Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE

Hover Effects

TRUE
HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Header Ad

Son yazılar:

latest

Ads Place

Yaşam Alanlarınızın Atmosferini Değiştirmek İster misiniz?

Oda kokusu seçenekleri, yaşam alanlarınızda ferah bir atmosfer yaratmak için ideal ürünlerdir. Koku duyumuz 24 saat boyunca aktif olduğu içi...

Oda kokusu seçenekleri, yaşam alanlarınızda ferah bir atmosfer yaratmak için ideal ürünlerdir. Koku duyumuz 24 saat boyunca aktif olduğu için psikolojimiz üzerinde de etkilidir. Çubuklu oda kokusu, oda parfümü, kokulu mum ya da oda spreyi kullanarak huzurla uyuyabileceğiniz yaşam alanlarına merhaba diyebilirsiniz. Sevdiğiniz kokuları yaşam alanlarınıza taşıyarak stresten uzaklaşabilir ve pozitif hisler ile dolup taşabilirsiniz. Yataş Bedding’in farklı koku seçeneklerini barındıran ürünleri ile dilediğiniz ortama ferah ve temiz bir hava kazandırabilirsiniz.

Farklı Koku Yayılım Özelliklerini Tercih Edin

Mekandaki kokuları değiştirmek için oda parfümü ya da kokulu mum tercih edilebilir. Her ürünün koku yayma seviyesi ve süresi farklılık gösterir. İhtiyaç duyduğunuz koku yoğunluğuna göre koku seçeneklerine yönelerek farklı aromaları yaşam alanlarınıza taşıyabilirsiniz. Farklı oda kokusu seçenekleri ile huzurlu ve sakin mekanlar oluşturabilirsiniz. Mekanların temasına uygun olarak pek çok koku seçeneğinden yararlanabilirsiniz.

Çubuklu Kokular ile Ferahlığı Keşfedin

Kokulu çubuklarla mekanın atmosferini değiştirmek Hindistan’dan yayılan bir gelenektir. Bu geleneği yaşam alanlarınıza taşıyarak ortam kokularını dengeleyebilir ve ferah mekanlar yaratabilirsiniz. 100 ml’lik çubuklu oda kokuları 45 gün kadar ferah ve taze bir atmosferle buluşmanızı sağlar. Kişisel zevklerinize göre farklı aromaları tercih edebilirsiniz. Yataş Bedding’in Ocean Aqua, Sandalwood, Powder, Amore ve Amber seçenekleri ile kokulu oda çubukları temiz ve huzurlu kokularla buluşmanıza yardımcı olur. Bu oda kokusu, özel çubuklar sayesinde mekana aşama aşama yayılır. Koku yoğunluğu mükemmel bir şekilde dengelendiği için ortamdaki stres faktörlerinden kolaylıkla uzaklaşabilirsiniz. Odadaki koku yoğunluğunu arttırmak için ürünü doğru bir şekilde kullanmanız gerekir. Kokulu çubuk şişesinde bulunan mantar tıpayı sağa ve sola çevirerek çıkartabilirsiniz. Kutuda yer alan özel çubukları şişeye yerleştirmelisiniz. Çubukların kokuyu emmesi ve tüm ortama yayabilmesi için 48 saat gerekir. Bu süre geçtikten sonra çubukları ters bir şekilde şişeye koyabilirsiniz. İki günde bir çubukların pozisyonunu değiştirerek şişedeki kokunun ortama etkili bir şekilde yayılmasını sağlayabilirsiniz.

Sprey Kokularla Kumaşlarınıza Hoş Kokular Kazandırın

Kokulu çubukların sprey formlarına da ulaşarak yaşam alanlarınıza capcanlı kokular kazandırabilirsiniz. Yataş Beddign’in sprey oda kokusu çeşitleri, mekana ferah bir hava katmakla kalmaz. Bu ürünleri kumaşlar üzerinde de kullanabilirsiniz. Kumaşlar üzerine uzak bir mesafeden püskürteceğiniz kokular, huzurlu uyku ortamları yaratmanıza da yardımcı olur. 400 ml’lik sprey oda kokusu çeşitlerini uzun süre kullanabilirsiniz. Böylece ortam atmosferini düzenleyebilir, kötü kokulardan uzak bir yaşam alanı yaratabilirsiniz. Sprey ürünleri odanın büyüklüğüne göre bir iki kez sıkmanız yeterlidir. Sprey ürünler sayesinde birkaç saat boyunca hoş kokularla sarabilirsiniz. Sandal ağacı gibi koku içerikleri daha huzurlu ve sakin hissetmenize yardımcı olur. Bu ürünleri yatak odası gibi alanlarda tercih ederseniz uykuya dalma sürecinizi kolaylaştırabilirsiniz. Kaliteli ve deliksiz uyku süreçleri için size pozitif duyguları hatırlatan koku seçeneklerine yönelebilirsiniz.

Koku Setleri ile Tertemiz Kokan Mekanlar

Çubuklu oda kokusu ile kokulu mumlardan oluşan setlerle yaşam alanlarınızdaki taze ve ferah kokuyu daha uzun süre koruyabilirsiniz. Yataş Bedding’in koku setlerini sevdiklerinize hediye olarak sunabileceğiniz gibi mekana hoş bir dekorasyon stili katmak için de kullanabilirsiniz. Koku setlerinde bulunan çubuklu oda kokusu miktarı 100 ml’dir. Kokulu mum ise yaklaşık 20 saat kadar yanarak mekana hoş kokular verir. Bu ürünler, sehpa ve raf gibi alanlarda sergilemek için oldukça şık aksesuarlardır. Yaşam alanlarınıza hoş aksesuarlar kazandırırken ortamdaki kötü kokuların uzaklaşmasını da sağlayabilirsiniz. Yataş Bedding’in oda kokusu seçenekleri ile hoş kokularla bezenmiş ferah mekanlara sahip olabilirsiniz. Kişisel zevklerinize uygun farklı oda kokusu seçeneklerini hemen sepete ekleyerek taptaze aromalarla buluşan yaşam alanları yaratabilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Sosyal Sorumluluk Projesi

Hiç yorum yok

Yorumlarınızı bekliyoruz

Ads Place

Haber | Sağlık | Diyet | Kadınca | Zayıflama | Spor | Otomobil | Güzellik | Yaşam | Moda | Cinsel Sağlık | Psikoloji |