Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE

Hover Effects

TRUE
HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Header Ad

Son yazılar:

latest

Ads Place

Bakırköy İngilizce Kursu Hizmet Desteğimiz

Dil eğitimi alanında öncü bir kuruluş olarak hizmet desteği sağlamaktayız. Her bireyin tam zamanlı olarak yabancı diller içinde İngilizce öğ...

Dil eğitimi alanında öncü bir kuruluş olarak hizmet desteği sağlamaktayız. Her bireyin tam zamanlı olarak yabancı diller içinde İngilizce öğrenebilmesi için çok yönlü anlatım kabiliyetine sahip eğitmenler ile sunumlar gerçekleştirmekteyiz.

Bakırköy ilçesinde kursumuzu açtığımız günden bugüne profesyonel eğitim kurallarına odaklı olarak İngilizce öğrenmek isteyenlere özel programlar sunmaktayız. Her türlü yabancı dil kavrama programına sahip olarak başvuran öğrencilerimize eğitim desteği vermekteyiz.

Bakırköy İngilizce kursu konusunda daima destekleyici ve geliştirici eğitimler çerçevesinde hizmet sunmaktayız. Bu yüzden kursumuza kayıt yaptırmak ve kurs hizmetimizden yararlanmak için kurumumuz yetkilileri ile görüşebilirsiniz.

Profesyonel Eğitmenler ile Gündüz ve Akşam İngilizce Öğrenimi

Farklı periyotlar çerçevesinde gündüz ve akşam eğitimlerimize kayıt yaptırmanız mümkün olmaktadır. Mevcut süreçler dahilinde yabancı dil eğitimi almak için bizlerin kurs eğitmenlerini tercih ederek, kaliteli İngilizce öğrenimi sağlayabilirsiniz.

Aynı zamanda hakim olduğunuz İngilizce derecenizi kurumumuzun kurslarına dahil olarak daha kapsamlı bir biçimde geliştirebilirsiniz.

Ana dilden farksız bir tutumla İngilizce eğitimi almak ve süreklilik halinde konuşma pratiğine sahip olmak içinde profesyonel kursumuza kayıtlarınızı yapmamızı talep edebilirsiniz.

Bakırköy İngilizce Kursu ve Özel Program Sistemi

Türk Amerikan Derneği kapsamında memnuniyet önceliğimiz ve özel program sistemine bağlı yabancı dil eğitim merkezi olmaktayız. Kurs bünyemiz çerçevesinde nitelikli İngilizce eğitim koşulları sağlamaktayız.

Bu sebeple Bakırköy alanında hizmet veren kursumuzla bağlantıya geçerek, istediğiniz eğitim sistemimize kayıt yaptırabilirsiniz. İngilizce kursu veren alanımız uzman yetkililer eşliğinde sizlere hizmet vermektedir.

Ayrıca kayıtlarımız dahilinde hiçbir yaş sınırı olmamakla birlikte merkezimizi konumumuza ulaşımda son derece rahat olmaktadır. Bunun için modern eğitim programlarını hazırlayan nitelikli İngilizce öğretim görevlilerimiz ile sizlere kesintisiz hizmet sağlamaktayız.

Yabancı Dil Eğitimi Kursumuz Kurumsal Prosedürlerle Hizmetinizde

Kurumsallık anlayışımız ile sizlerin İngilizce dilini kısa zamanda öğrenmeniz için çaba sarf etmekteyiz. Profesyonel prosedürler üzerine kurulu olan kurs alanımıza başvurarak, sizlerde kendi iş alanınızda ve normal yaşantınızda İngilizceyi seri bir dille konuşabilirsiniz.

Kursumuzun önemsediği eğitim ve anlatım programları çerçevesinde yabancı dil öğrenimini bizlerle tamamlayabilirsiniz. Sizlere özel programlar düzenleyen kursumuz, kurumsal çalışma şartlarına bağlı İngilizce eğitmenleriyle hizmet sağlamaktadır.

Hizmet desteğimiz ve kurs kayıt bilgilerimiz için merkezi alanımıza ulaşım sağlayarak, ön görüşme yapabilirsiniz. Bu alanda kayıtlarımız devam etmekte olup, en güncel prosedürler eşliğinde tarafınıza bilgi sunumlarımızı yapmaktayız.

Gündüz ya da akşam İngilizce eğitimlerimizin kayıt fiyatları değişmemekle birlikte cazip rakamları içermektedir. İngilizce öğrenmek için kursumuza kaydınızı gerçekleştirmemizi isteyebilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Sosyal Sorumluluk Projesi

Hiç yorum yok

Yorumlarınızı bekliyoruz

Ads Place

Haber | Sağlık | Diyet | Kadınca | Zayıflama | Spor | Otomobil | Güzellik | Yaşam | Moda | Cinsel Sağlık | Psikoloji |