Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE

Hover Effects

TRUE
HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Header Ad

Son yazılar:

latest

Ads Place

Örümcek Ağı Estetiği İle Ameliyatsız Yüz Gerdirme

Gelişen teknoloji estetik operasyonlar için de birçok kolaylık sağlıyor. Son dönemde öne çıkan yöntemler arasında örümcek ağı estetiği olara...

Gelişen teknoloji estetik operasyonlar için de birçok kolaylık sağlıyor. Son dönemde öne çıkan yöntemler arasında örümcek ağı estetiği olarak da adlandırılan iple yüz germe işlemleri var. Yüz bölgesinde çevresel faktörler, yaşlanma, yerçekimi gibi sebeplerden oluşan sarkma ve çizgilere çözüm üreten işlem, Uzm. Dr. Hande Ulusal'ın bildirdiği üzere ameliyatsız işlemler arasında hızlı sonuç vermesi ve dayanırlığının uzun süreli olması sebebiyle örümcek ağı estetiği güvenilir yöntemler arasındadır.


İple Yüz Germe Kimlere Tavsiye Edilmektedir?


Yüz bölgesinde sarkmalardan şikayetçi olan herkesin tercih edebileceği gibi henüz genç yaşlarda olup yüz hatlarını korumak, ilerleyen yaşlar için önlem almak isteyen kişiler için de uygun bir uygulamadır.


İple Yüz Germe Nasıl Yapılır?


Bir saatten kısa süren uygulamada lokal anestezi kullanılarak cildin üst tabakasına PDO ismi verilen anti alerjik ipler ile girilmesi sağlanır. Vücutta reaksiyon oluşturmayan cerrahi ipler minimal bir iğne ile cildin altına örümcek ağını temel alan prensiple işlenir. Böylelikle bölgedeki sarkma ve esneklik kaybının önüne geçilir.

Örümcek Ağı Estetiğinin Tercih Edilme Sebepleri Nelerdir?

Örümcek ağı yönteminin tercih edilmesinde başlıca sebepler ameliyat gerektirmeyen bir uygulama olması, işlemden sonra hastalarımızın günlük yaşantısına devam edebilmesi, lokal anestezi sebebiyle ağrı ve acı duyulmaması tüm bunların yanında kalıcılığının da muadillerine oranla daha uzun süreler vaad etmesidir. Oldukça modern bir uygulama olan bu yöntem ile herkes yüzündeki sarkma ve çizgilerden kurtulabilir, risk almadan aradığı tazelenmiş cilde kavuşabilir. Uygulamanın gözle görülür fark yaratmasının yanısıra doğal sonuç vermesi sebebiyle estetik uygulama ile bu sonuca ulaşıldığı anlaşılmaz.

Tedavi Sonrasında Oluşabilecek Yan Etkiler Nelerdir?

İple yüz germe işlemleri arasında en risksiz uygulamalardan biri olan örümcek ağı yönteminde oluşabilecek yan etki ihtimali yok denecek kadar azdır. Yüzde küçük morluklar yahut hafif şişmeler dışında herhangi bir yan etki gözlemlenmez. Bu etkiler de oldukça kısa sürelidir ve işlemin yapıldığı gün içinde dahi sosyal yaşam aksamaz. Kişilerin işlem sonrası yaşam kalitesi, yeme içme kültürleri tedavinin kalıcılığında etkilidir. Asıl etki üç ay ile altı ay arasında kendini göstermeye başlar.

Tedavi Sonrası Tavsiyeler

Tedavi sonrasında dikkat edilecek şeylerin başında mimikler gelmektedir. Mimik hareketlerinde dikkatli davranılmalı, ağzın çok gerileceği ifadelerden kaçınılmalıdır. Başın dik tutulması da ağrıları azaltan etmenler arasındadır.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Sosyal Sorumluluk Projesi

Hiç yorum yok

Yorumlarınızı bekliyoruz

Ads Place

Haber | Sağlık | Diyet | Kadınca | Zayıflama | Spor | Otomobil | Güzellik | Yaşam | Moda | Cinsel Sağlık | Psikoloji |