Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE

Hover Effects

TRUE
HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Header Ad

Son yazılar:

latest

Ads Place

Kusursuz görünmek isteyen gelinlerin gizli silahı

Her gelin adayı düğün günü kusursuz görünmek ister. Kusursuz görünüm için artık gelin adaylarının gizli silahı bakımlı ve stil sahibi tırnak...

Her gelin adayı düğün günü kusursuz görünmek ister. Kusursuz görünüm için artık gelin adaylarının gizli silahı bakımlı ve stil sahibi tırnaklar. Gelin adayları tırnak seçimini yaparken düğün pastasından, gelin çiçeğinden ilham alıyor. Düğün günü tırnaklarda bir sürpriz ile karşılaşmamak için ise prova yapmanın önemine vurgu yapılıyor.

Kadınlar düğün günlerinde, gelinlikten saç ve makyaja, mekândan ikrama kadar her şeyin baştan sona mükemmel olmasını istiyor. Her kadının hayali muhteşem bir gelinlik ile dünya evine girmek.

Gelinliğin tamamlayıcısı ise gizli bir detay gibi görünen bakımlı ve stil sahibi tırnaklar, gelinlerin düğün hazırlıkları öncesi yapılacaklar listelerinde ilk sıralarda yer almaya başladı. Gelin adaylarının düğün günleri için tırnak seçerken, düğün pastasından ya da gelin çiçeğinden bile ilham alabileceği tüyosunu veren Kalıcı Makyaj ve Güzellik Uygulamaları Uzmanı Emsal Doğan, prova yapmanın önemine vurgu yaptı.

Son Ana Bırakmayın!

Makyajda olduğu gibi tırnaklarda da gelinlerin kendilerini bu konuda uzman birinin ellerine bırakmaları gerektiğini belirten Emsal Doğan; "Evlilik gününden en az 20 gün önce gelinlerin istedikleri model ve desenleri belirleyerek prova için gelmelerini öneriyoruz. Hayallerindeki şekil, uygulama sırasında onları mutlu etmezse, başka tasarım bulmak için vakit kazanmış oluyoruz. Uygulamayı ise düğün gününden 3 gün önce yaptırmaları yeterli. 3 gün önce uygulatmaları önemli, çünkü gelinlerimizin tırnaklarına alışma süreçleri olacak" ifadelerini kullandı.

Konseptinizi Belirleyin!

Gelinlerin tırnak konseptlerini belirlerken, düğünün önemli unsurlarından ilham alabileceklerini ifade eden Doğan; "Gelin çiçeğinize, evlilik yüzüğünüze ya da pastanıza uygun tırnaklar yaptırabilirsiniz. Çiçeği her zaman elinizde taşıyamazsınız ama tırnaklarınızda taşıyabilirsiniz. 3 boyutlu çiçeklerle bezenmiş tırnaklarla fark yaratabilir ya da renkli çiçek desenler ile zevkinizi ortaya koyabilirsiniz. Eğer evlilik yüzüğünüzde çok gösterişli taşlar yoksa gösterişli taşlardan oluşan bir tırnak tasarımı da tercih edebilirsiniz" dedi.

Karakterinize Uygun Rengi Seçin!

Masumluğun ve mükemmeliyetin simgesi beyaz rengin, gelinlerin en çok tercih ettiği renkler arasında birinci sırada olduğuna vurgu yapan Doğan; "Bu yıl modern ve trendlere uygun görünmek isteyen gelinlere önerim gülkurusu, metalik altın ve gümüş renklere de şans vermeleri. Feminen taraflarını ön plana çıkarmak isteyen gelinlere önerim farklı tasarımlarda klasik frenchin taşlarla süslenmiş versiyonları, metalik ve asimetrik frenchler kullanabilirler." açıklamasında bulundu.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Sosyal Sorumluluk Projesi

Hiç yorum yok

Yorumlarınızı bekliyoruz

Ads Place

Net Gazete Haber | | Diyet | Kadınca | Zayıflama | Spor | Sağlık | Güzellik | Yaşam | Moda | Cinsel Sağlık | Haber |
Bumerang - Yazarkafe