Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE

Hover Effects

TRUE
HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Header Ad

Son yazılar:

latest

Ads Place

5cc Enjektör

Medikal ürünler arasında yer alan enjektörlerin çeşitleri vardır. Bu çeşitler karşımıza 5cc - 10cc - 20cc olarak çıkar. Peki, 5cc enjektör ...

5cc Enjektör

Medikal ürünler arasında yer alan enjektörlerin çeşitleri vardır. Bu çeşitler karşımıza 5cc - 10cc - 20cc olarak çıkar. Peki, 5cc enjektör nedir? 5cc enjektör nerelerde kullanılır, ne için kullanılır, 5cc enjektörün fiyatı nedir? Yazıyı okumaya devam ederek 5cc enjektörler hakkında detaylı her bilgiye erişebilirsiniz.

Enjektör Nedir

Enjektör tıp alanında kullanılan ürünlerdir. Herhangi bir sıvıyı herhangi bir yere aktarır iken basınç uygular. Yani, bir nevi pompa işlevi görür. Tıp alanında kullanılan enjektörler genel olarak plastik ya da cam olup bir piston ve bir tüpten ibarettirler.

Enjektörün uç kısmında enjektör iğnesi yer alır. Bu iğne enjektöre takılır. İğnenin içerisinde bir kanal bulunur. Bu kanal, ilacın aktarımını sağlar. Piston yukarı doğru çekilir ve ilaç iğnenin içerisinde bulunan kanaldan enjektörün içine aktarılır. Bu aktarım gerçekleştikten sonra ise uzman kişi, doktor ya da hemşire enjektörü kullanarak ilacı verilmesi gereken vere verir. Sağlık alanında çok uzun zamanlardan beri kullanılan enjektörler her sağlık çalışanının, görevlisinin ihtiyacı olan medikal ürünlerdendir.

5cc Enjektör Nedir

5cc enjektörler adından da anlaşılabileceği gibi 5cclik olan ve sağlık alanında kullanılan enjektörlerdir. Bu enjektörler de diğerleri gibi ayrı ayrı 3 parçadan meydana gelmektedir. Sıvı sızdırmaması, kullanımının pratik olması ve verimli bir iş sağlaması 5cclik enjektörlerin tercih edilmesinde önemli bir etkendir. Sıvıyı sızdırmaz özelliğe sahip olan kaliteli 5cc enjektör ürünlerini sitemizden satın alabilirsiniz. Sitemizdeki 5cc enjektörler sterildir ve kaliteli malzemelerden üretilmiş durumdadırlar. Kolay kullanımları sayesinde çokça tercih edilmektedirler.

Ayrıca şunu da bilmelisiniz: Bu enjektör ürünler sadece tek kullanımlık ürünlerdir. Bu medikal ürünü kullandıktan sonra başka bir işinizde kullanmadan direkt olarak tıbbi atık kovasına atmanız gerekir. Zaten bir sağlık çalışanı, uzman bir kişi olarak siz de bu bilgiye sahip durumdasınızdır. Fakat yine de bu önemli bilgileri insanların sağlıkları için, en iyi şekilde korunması için hatırlatmamız gerekir.

5cc Enjektör Nerelerde Kullanılır

5cc enjektörler her sağlık kuruluşunda bulunması gereken başlıca ürünlerdir. Hastanelerde, aile hekimliklerinde, sağlık merkezlerinde ya da veterinerlik merkezlerinde 5cc enjektörlere ihtiyaç duyulur. Aşı yapılır iken ya da hastaya bir sıvının enjekte edilmesi gerektiğinde bu enjektör ürünler kullanılır. Kullanımlarının basit ve pratik olması sebebi ile her sağlık çalışanı tarafından tercih edilir. Eğer sizin de 5cc enjektöre ihtiyacınız var ise sitemizden güvenli bir biçimde satın alabilirsiniz.

Şunu da belirtmeliyiz ki bu enjektör ürünlerini kesinlikle uzman, sağlık alanında profesyonel olan kişiler, yani doktorlar, hemşireler ya da veteriner hekimler kullanmalıdır. Eğer bir sağlık çalışanı değil iseniz, bir sağlık eğitiminiz yok ise lütfen bu enjektörleri kullanmayınız.

