bile bulabilmektedir. Bu durumların da yaşanması ile birlikte, evde kalanlar, sevgili bulamayanlar bu sitelere yönelerek mutlu bir birlikteliğin ilk adımı atmışlardır. Ancak herkes mutlu olmayabiliyor. Bunun sebebi ise ‘ üye oldum aha yağacak taliplerim’ düşüncesi ile hiç özenilmeden bir içerik eklenmektedir. Hâlbuki çöpçatanlık sitesi herkese açık bir dünya evi olsa da arada çürük domateslerin çıkması da Allah’ın emri olabiliyor.


Arkadaşlık Sitesi Profili Nasıl Olmalıdır?

Bir profil hayal edin, o profili beğendiniz mi? Beğenmediyseniz beğeneceğiniz şekilde yeniden hayal edin. Üye olduğunuz sitede de durum aynen bu şekilde devam edecektir. Profilinizin öncelikli olarak size hitap etmesi gerekmektedir. Daha sonrasında ise dışarıya yönelik bir içerik girişi yapabilirsiniz. İçeriğe genel olarak eğitim durumunuzu, yaşadığınız şehri, okuduğunuz okulu yazmanız her zaman bir avantajı beraberinde getirecektir. Örneğin profilinizde yer alan ‘ İstanbul Teknik Üniversitesi ‘ ibaresi hem orada eğitim alan birinin dikkatini çekmesine yardımcı olacaktır hem de oraya ilgisi olan birinin dikkatini çekmeyi başaracaktır. Arkadaşlık sitesinde bu bakımdan da içerik önemli bir yere sahip olacağından kişilerin dikkate alması yuva kurması ile eş değere sahiptir.

Sevgili Olma Sürecinde Nasıl Bir Yol İzlenmelidir?

Sevgili olma sürecinde elinize geçen ilk fırsatı değerlendirmeniz sürecin daha hızlı gelişmesine olanak sağlayacaktır. Bu bakımdan da etkileyici giriş+ karizmatik / tatlı davranışlar+ güzellik/ yakışıklılık = Mutlu bir sevgililik adı altında basit bir denklem olarak bilinmektedir. Bu bakımdan da arada bir faktörün bile olmaması sevgililiğin de başlamadan bitmesine olanak sağlayacaktır. Bir de yaş farkının, cinsel tercihin fazlası bir önem taşımadığı bu sitelerde zenginlik, fakirlik unsuru da pek ön plana çıkmamaktadır. Yani, zengin sevgili nasıl bulunur, zengin koca nasıl yapılır falan gibi sorular ile de üyelik açan kişiler mevcuttur. Ancak sınıf farkı yaşanmamakta ancak herkesin de zevkine isteğine ve cinsel tercihine de saygı gösterilmekte olduğundan her bir unsur aşk olduğu sürece sıkıntı olmamaktadır.

Club505’te Güvenilirlik Unsuru

Her şey tamam, sevgilin var, mutlusun ve artık değişik düşüncelere daldın ve yüzlerce akıl tek bir soru: Buralar güvenilir mi? Güvenilirlik unsuru kişileri bağlayan ancak kişilerin meydana getirdiği bir unsur olarak değerlendirildiğinden bilgileriniz üçünü kişiler ile paylaşılmamakta aynı zamanda da sizin görmelerini istediğiniz kadar dışarı ile paylaşılmaktadır. Bu bakımdan da güvensizlik sorunu ortadan kalkabilirken, bu sorunu insanların çıkarabileceğini de unutmamanız gerekmektedir. Ayrıca Club505’ten söz etmişken; sitenin sık sorulan sorular sayfasına göz attığımızda global bankaların tercih ettiği benzer güvenlik teknolojilerini kullandıklarını görebiliyoruz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Sosyal Sorumluluk Projesi

Hiç yorum yok

Yorumlarınızı bekliyoruz

Ads Place

Net Gazete Haber | | Diyet | Kadınca | Zayıflama | Spor | Sağlık | Güzellik | Yaşam | Moda | Cinsel Sağlık | Haber |
Bumerang - Yazarkafe