Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE

Hover Effects

TRUE
HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Header Ad

Son yazılar:

latest

Ads Place

Tıbbi ve Medikal Yüz Maskelerinde ISO 13485

Tıbbi ve cerrahi koruyucu yüz maskeleri, bakteriyel FİLTRASYON verimliliğine bağlı olarak Tip 1 ve Tip 2 olmak üzere iki ana gruba ayrılır....

Tıbbi ve cerrahi koruyucu yüz maskeleri, bakteriyel FİLTRASYON verimliliğine bağlı olarak Tip 1 ve Tip 2 olmak üzere iki ana gruba ayrılır. Her tür için farklı bileşenler olması gerekir. Tıbbi cerrahi yüz koruyucu yüz maskeleri, ameliyathanelerde, sağlık hizmetlerinin gerçekleştirildiği tıbbi ortamlar ile benzer gereksinimlerin bulunduğu ortam veya tüm çalışma ortamını korumak için geliştirilmiştir. ISO 13485 standardı, bağlı bulunduğu şartlar ile koruma düzeylerine sahip tıbbi cerrahi yüz maskesi üretimi için uyulması gereken kuralların dokümante edilmesi bir nevi tarifinin yazılması gibidir. Minimum özellikle açısından tıbbi yüz koruyucu yüz maskeleri, hastalar için, özellikle salgın veya dünya sağlık örgütünün PANDEMİ olarak kabul ettiği durumlarda, toplumda enfeksiyon yayılma hızının azaltmak için kullanılabilmektedir.

Tip 2 koruyucu yüz maskeleri öncelikle sağlık uzmanları tarafından bir ameliyathanede veya benzer ihtiyaçları olan başka bir tıbbi ortamda kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentilerini anlamak, beklentileri en uygun çözümlerle karşılamak, müşterilerimizi kalıcı kılmak, sık müşteri ziyaretleri yapmak, son kullanıcılarla doğrudan temas kurmak, müşteri şikayetlerini röportaj ve anket, şikayet gibi çeşitli yollarla düzenli olarak gözden geçirmek konuyla ilgili olarak müşteriye dönün ve müşterilerimizin kalite yönetimi nedeniyle herhangi bir maddi veya manevi zarar görmesine izin vermemek, müşterilerimizi şirketimiz ve ürünlerimiz hakkında sürekli bilgilendirmek, müşterilerimizi ürünlerin kullanımı hakkında sürekli bilgilendirmek ve hangi ürünlerin hangi alanda kullanılacağı, müşterilerimizin tezgah altı ürünlere karşı farkındalığını artırmak ve bu tür üreticilere karşı yasal mekanizmalar oluşturmak.

Müşterileri iş ortakları olarak görmek, farklı sektörlerdeki farklı müşterilerimiz için özel ihtiyaçlarını karşılamak üzere şartlara uygun hijyenik ve sağlıklı maske üretimi sağlamak, sahip olduğumuz ISO 9001:2008 KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ BELGESİ'NİN yükümlülüklerini yerine getirmek ve neredeyse hatasız üretim planlama şeklinde öngörülebilir. Üretim verimliliğini sağlamak, şirketin orta ve uzun vadede kârlılığını artırmak, sürdürülebilir büyüme için rasyonel yatırımlar yapmak, her alanda uzmanlarla çalışmak, ISO 45001 İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ ile ilgili tüm gereklilikleri yerine getirmek ve taviz vermemek, çalışanlarımızın memnuniyetini artırmak, onları işin bir parçası haline getirmek Sorumluluğu tüm çalışanlarımızla paylaşmak, ekip ruhunu geliştirmek amacıyla şirket çalışanları ile ortak faaliyetler düzenlemek, tüm çalışanlarımızı karar alma süreçlerine dahil etmek mekanizması, İnsan kaynakları Gerekli yatırımı yapmak, tüm çalışanların kalite politikasını içselleştirmesini sağlamak amacıyla ekip olarak hareket etmenin menimin farkında olmak gerekmektedir.

Evlat Edinicinin Kalite Sistemindeki kavram ve ilkeleri tam olarak anlamak için sürekli ve planlı eğitim yapmak, insanların sağlığını aldığımız bilincini asla kaybetmemek, yaptığımız işe ve harcadığımız çabalara saygı göstermek, saygı göstermek ve içinde bulunduğumuz çevreyi korumak ve uzlaşmak için: adlbelge.com “Tıbbi Cihaz Üreticisi Kalite Yönetim Sistemi Sertifikası”. Hijyenik Çalışma ortamından ürünlerimizin insan sağlığını koruduğu ve bunu asla unutmadığının bilincinde olmak, yükümlülüklere uymak ve bunlardan ödün vermemek. Vize vermemek, müşterilerin beklentilerini karşılayacak Ar-Ge faaliyetlerine devam etmek, sürekli gelişim mantığı çerçevesinde kendimizi rakip olarak görmek ve mevcut konumumuzu aşmak için sürekli mücadele etmek ve gelişimi sürdürülebilir kılmaktadır.

Teknolojik gelişmeleri takip etmek, düzenli olarak üretim süreçlerini yenilemek, kaliteden asla ödün vermemek, müşterilerine en uygun fiyata hedeflenen kaliteyi sunmak, küresel pazarı hedeflemek ve küresel olarak var olmamızı sağlayacak fiyat-kalite dengesini sağlamak. Tüm performans testleri nihai ürün veya nihai üründen alınan parça üzerinde yapılmalıdır. Bu durumda, hammadde üzerinde yapılan testler, satın alınan maskenin nihayetinde standardın gereksinimlerini karşıladığını garanti etmez. Ticari faaliyetlerimizin her aşamasında müşterilerimizle organizasyonumuz arasında karşılıklı saygı, sevgi ve güven ile güçlenen ilişkilerimiz, kalite kavramının gerçekten karşılık gelmesini sağlamıştır. Ürünlerinin en değerli hazine olan insan sağlığını korumak için kullanıldığının bilincinde olan, ISO 13485 için hazırlanan “Kalite Politikası” ile müşterilerine en az hata ile mümkün olabilecek en iyi hizmeti ulaştırma ilkesi benimsenmeli ve duyurulmalıdır.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Sosyal Sorumluluk Projesi

1 yorum

  1. ISO 13485 belgeli maskeler ilk zamanlar daha kaliteliydi. Zamanla fiyat düşmeye ve sanki kalitede düşmeye başladı.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı bekliyoruz

Ads Place

Net Gazete Haber | | Diyet | Kadınca | Zayıflama | Spor | Sağlık | Güzellik | Yaşam | Moda | Cinsel Sağlık | Haber |
Bumerang - Yazarkafe