5cc Enjektör Ne İçin Kullanılır

Biraz önce de bahsettiğimiz gibi 5cc enjektör ürünleri sağlık alanında kullanılır. Genel olarak aşı işlemlerinde tercih edilir. Hasta olan kişiye herhangi bir sıvı verilmesi gerekiyor ise 5cc enjektörler kullanılır. Kullanım amacı sadece sağlık ve sağlığın iyileştirilmesidir. Bu yüzden sağlık çalışanları dışındaki kişilerin bu ürünleri kullanmasını önermiyoruz.

5cc Enjektör Fiyatları

5cc enjektör fiyatlarının satışını sitemizde aktif olarak yapmaktayız. Karşılaşabileceğiniz en uygun fiyatlar ile bu ürünleri satışa sunuyoruz. Bütçenize uygun, bütçenizi aşmayacak fiyatlar sayesinde ihtiyacınız olan bu ürünü rahatlıkla satın alabilirsiniz. Eğer 5cclik bir enjektöre ihtiyacınız var ise sitemizden satın alabilirsiniz. Sitemizde haftanın her günü ve günün her saati alışveriş yapabilirsiniz.

5cc Enjektör Satın Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Her üründe olduğu gibi elbette 5cclik bir enjektör satın alır iken de dikkat edilmesi gereken bazı noktalar vardır. Öncelikle aldığınız enjektör ürününün kesinlikle 5cclik olduğundan emin olun. Sitemizdeki ürün açıklamalarında ürünün kaç cc’lik olduğu yazılı durumdadır.

Bazı alışveriş siteleri ne yazık ki güvenilirlik konusunda bazı eksiklere sahip durumdadır. Biz güveni ve kaliteyi esas alarak yaptığımız bu işte sizin ihtiyaçlarınızı doğru bir şekilde karşılamayı her zaman esas alırız. Bu sebep ile sitemizde yapacağınız her alışveriş güven çeperleri içinde gerçekleşir.

5cc enjektör satın alır iken kaç adet 5cclik enjektör ürüne ihtiyacınız olduğunu düşünerek hareket edin. 5cc enjektörler de diğer enjektör ürünleri gibi tek kullanımlıktır. O yüzden birden fazla 5cclik enjektör ürüne ihtiyacınız olabilir. Sitemizde ne kadarına ihtiyaç duyuyor iseniz o kadar sipariş verebilirsiniz.

5cc Enjektörler ve Diğer Enjektörler

5cc enjektör satın alır iken aynı zamanda 10cc ya da 20cc enjektör ürününe ihtiyacınız olabilir. Sitemizde diğer enjektör ürünler de mevcut haldedir. 5cc enjektörü sepetinize ekledikten sonra diğer enjektör ürünlerden de satın almak istediklerinizi sepete ekleyerek alışverişinizi tamamlayabilirsiniz.

Eğer 5cclik enjektör ürünün stoklarda kalmadığını görür iseniz lütfen canlı destekten bize ulaşarak ürünü istediğinizi belirtin. Ya da iletişim bölümünde yer alan telefon numaramızı arayarak bu talebinizi bize iletebilirsiniz.

Ayrıca aradığınız medikal ürünün sitede yer almadığını fark eder iseniz de lütfen bize canlı destek bölümünden ya da telefon numaramızdan ulaşın ve sorunu iletin. Böylece biz de en kısa zamanda bu önemli sorununuza bir çözüm getirmiş oluruz.

Sitemizde 5cclik enjektör ürünleri gibi diğer tüm medikal ürünler de yer almaktadır. En kaliteli ürünlere bütçenize en uygun olan fiyatlar sayesinde hemen sahip olabilirsiniz. Siparişlerinizi 7/24 verebilirsiniz.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Sosyal Sorumluluk Projesi

Hiç yorum yok

Yorumlarınızı bekliyoruz

Ads Place

Net Gazete Haber | | Diyet | Kadınca | Zayıflama | Spor | Sağlık | Güzellik | Yaşam | Moda | Cinsel Sağlık | Haber |
Bumerang - Yazarkafe